bencede felaketmiş allahım kimsenin başina vermesin:))))kusura bakma güldüm ama gerci ben kendimde düşsem gülerim cok kötü bir durum yakizlar sebinin bu yasadigindan ben bu yaz ibonun mekanina gidecektim bodrumda otel servisiyle gidiyoruzz ben giymisim gogusten asagi buzgulu elbisee:lepi:ayy hala rezilligim aklima geliyoo neyse yere vardik minubusten herkes teker teker asagiya iniyo benim arkamda insanlar var tabiki aksam uzerii boylee ben tam minubusun basamagina bastim ikinci ayagimin topugu sen elbiseye takill carttt asagiya cek benim buzgulu elbiseyiii arkam full acildi etegi kurtaramiyom topuktan esim orami duzelteyeyim derken obur yer aciliyoo ayy resmen felakettii .iste boyle kizlarr cok kotu ydu cokk:enbuyukkk:
canim arada banada oluyo oylee ama maleseff gerisi geliyooo:kedi:stress yapma bu sefer regl in duzensiz oluyoooyerimsenibenben bu ayy hic bakmiyorumm gunlerime saldim cayira mevlam gayira misalii belkide biz erteliyoruz boyle gunlere takili kalincaa bu hesaplamalar bize goree uygun gunleri vermiyo belkide boshayallersmileoyle degilmiii canim canini sikma hicc ben de artik boyle dusunuyorummCADIARZUarkadaşlar kırmızılar geeliyor sandım kahverengimsi camur rengi gibi silik şekilde bugün yok şimdi ne oldu adetime 5gün vardı daha hiçbir belirtide yok arada kasıgıma ve belime agrı cok hafif ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi yardım edin bana
subat 3de olmuştum tekrardan oldum hesaplamada 6 mart diyor seninki devam ediyormuydu adet olacagın güne kadar karın bel agrın oluyormuyducanim arada banada oluyo oylee ama maleseff gerisi geliyooo:kedi:stress yapma bu sefer regl in duzensiz oluyoooyerimsenibenben bu ayy hic bakmiyorumm gunlerime saldim cayira mevlam gayira misalii belkide biz erteliyoruz boyle gunlere takili kalincaa bu hesaplamalar bize goree uygun gunleri vermiyo belkide boshayallersmileoyle degilmiii canim canini sikma hicc ben de artik boyle dusunuyorummCADIARZU
canim o gun az bir lekelenme oluyo sonra regl gunune kadar bir sey gelmiyo regl gunude reglin geliyo bende oyle oluyoo bazen.zaten usutmekten ve agir is yaparsan oluyoo bendeeewet oluyoo agrilarimm ama belki seninki farklidirr.insallah gelmez kirmizilarinn yinede bekliyelimm umudini kesmeeolumunekankayizsmilesubat 3de olmuştum tekrardan oldum hesaplamada 6 mart diyor seninki devam ediyormuydu adet olacagın güne kadar karın bel agrın oluyormuydu
canim bu genelde ayiptir soylemesi on sevisme olmadan direkt cinsellige girdiginde olurr .ve kendini bebise odaklama bende bir aralar oyle yapiyodum yasamdan zevk almiydum resmen robot hayata gecis yapiyosunn .oyuzden esinle onu istedigin icin beraber oll yoksa kendinde bisey anlamazsinn ..degerlerine bisey diyemiyecegim cunkuu hicbir fikrim yokkopuyorumnanaktankafani cok takmamaya caliss.kaydirigubbakcemile5nedense bu ay ben oylee umursamaz oldumm kizlarr niyekiikaydirigubbakcemile2kızlar bu ay değerlerimfsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62...estradiolum çok düşük... bişi değil psikolojikmi nedir, sanki ayıptır söylemesi çok kuru hissediyorum kendimi, cinselliktede soğukluk..acaba çok okudupumdanmı böle oldum? bu ostrojen düşük çıkınca düzeliyormu ki...canımm sıkkın vesselam
beklemekten başka caremiz yok bu ay calışmalara özen gösterdik hiç bir işde yapmadım agır üşütmemeyede dikkat ettim kahvaltıyı geciştirirdim ayak üstü onu bile yaptım bakalım hayırlısı hamilelik belirtiside hiç yok zaten adet belirtiside yok haklısın sencanim o gun az bir lekelenme oluyo sonra regl gunune kadar bir sey gelmiyo regl gunude reglin geliyo bende oyle oluyoo bazen.zaten usutmekten ve agir is yaparsan oluyoo bendeeewet oluyoo agrilarimm ama belki seninki farklidirr.insallah gelmez kirmizilarinn yinede bekliyelimm umudini kesmeeolumunekankayizsmile
canim bu genelde ayiptir soylemesi on sevisme olmadan direkt cinsellige girdiginde olurr .ve kendini bebise odaklama bende bir aralar oyle yapiyodum yasamdan zevk almiydum resmen robot hayata gecis yapiyosunn .oyuzden esinle onu istedigin icin beraber oll yoksa kendinde bisey anlamazsinn ..degerlerine bisey diyemiyecegim cunkuu hicbir fikrim yokkopuyorumnanaktankafani cok takmamaya caliss.kaydirigubbakcemile5nedense bu ay ben oylee umursamaz oldumm kizlarr niyekiikaydirigubbakcemile2
canım geçmiş olsun annen için. Allah yardımcınız olsun canımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
canım hep yatıyorum ıste pzts dr kont var ınsa bır sorun cıkmaz ole evde gecıyor zaman sımdılık,,
sende durum ne yaklastı artık gunleropuyorumnanaktan
gayecim gecmiş olsun annene...inş. tez zamana iileşir...
sen nasısın
canim gecmis olsunn acil sifalar anneciginee:Saruboceq:kizlar nette bir sorun var galiba o kadar seyler yazdim hepsii hoopp silindii :roflol:gicik oldum vallahiiia.s
barays cimm sanada keyifli pazarlarr hala tik yok galiba kirmizilar dan hadi yarin bekliyoz guzel haberii sendenn ve diger arkadaslarda
bafocumm sendee yarin gorursun insallah bebisinii .herkese sagliklar arkadaslar yari gorusurzzz opuldunuz hepinizzopuyorumnanaktan
Bu arada kızlar benim klomen bugün bitti... Çarşamba günü randevum var.İnşallah güzel haberlerle geleceğim... Bu ay çok pozitif ve rahatım... inşallah bunların karşılığıda güzel olur.
evet tatlım artık sıkıntı yapmayalım boşver oluruna bırakalımmmmolumunekankayizsmile
benim gecikeli 2.gün ama ümitlenemiyorum. Çünkü 4 gün bile gecikmeli regl oldumbilmiyorumkismile bekleyeceğim birazboshayallersmile
gecmıs olsun gaye Allah sıfa versın bende sımdı eskısehırdeyım yarın annem rahımden amelıyat olacak bakalım hayılısı ınsallah ...kızlar son zamanlarda pek giremiyorum sadece akşamları girip bakıyorum ne var ne yok diye... kırmızıları gören arkadaşlarım üzülmesinler bu ay zaten kısa geldi koskocaman Mart ayı inşallah ümitler Mart ayında gerçekleşir.
Perşembe sabahı annem ameliyat oldu rahimdeki miyomdan dolayı tüm rahmi alındı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra eve istirahate çıktı. Son 3 gündür koşturmalı geçti benim için.
canım hep yatıyorum ıste pzts dr kont var ınsa bır sorun cıkmaz ole evde gecıyor zaman sımdılık,,
sende durum ne yaklastı artık gunleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?