Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bencede felaketmiş allahım kimsenin başina vermesin:))))kusura bakma güldüm ama gerci ben kendimde düşsem gülerim cok kötü bir durum ya

canim arada banada oluyo oylee ama maleseff gerisi geliyooo:kedi:stress yapma bu sefer regl in duzensiz oluyoooyerimsenibenben bu ayy hic bakmiyorumm gunlerime saldim cayira mevlam gayira misalii belkide biz erteliyoruz boyle gunlere takili kalincaa bu hesaplamalar bize goree uygun gunleri vermiyo belkide boshayallersmileoyle degilmiii canim canini sikma hicc ben de artik boyle dusunuyorummCADIARZU

subat 3de olmuştum tekrardan oldum hesaplamada 6 mart diyor seninki devam ediyormuydu adet olacagın güne kadar karın bel agrın oluyormuydu

kızlar bu ay değerlerimfsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62...estradiolum çok düşük... bişi değil psikolojikmi nedir, sanki ayıptır söylemesi çok kuru hissediyorum kendimi, cinselliktede soğukluk..acaba çok okudupumdanmı böle oldum? bu ostrojen düşük çıkınca düzeliyormu ki...canımm sıkkın vesselam

kızlar bu ay değerlerimfsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62...estradiolum çok düşük... bişi değil psikolojikmi nedir, sanki ayıptır söylemesi çok kuru hissediyorum kendimi, cinselliktede soğukluk..acaba çok okudupumdanmı böle oldum? bu ostrojen düşük çıkınca düzeliyormu ki...canımm sıkkın vesselam

subat 3de olmuştum tekrardan oldum hesaplamada 6 mart diyor seninki devam ediyormuydu adet olacagın güne kadar karın bel agrın oluyormuydu
canim o gun az bir lekelenme oluyo sonra regl gunune kadar bir sey gelmiyo regl gunude reglin geliyo bende oyle oluyoo bazen.zaten usutmekten ve agir is yaparsan oluyoo bendeeewet oluyoo agrilarimm ama belki seninki farklidirr.insallah gelmez kirmizilarinn yinede bekliyelimm umudini kesmeeolumunekankayizsmile

canim bu genelde ayiptir soylemesi on sevisme olmadan direkt cinsellige girdiginde olurr .ve kendini bebise odaklama bende bir aralar oyle yapiyodum yasamdan zevk almiydum resmen robot hayata gecis yapiyosunn .oyuzden esinle onu istedigin icin beraber oll yoksa kendinde bisey anlamazsinn ..degerlerine bisey diyemiyecegim cunkuu hicbir fikrim yokkopuyorumnanaktankafani cok takmamaya caliss.kaydirigubbakcemile5nedense bu ay ben oylee umursamaz oldumm kizlarr niyekiikaydirigubbakcemile2

beklemekten başka caremiz yok bu ay calışmalara özen gösterdik hiç bir işde yapmadım agır üşütmemeyede dikkat ettim kahvaltıyı geciştirirdim ayak üstü onu bile yaptım bakalım hayırlısı hamilelik belirtiside hiç yok zaten adet belirtiside yok haklısın sen

sitedemi sorun var bendemi yolladıklarım zor ulaşıyor size 5dakika bekliyom bir sayfadan diger sayfaya gecmek yollamak için

sitedemi sorun var bendemi yolladıklarım zor ulaşıyor size 5dakika bekliyom bir sayfadan diger sayfaya gecmek yollamak için

pelinsee,aynı şey bana da oldu.transferimin 8.günü ve aynı dediğin gibi koyu kahve bi acaip akıntı.bilgin olursa bana da söylermisin?test günüme daha 4 gün var. moralim çok bozuk.dr u aradık ulaşılamıyo.sizin transfer sonrasımı?

yok kuzum ostrojen değerim 14 çıktı ve okudum heryerde değer düşük olunca kuruluk ve cinseliikten soğuma oluyormuş... galiba ya çok okudum etkileniyorum, yada cidden yan etkisi bu... ama kuzum sağol...takmam konusu cidden süper darısı başımıza..

canım geçmiş olsun annen için. Allah yardımcınız olsun canımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Amin canım. Zaten şimdi evde istirahat ediyor.Bugün yanına gittik,iyiydi baya maaşallah.

Sağol Bafo'cum. İnşallah iyi olacak.

Teşekkür ederim şekerim.a.s.

Bu arada kızlar benim klomen bugün bitti... Çarşamba günü randevum var.ınşallah güzel haberlerle geleceğim... Bu ay çok pozitif ve rahatım... inşallah bunların karşılığıda güzel olur.

Bu arada kızlar benim klomen bugün bitti... Çarşamba günü randevum var.İnşallah güzel haberlerle geleceğim... Bu ay çok pozitif ve rahatım... inşallah bunların karşılığıda güzel olur.

evet tatlım artık sıkıntı yapmayalım boşver oluruna bırakalımmmmolumunekankayizsmile
benim gecikeli 2.gün ama ümitlenemiyorum. Çünkü 4 gün bile gecikmeli regl oldumbilmiyorumkismile bekleyeceğim birazboshayallersmile

hayırlısı ayselcim. İnşallah başı sen çekersin bu ay ve arkandan ben ve mugişcim de geliriz ve diğer bekleyen tüm arkadaşlarımız.

gecmıs olsun gaye Allah sıfa versın bende sımdı eskısehırdeyım yarın annem rahımden amelıyat olacak bakalım hayılısı ınsallah ...
canım hep yatıyorum ıste pzts dr kont var ınsa bır sorun cıkmaz ole evde gecıyor zaman sımdılık,,
sende durum ne yaklastı artık gunleropuyorumnanaktan

hadı bakalım dınlen guzelce :) ızın mı aldın ıs yerınden ..
ben de bı durum yok gecmısı okuduysan umıdım sartlara bakınca yok ama Rabbım dıledıyse olur dıye yıne de beklemeden edmıyor ınsan

edut+, nurzul, zeytin1007 günaayyddıınnnnnnn
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmmmm...

bitte, edut, nurzul lapacı günaydın kızlar
bende 27 akşam adet oldum kızlarr
nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…