Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayseeell....
hadi şimdi sende yaz herkese....
- sabırlı olun... bekleyin.. zamanı gelince olacaktır
- erken test yapmayın... doğru çıkmayabiliyor
- kendinizde belirti aramayın.. herkes de belirti olmayabiliyor.. ve herkes aynı şeyleri yaşamıyor
=)))

ee şimdi anlat bakalım.. kendinde bir değişiklik hissediyormusun? nasılsın? neler hissediyordun? eşine söyledinmi?

ayselcım canım senin adına çok sevindim. çok güzel bir haberle başladık haftaya. inşş art ayında hamiş ayı olur hepimiz hamile oluruz. oley kızlar hadi halaya aysel hamile :teytey::teytey::teytey::teytey: güzel annemize bir demet çiçek te benden a.s.[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlımm sağol canımm benim darısı listemizdeki tüm arkadaşlarımızn başına:Saruboceq::Saruboceq:

aysellim

senin 8 ay olmuştu demi 8. ay da oldu

ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

ay inanmıyorum kuzummmmm...Allah tamamına erdirsin bacım o kadar sevindimkiii....
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
:içelim:
:içelim:
:teytey:

bizi bırakmıyacaksın dimi ama hamişşş

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: çooooooooooooooook mutlu olduk teyzesi... hadi sürü ayağını.. hami ş olmayan kimse kalmasın... opuyorumnanaktan

evet erken test yaptım tamamen umutsuz marta kaldım diyordum ki
gecikme ve az bulantılar nedeniyle tereddüt ettim belirti hiç aramadım
sadece 2-3 gündür beyaz akıntım vardı
hiçbir kür uygulamadım tarihleride bu ay takip etmedimmopuyorumnanaktan

ya işte olay budur bebegi unut hamiş kal slogan bu
bi dolu bi boş mu yaptınız bilmiyorumkismile

vveeeeee...mutluu soonnnnnn.... kaydirigubbakcemile2
inşalllaaaahhh hepimiz hamile olucaz... ben buna cidden inanıyorum... az kaldı kızllaarrrrr =))) sabırlı olunnn
ayselciimmm.. ne kadar sevindim anlatamam.... bu sevincin 9 ay sürsün inş... güzel bir hamilelik geçirirsin umarım.... bizim bebişler tek tek kardeşlerine kavuşuyolaarrrr :dance:

sağol tatlım ben de çok sevinçliyim ama iş durmuyor size cevap yazmakta geç kalıyorumm sağol darısı tüm arkadaşlarımın başına

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: çooooooooooooooook mutlu olduk teyzesi... hadi sürü ayağını.. hami ş olmayan kimse kalmasın... opuyorumnanaktan

evet canımm sağol tatlımmm çok mutluyum. İşyerinde sırıtıp duruyorummm akşam eşime de sırıtırımmm:lepi:kaydirigubbakcemile5

inş. canım sağlıklı hamilelik geçirmek hepimize nasip olur inş.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya çok şaşırdım ayselim e test negatif çıkınca tamam bu ay da bitti demiştim kıyamam yaaaaaaaa

,
yaaa desenize benim daha 3 ayım var neyse olsunda hayırlısı saglıklısı geçolsun önemli diil sabretcez artık

kıyamam ben tatlıma. sıraya girdi saygılı yegenim. büyüklere yol verdi. evettt sıra şimdi sizde....

evet bende 8.ay hamile kaldım

ne kadar kızsakda ara ara ; doktorlar bana da 8 ay bekle öyle gel olmazsa demişlerdi .. zemuszemus

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya çok şaşırdım ayselim e test negatif çıkınca tamam bu ay da bitti demiştim kıyamam yaaaaaaaa

evet canım dedim bu ayda olmadı diye
gecikmelerde oluyordu mecburen bekledim gününde test yapmadım ama beyaz akıntı şüphelendirdi beni dün akşam üzeri testtten emin olamadım ama sabah ki test kesin sonucumu verdi ellerim titriyor yazarken heyecandanolumunekankayizsmile

adett olana kadar umut kesilmmeezzzzz.... arkadaşlar bir çok örnek var bu konuda.. erken test yapmayın.. adet olana kadar umudunuzu kesmeyin.. herşey olabiliyorrr aklinialirimsmile

:hooray: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsun barays allahım kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…