sziler hamile kaldıkça bizim umutlarımız artıyo kızlarr
evet bende 8.ay hamile kaldım
evet canım dedim bu ayda olmadı diye
gecikmelerde oluyordu mecburen bekledim gününde test yapmadım ama beyaz akıntı şüphelendirdi beni dün akşam üzeri testtten emin olamadım ama sabah ki test kesin sonucumu verdi ellerim titriyor yazarken heyecandanolumunekankayizsmile
sziler hamile kaldıkça bizim umutlarımız artıyo kızlarr
Rabbime çok şükür.canımın içiiiiiiiii. mutluluktan ağlamak istiyorum.nasıl mutluyum nasııııllllllllllll.Tebrik ederim balım benim.bak gördün mü çok beklemedik ohhhh beee bugün yüzümü sen güldürdün
:hooray: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsun barays allahım kucağına almayı nasip etsin
günaydın kızlar benden kötü haber 3 gün erken adet oldum kısmet değilmiş napalım eşim çok destekçi sağolsun o olmazsa ne yapardım bilmiyorum çok kötü bi haftasonu geçirdim çok üzüldüm 10 ay oldu hala olmadı diye ağlıyorum o da belki 10 yıl olmucak sabredecez gülüm dedi çok seviyorum ben kocişimi..........
AYSELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
NASIII YANIIIIIIII kutlarım canım benım AGLIYCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canimm hayirlisi benim dedigimi yap sendee hesap yapmma gonlunden nasil geciyosa oyle beraber ol kocanla hadi martta beraber hamis olacaz insallahhh:Saruboceq:kızlar hesapladım 23 mart diyo ama siz yinede 24 mart yazın hayırlısı olsun hakkımızda
allahtan gitmis ise kocacin yoksaaa dusunemiyorum adamin haliniiiohaoldumsmilecanimm benim yaakaydirigubbakcemile3kızlar günaydınnnnnn
var ya bi kabusla uyandım ki sormayın eşim beni ben bunalıyorum diye bi arkadaşının ailesine götürüyor tanıştırmaya kadınla arkadaşlık edersin diyor
gidiyoruz kadın evde yalnız neyse ben lavaboya gidiyorum bi geliyorum kadınla sarmaş dolaş
benim gözümün önünde meger ilişkisi varmış
beni sıksık o yüzden ankaraya gönderiyomuş
bide çocuk var çocuk senden mi diyorum onu bende bilmiyorum diyo ya kafayı yicektim kadın beni evden kovdu kocamı içeri aldı
uyanayım diye ne çabaladım allah tan uyuyakalmışım kociş gitmiş işe yoksa bi tane indircektim bu sinirle hala gözümün önünden gitmiyor gördüklerim
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
sağol canım sıra sizde yavaş yavaş sakin sakin gelin tamam mı tatlımm stres yokkk
tatlım birbirimizin yaladıkları örnek ve umut olsun.senin gibi umutla beklerken erkenden kırmızıları gören kaç kişi oldu ve bunların içinden şu anada hamileler de var.demek ki sıran gelmemiş ama gelecek inş.bak ne güzel eşin de destek oluyormuş sana.Allah size sağlık sıhhat versin bebek de olacak inş.
canim gunaydinnn opuyorumnanaktanbenim bildigimm hamilelikte akinti cok daha yogunlasirmis kormaaa normal yaniii..bebisin emin yerlerde annesiii:Saruboceq::dance:kızlr ben bir şey sorucam.insan hamileyken yumurtlar mı?ya bugün sabah yumurtlamadaki gibi uzayan şeffaf akıntım oldu hem de bariz şekilde.kafam karıştı benim de.
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
delii delii bidaha deliiii:teytey::teytey::teytey:tam delii hakkatten boyle misolyenirr ben o kadar isimin arasindaa bi heyecanla sayfayii aciyomm acaba hamismii diye bizimkii gayett sakinnnn:teytey::teytey::teytey:canimm bneimmm allahimmm tamamina erdirsin sagliklaa bebisini versin kucagina tatlim benimm :teytey:haftaya guzel haberle basladik ne guzell allah tum isteyenlerin duasii ni kabul etsinnn
tekrar tebriklerr ayselll:teytey::teytey:
çok dikkat et şimdi kendine ayselcim.bol bol su iç ve dinlen.evde hiç bir işe sürme elini 3 ay.bırak dağınık kalsın pis kalsın :1hug:
mugiciğim şöyle düşünür pati alıp eşimin eşofmanlarımın içine koyacamAysel nasıl surprız yapacaksın anlat bakalımmmm
ewet ya hayırlısı olsunda geç olsun ben zaten hep dedim sırada çok bekleyenler var rabbim önce onlara sonra bana versinkıyamam ben tatlıma. sıraya girdi saygılı yegenim. büyüklere yol verdi. evettt sıra şimdi sizde....
ne kadar kızsakda ara ara ; doktorlar bana da 8 ay bekle öyle gel olmazsa demişlerdi .. zemuszemus
sebincim kıs istermisin bitanedaha hamiş kal o kadar bekledikten sonra kaydirigubbakcemile3kızlr ben bir şey sorucam.insan hamileyken yumurtlar mı?ya bugün sabah yumurtlamadaki gibi uzayan şeffaf akıntım oldu hem de bariz şekilde.kafam karıştı benim de.
sağol canım teşekkürler yapım gereği çok sakinimdirrrr de
tamam sebinciğim aynen dediklerini uyguluyorum
mugiciğim şöyle düşünür pati alıp eşimin eşofmanlarımın içine koyacam
sonra içine bir not yazacamzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?