bıdakı ay kara al canım esınıde kendınıde stres etmee artı esıne adet gunun yaklasıncada caktırma zaten olursa suprızlerın en guzelını yaparsın
canım olmadığını söylersin benim eşimde sorardı artık sormuyor kendi içinde çaktırmadan takip ediyorkaydirigubbakcemile3
canım sakım üzme kendini bak ben bal ve arı sütü karışımına başlayacam dün akşam alamadım bu akşam alacam sağlıklı bir karışım ve her iki tarafa da etkili tatlımsempatiksalakcinni
slm kızlar ben bugün kırmızıları gördümmafoldumben
slm sendemi gördün o kırmızıları bende bugün gördüm artık kırmızı renkten de nefret ediyorum :)
moralim çok bozuldu yaa sen nasılsın kolumu bile kıprdatmak istemiyorum
moralim çok bozuldu yaa sen nasılsın kolumu bile kıprdatmak istemiyorum
slm kızlar ben bugün kırmızıları gördümmafoldumben
herkese iyi hafta sonlarııı
yenı b,r ay yeni umutlar olsun ınsallah ohhh baharda geldi çok sukur mujdeler ust uste gelır ınsallah
kızlar son zamanlarda pek giremiyorum sadece akşamları girip bakıyorum ne var ne yok diye... kırmızıları gören arkadaşlarım üzülmesinler bu ay zaten kısa geldi koskocaman Mart ayı inşallah ümitler Mart ayında gerçekleşir.
Perşembe sabahı annem ameliyat oldu rahimdeki miyomdan dolayı tüm rahmi alındı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra eve istirahate çıktı. Son 3 gündür koşturmalı geçti benim için.
canım hep yatıyorum ıste pzts dr kont var ınsa bır sorun cıkmaz ole evde gecıyor zaman sımdılık,,hayırlısı olsun takmamaya calıs...
yarın en azından topla kendını mart ayı ıcın moral depolamaya bak oldumu
nasılsın bafo sneı kacrımısım ...hersey yolunda gıdıyodur ınsallah
gayecim gecmiş olsun annene...inş. tez zamana iileşir...kızlar son zamanlarda pek giremiyorum sadece akşamları girip bakıyorum ne var ne yok diye... kırmızıları gören arkadaşlarım üzülmesinler bu ay zaten kısa geldi koskocaman Mart ayı inşallah ümitler Mart ayında gerçekleşir.
Perşembe sabahı annem ameliyat oldu rahimdeki miyomdan dolayı tüm rahmi alındı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra eve istirahate çıktı. Son 3 gündür koşturmalı geçti benim için.
canim gecmis olsunn acil sifalar anneciginee:Saruboceq:kizlar nette bir sorun var galiba o kadar seyler yazdim hepsii hoopp silindii :roflol:gicik oldum vallahiiia.skızlar son zamanlarda pek giremiyorum sadece akşamları girip bakıyorum ne var ne yok diye... kırmızıları gören arkadaşlarım üzülmesinler bu ay zaten kısa geldi koskocaman Mart ayı inşallah ümitler Mart ayında gerçekleşir.
kizlar sebinin bu yasadigindan ben bu yaz ibonun mekanina gidecektim bodrumda otel servisiyle gidiyoruzz ben giymisim gogusten asagi buzgulu elbisee:lepi:ayy hala rezilligim aklima geliyoo neyse yere vardik minubusten herkes teker teker asagiya iniyo benim arkamda insanlar var tabiki aksam uzerii boylee ben tam minubusun basamagina bastim ikinci ayagimin topugu sen elbiseye takill carttt asagiya cek benim buzgulu elbiseyiii arkam full acildi etegi kurtaramiyom topuktan esim orami duzelteyeyim derken obur yer aciliyoo ayy resmen felakettii .size az önce başıma geleni anlatayım da gülün.bir taraftan çalışıyorum.bir taraftan buraya bakıyım dedim.bugün giydiğim sütyenim önden çıtçıtlı bikini gibi.aniden bir çat diye ses duydum ve birden bir ferahlama.memeler büyüdü ya sütyenin çıtçıtı kırıldı.gülermisin ağlarmısın.neyseki üzerimde şal falan var da belli olmuyormuş arkadaşa sordum :roflol: rezil bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?