Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bıdakı ay kara al canım esınıde kendınıde stres etmee artı esıne adet gunun yaklasıncada caktırma zaten olursa suprızlerın en guzelını yaparsın

eşim adet tarihimi zaten takip ediyor dr gittiğimiz zaman dr şu tarih adet tarin diyor o da duyuyor yani bilmemesi gibi bir ihtimal yok

saol canım bal ve arı sütü karışımı nasıl birşey biraz açarmısın tam anlayamadım ne işe yarıyor ve nasıl yapıcam ne kadar kullanıcam

herkese iyi hafta sonlarııı
yenı b,r ay yeni umutlar olsun ınsallah ohhh baharda geldi çok sukur mujdeler ust uste gelır ınsallah

slm kızlar ben bugün kırmızıları gördümmafoldumben

hayırlısı olsun takmamaya calıs...
yarın en azından topla kendını mart ayı ıcın moral depolamaya bak oldumu
herkese iyi hafta sonlarııı
yenı b,r ay yeni umutlar olsun ınsallah ohhh baharda geldi çok sukur mujdeler ust uste gelır ınsallah

nasılsın bafo sneı kacrımısım ...hersey yolunda gıdıyodur ınsallah

ben bugün kırmızıları gördüm arkadaşlar hiç bekledigim bir gün degildi cok erken oldum cok umutluydum ama hüsran herzamanki gibi beni silebilirsinizzzzzz

kızlar son zamanlarda pek giremiyorum sadece akşamları girip bakıyorum ne var ne yok diye... kırmızıları gören arkadaşlarım üzülmesinler bu ay zaten kısa geldi koskocaman Mart ayı inşallah ümitler Mart ayında gerçekleşir.
Perşembe sabahı annem ameliyat oldu rahimdeki miyomdan dolayı tüm rahmi alındı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra eve istirahate çıktı. Son 3 gündür koşturmalı geçti benim için.

canım geçmiş olsun annen için. Allah yardımcınız olsun canımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

hayırlısı olsun takmamaya calıs...
yarın en azından topla kendını mart ayı ıcın moral depolamaya bak oldumu

nasılsın bafo sneı kacrımısım ...hersey yolunda gıdıyodur ınsallah
canım hep yatıyorum ıste pzts dr kont var ınsa bır sorun cıkmaz ole evde gecıyor zaman sımdılık,,
sende durum ne yaklastı artık gunleropuyorumnanaktan

gayecim gecmiş olsun annene...inş. tez zamana iileşir...

sen nasısın

canim gecmis olsunn acil sifalar anneciginee:Saruboceq:kizlar nette bir sorun var galiba o kadar seyler yazdim hepsii hoopp silindii :roflol:gicik oldum vallahiiia.s
barays cimm sanada keyifli pazarlarr hala tik yok galiba kirmizilar dan hadi yarin bekliyoz guzel haberii sendenn ve diger arkadaslarda
bafocumm sendee yarin gorursun insallah bebisinii .herkese sagliklar arkadaslar yari gorusurzzz opuldunuz hepinizzopuyorumnanaktan

kizlar sebinin bu yasadigindan ben bu yaz ibonun mekanina gidecektim bodrumda otel servisiyle gidiyoruzz ben giymisim gogusten asagi buzgulu elbisee:lepi:ayy hala rezilligim aklima geliyoo neyse yere vardik minubusten herkes teker teker asagiya iniyo benim arkamda insanlar var tabiki aksam uzerii boylee ben tam minubusun basamagina bastim ikinci ayagimin topugu sen elbiseye takill carttt asagiya cek benim buzgulu elbiseyiii arkam full acildi etegi kurtaramiyom topuktan esim orami duzelteyeyim derken obur yer aciliyoo ayy resmen felakettii .iste boyle kizlarr cok kotu ydu cokk:enbuyukkk:

arkadaşlar kırmızılar geeliyor sandım kahverengimsi camur rengi gibi silik şekilde bugün yok şimdi ne oldu adetime 5gün vardı daha hiçbir belirtide yok arada kasıgıma ve belime agrı cok hafif ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…