deliiii bagırsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye böyle sakin mi söylenir ne kadar çok bekledik bu haberi
heyoooooooooooo aysel hamiş aysel hamiş aysel hamişşşşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
aysellim
senin 8 ay olmuştu demi 8. ay da oldu
eşime süpriz yapabilecem sempatiksalakcinni
akşamdan beri uyku tutmadı acaba çift çizgi mi yoksa psikolojik mi diye düşündüm. birde çift çizgiyse eşime nasıl süpriz yaparım diye düşündümmaklinialirimsmile
ayseeell....
hadi şimdi sende yaz herkese....
- sabırlı olun... bekleyin.. zamanı gelince olacaktır
- erken test yapmayın... doğru çıkmayabiliyor
- kendinizde belirti aramayın.. herkes de belirti olmayabiliyor.. ve herkes aynı şeyleri yaşamıyor
=)))
ee şimdi anlat bakalım.. kendinde bir değişiklik hissediyormusun? nasılsın? neler hissediyordun? eşine söyledinmi?
,bende 8. ayda hamile kaldım =)
ya işte olay budur bebegi unut hamiş kal slogan buevet erken test yaptım tamamen umutsuz marta kaldım diyordum ki
gecikme ve az bulantılar nedeniyle tereddüt ettim belirti hiç aramadım
sadece 2-3 gündür beyaz akıntım vardı
hiçbir kür uygulamadım tarihleride bu ay takip etmedimmopuyorumnanaktan
evet erken test yaptım tamamen umutsuz marta kaldım diyordum ki
gecikme ve az bulantılar nedeniyle tereddüt ettim belirti hiç aramadım
sadece 2-3 gündür beyaz akıntım vardı
hiçbir kür uygulamadım tarihleride bu ay takip etmedimmopuyorumnanaktan
ay inanmıyorum kuzummmmm...Allah tamamına erdirsin bacım o kadar sevindimkiii....
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
:içelim:
:içelim:
:teytey:
bizi bırakmıyacaksın dimi ama hamişşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: çooooooooooooooook mutlu olduk teyzesi... hadi sürü ayağını.. hami ş olmayan kimse kalmasın... opuyorumnanaktan
vveeeeee...mutluu soonnnnnn.... kaydirigubbakcemile2
inşalllaaaahhh hepimiz hamile olucaz... ben buna cidden inanıyorum... az kaldı kızllaarrrrr =))) sabırlı olunnn
ayselciimmm.. ne kadar sevindim anlatamam.... bu sevincin 9 ay sürsün inş... güzel bir hamilelik geçirirsin umarım.... bizim bebişler tek tek kardeşlerine kavuşuyolaarrrr :dance:
,
yaaa desenize benim daha 3 ayım var neyse olsunda hayırlısı saglıklısı geçolsun önemli diil sabretcez artık
evet bende 8.ay hamile kaldım
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya çok şaşırdım ayselim e test negatif çıkınca tamam bu ay da bitti demiştim kıyamam yaaaaaaaa
kıyamam ben tatlıma. sıraya girdi saygılı yegenim. büyüklere yol verdi. evettt sıra şimdi sizde....
ne kadar kızsakda ara ara ; doktorlar bana da 8 ay bekle öyle gel olmazsa demişlerdi .. zemuszemus
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ya çok şaşırdım ayselim e test negatif çıkınca tamam bu ay da bitti demiştim kıyamam yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?