kızlar günaydınnnnnn
var ya bi kabusla uyandım ki sormayın eşim beni ben bunalıyorum diye bi arkadaşının ailesine götürüyor tanıştırmaya kadınla arkadaşlık edersin diyor
gidiyoruz kadın evde yalnız neyse ben lavaboya gidiyorum bi geliyorum kadınla sarmaş dolaş
benim gözümün önünde meger ilişkisi varmış
beni sıksık o yüzden ankaraya gönderiyomuş
bide çocuk var çocuk senden mi diyorum onu bende bilmiyorum diyo ya kafayı yicektim kadın beni evden kovdu kocamı içeri aldı
uyanayım diye ne çabaladım allah tan uyuyakalmışım kociş gitmiş işe yoksa bi tane indircektim bu sinirle hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim
günaydın canımmmgünaydın kızlar...
iyiyiz canım günaydın sen nasılsınedut+, nurzul, zeytin1007 günaayyddıınnnnnnn
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmmmm...
sıkma canını mart ayı hepimize ilaç olucak inşallahbitte, edut, nurzul lapacı günaydın kızlar
bende 27 akşam adet oldum kızlarr
nasılsınız
canım ne anlama geldiklerini bilmiyorum ama ben sana benim degerleri yazıyımkuzular... değerlerle ilgili sizin bilginiz varmı acaba
fsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62.
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
kızlar günaydınnnnnn
var ya bi kabusla uyandım ki sormayın eşim beni ben bunalıyorum diye bi arkadaşının ailesine götürüyor tanıştırmaya kadınla arkadaşlık edersin diyor
gidiyoruz kadın evde yalnız neyse ben lavaboya gidiyorum bi geliyorum kadınla sarmaş dolaş
benim gözümün önünde meger ilişkisi varmış
beni sıksık o yüzden ankaraya gönderiyomuş
bide çocuk var çocuk senden mi diyorum onu bende bilmiyorum diyo ya kafayı yicektim kadın beni evden kovdu kocamı içeri aldı
uyanayım diye ne çabaladım allah tan uyuyakalmışım kociş gitmiş işe yoksa bi tane indircektim bu sinirle hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim
pelinsee,aynı şey bana da oldu.transferimin 8.günü ve aynı dediğin gibi koyu kahve bi acaip akıntı.bilgin olursa bana da söylermisin?test günüme daha 4 gün var. moralim çok bozuk.dr u aradık ulaşılamıyo.sizin transfer sonrasımı?
aysel çok güzel bi haber bu olleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
günaydın canımbarays, ekakal,halev ,kvrck,lapaci günaydın kızlar
canım bizim 5 ay oldu artık bunaldım senin böyle düşünmen çok normal ama sabretmekten başka çaremiz yok dua edicez sabredicezgünaydın kızlar benden kötü haber 3 gün erken adet oldum kısmet değilmiş napalım eşim çok destekçi sağolsun o olmazsa ne yapardım bilmiyorum çok kötü bi haftasonu geçirdim çok üzüldüm 10 ay oldu hala olmadı diye ağlıyorum o da belki 10 yıl olmucak sabredecez gülüm dedi çok seviyorum ben kocişimi..........
sagol canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktangünaydın kıvırcık... sabah sabah kötü bir kabusla başlamışsın güne.... üstünde durma fazla.. beynimiz neler üretiyor bize.... insan o gün etkisinden kurtulamıyor tabi rüyanın...
sana güzeeelll bir hafta diliyorum..... opuyorumnanaktan
QUOTE=barays;11849037]günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?