Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bir adet tarihini hesaplayım da size söylerim listeye yazarsınız
bu ay aynı gün kaç gişi olduk yaa gültuğ da olmuş 27 de
martta kaedilerle hamile kalırız kızlar

kızlar hesapladım 23 mart diyo ama siz yinede 24 mart yazın hayırlısı olsun hakkımızda

kuzular... değerlerle ilgili sizin bilginiz varmı acaba
fsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62.

kızlar günaydınnnnnn
var ya bi kabusla uyandım ki sormayın eşim beni ben bunalıyorum diye bi arkadaşının ailesine götürüyor tanıştırmaya kadınla arkadaşlık edersin diyor
gidiyoruz kadın evde yalnız neyse ben lavaboya gidiyorum bi geliyorum kadınla sarmaş dolaş
benim gözümün önünde meger ilişkisi varmış
beni sıksık o yüzden ankaraya gönderiyomuş
bide çocuk var çocuk senden mi diyorum onu bende bilmiyorum diyo ya kafayı yicektim kadın beni evden kovdu kocamı içeri aldı

uyanayım diye ne çabaladım allah tan uyuyakalmışım kociş gitmiş işe yoksa bi tane indircektim bu sinirle hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim

ay kıymama kuzum...senin canın çok sıkılmıştır...

günaydın kızlar...
günaydın canımmm
edut+, nurzul, zeytin1007 günaayyddıınnnnnnn
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmmmm...
iyiyiz canım günaydın sen nasılsın
bitte, edut, nurzul lapacı günaydın kızlar
bende 27 akşam adet oldum kızlarr
nasılsınız
sıkma canını mart ayı hepimize ilaç olucak inşallah
kuzular... değerlerle ilgili sizin bilginiz varmı acaba
fsh ım 6,29, estradiol um 14,63, lh ım 10,62.
canım ne anlama geldiklerini bilmiyorum ama ben sana benim degerleri yazıyım
fsh 6.75 estradiol 34.86 Ih 3.52 doktor bunlara normal dedi
bak normal olan aralıklarda şunlar
fsh 1.4-18.1 arası estradiol 18.9-246.7 Ih 2.3- 116.3 arası normalmiş degerler

günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına

günaydın kızlar benden kötü haber 3 gün erken adet oldum kısmet değilmiş napalım eşim çok destekçi sağolsun o olmazsa ne yapardım bilmiyorum çok kötü bi haftasonu geçirdim çok üzüldüm 10 ay oldu hala olmadı diye ağlıyorum o da belki 10 yıl olmucak sabredecez gülüm dedi çok seviyorum ben kocişimi..........

aysel çok güzel bi haber bu olleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın kıvırcık... sabah sabah kötü bir kabusla başlamışsın güne.... üstünde durma fazla.. beynimiz neler üretiyor bize.... insan o gün etkisinden kurtulamıyor tabi rüyanın...
sana güzeeelll bir hafta diliyorum..... opuyorumnanaktan

canım bence çok takma yerleşme kanamasıdır. rengi kahverengi olunca panik yapma derim ben. inşş tutar tatlım. bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına

QUOTE=barays;11849037]günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına[/QUOTE]

deliiii bagırsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye böyle sakin mi söylenir ne kadar çok bekledik bu haberi
heyoooooooooooo aysel hamiş aysel hamiş aysel hamişşşşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aysel çok güzel bi haber bu olleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol canımmm bu ay sizden de güzel haberler gelir inş. canımm
sakın olmadı diye üzülmey tatlımmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :hooray: :hooray:
hadi gözün aydın ayselcciimmmmmmmm.... ben bu ay bi kaç kişiden umutluydumm =))))) allah tamamına erdirsin inş.......

barays, ekakal,halev ,kvrck,lapaci günaydın kızlar
günaydın canım

canım bizim 5 ay oldu artık bunaldım senin böyle düşünmen çok normal ama sabretmekten başka çaremiz yok dua edicez sabredicez

sagol canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

deliiii bagırsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye böyle sakin mi söylenir ne kadar çok bekledik bu haberi
heyoooooooooooo aysel hamiş aysel hamiş aysel hamişşşşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: [/QUOTE]

ayselcım canım senin adına çok sevindim. çok güzel bir haberle başladık haftaya. inşş art ayında hamiş ayı olur hepimiz hamile oluruz. oley kızlar hadi halaya aysel hamile :teytey::teytey::teytey::teytey: güzel annemize bir demet çiçek te benden a.s.

eşime süpriz yapabilecem sempatiksalakcinni
akşamdan beri uyku tutmadı acaba çift çizgi mi yoksa psikolojik mi diye düşündüm. birde çift çizgiyse eşime nasıl süpriz yaparım diye düşündümmaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…