Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet bende 8.ay hamile kaldım

Rabbime çok şükür.canımın içiiiiiiiii. mutluluktan ağlamak istiyorum.nasıl mutluyum nasııııllllllllllll.Tebrik ederim balım benim.bak gördün mü çok beklemedik ohhhh beee bugün yüzümü sen güldürdün

ay kıyamam sana....artık isimin yanında olan yazıyı değiştir hadi gözün aydın...

AYSELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
NASIII YANIIIIIIII kutlarım canım benım AGLIYCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

sziler hamile kaldıkça bizim umutlarımız artıyo kızlarr

canım dimi ama ben şu ostrojen işine neden bilmem çok takıldım umutsuzluğa kapıldım şimdiden allah hayırlısını versin hepimize....boshayallersmile

sağol canım destekleriniz için çok teşekkür ederim tatlımmm
sizleriiiiiiiiii çok seviyorummmmmm canlarımmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım birbirimizin yaladıkları örnek ve umut olsun.senin gibi umutla beklerken erkenden kırmızıları gören kaç kişi oldu ve bunların içinden şu anada hamileler de var.demek ki sıran gelmemiş ama gelecek inş.bak ne güzel eşin de destek oluyormuş sana.Allah size sağlık sıhhat versin bebek de olacak inş.

kızlr ben bir şey sorucam.insan hamileyken yumurtlar mı?ya bugün sabah yumurtlamadaki gibi uzayan şeffaf akıntım oldu hem de bariz şekilde.kafam karıştı benim de.

kızlar hesapladım 23 mart diyo ama siz yinede 24 mart yazın hayırlısı olsun hakkımızda
canimm hayirlisi benim dedigimi yap sendee hesap yapmma gonlunden nasil geciyosa oyle beraber ol kocanla hadi martta beraber hamis olacaz insallahhh:Saruboceq:
allahtan gitmis ise kocacin yoksaaa dusunemiyorum adamin haliniiiohaoldumsmilecanimm benim yaakaydirigubbakcemile3

deliiii bagırsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye böyle sakin mi söylenir ne kadar çok bekledik bu haberi
heyoooooooooooo aysel hamiş aysel hamiş aysel hamişşşşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: [/QUOTE]
delii delii bidaha deliiii:teytey::teytey::teytey:tam delii hakkatten boyle misolyenirr ben o kadar isimin arasindaa bi heyecanla sayfayii aciyomm acaba hamismii diye bizimkii gayett sakinnnn:teytey::teytey::teytey:canimm bneimmm allahimmm tamamina erdirsin sagliklaa bebisini versin kucagina tatlim benimm :teytey:haftaya guzel haberle basladik ne guzell allah tum isteyenlerin duasii ni kabul etsinnn
tekrar tebriklerr ayselll:teytey::teytey:

sağol canım sıra sizde yavaş yavaş sakin sakin gelin tamam mı tatlımm stres yokkk

çok dikkat et şimdi kendine ayselcim.bol bol su iç ve dinlen.evde hiç bir işe sürme elini 3 ay.bırak dağınık kalsın pis kalsın :1hug:

evet mesela ben erken test yaptım bu aydan ümidi kesmiştim edacığım olacak tatlım sakın stres yapma ümitsizliğe kapılma
no panik no stres yes heyecannn parolam buydukaydirigubbakcemile5

kızlr ben bir şey sorucam.insan hamileyken yumurtlar mı?ya bugün sabah yumurtlamadaki gibi uzayan şeffaf akıntım oldu hem de bariz şekilde.kafam karıştı benim de.
canim gunaydinnn opuyorumnanaktanbenim bildigimm hamilelikte akinti cok daha yogunlasirmis kormaaa normal yaniii..bebisin emin yerlerde annesiii:Saruboceq::dance:

canım tebrık ederımmmmm işte bu hamılelık boyle hıc beklemedıgın takıp etmedıgın anda kalıyosun demekkı kafaya takmamak lazımmm :dance::dance::dance:

sağol canım teşekkürler yapım gereği çok sakinimdirrrr de

çok dikkat et şimdi kendine ayselcim.bol bol su iç ve dinlen.evde hiç bir işe sürme elini 3 ay.bırak dağınık kalsın pis kalsın :1hug:

tamam sebinciğim aynen dediklerini uyguluyorum

Aysel nasıl surprız yapacaksın anlat bakalımmmm
mugiciğim şöyle düşünür pati alıp eşimin eşofmanlarımın içine koyacam
sonra içine bir not yazacamzemuszemus

kıyamam ben tatlıma. sıraya girdi saygılı yegenim. büyüklere yol verdi. evettt sıra şimdi sizde....

ne kadar kızsakda ara ara ; doktorlar bana da 8 ay bekle öyle gel olmazsa demişlerdi .. zemuszemus
ewet ya hayırlısı olsunda geç olsun ben zaten hep dedim sırada çok bekleyenler var rabbim önce onlara sonra bana versin
bana da doktor 7 8 ay sonra gel demişti demekki 7buçukuncu ayda hamiş kalcam

sebincim kıs istermisin bitanedaha hamiş kal o kadar bekledikten sonra kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…