- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım tebrık ederımmmmm işte bu hamılelık boyle hıc beklemedıgın takıp etmedıgın anda kalıyosun demekkı kafaya takmamak lazımmm :dance::dance::dance:
canım kan tahlilini ne zaman yaptırcanmugiciğim şöyle düşünür pati alıp eşimin eşofmanlarımın içine koyacam
sonra içine bir not yazacamzemuszemus
tatlım birbirimizin yaladıkları örnek ve umut olsun.senin gibi umutla beklerken erkenden kırmızıları gören kaç kişi oldu ve bunların içinden şu anada hamileler de var.demek ki sıran gelmemiş ama gelecek inş.bak ne güzel eşin de destek oluyormuş sana.Allah size sağlık sıhhat versin bebek de olacak inş.
Kızlar bal ÇÖrek otu tarÇını yaptım bende. Bal kavonuzunun İÇİne ÇÖrek otunu ezdİm 25gr. Bİraz tarÇın kattım bİraz da polen kattım. 2 sabahtır yİyorum aÇ karnına 1 tatlı kaŞĞı yİyorum sİzce azmı
akşam eşime süprizi yapayım sona eşimle yaptırırız yani düşünemiyorum şu anda heyecandankafamçokkarıştıcanım kan tahlilini ne zaman yaptırcan
barayscim o yandaki cumleyii degistr istersen .HOSGELDIMM MELEGIMM hadi degistir artikksırnaşık şey
Ayselcim canım yaaaa hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn süper bir haber bu ayyy ne güzel belki bebişlerimizin doğum tarihi aynı olur çok sevindim canım adına Allah tamamına erdirsin :teytey: :teytey::teytey: tutmayınnnn beniiii :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey: haftaya ne güzel başladık yaaa
opuyorumnanaktan [ herkese GUNAYDIN IYI HAFTALAR kizlarr heyecanndan yazmayi unuttummmopuyorumnanaktaninsallah bu hafta patlama olur hamis haberlerindeee:Saruboceq:
kizlar sebinin bu yasadigindan ben bu yaz ibonun mekanina gidecektim bodrumda otel servisiyle gidiyoruzz ben giymisim gogusten asagi buzgulu elbisee:lepi:ayy hala rezilligim aklima geliyoo neyse yere vardik minubusten herkes teker teker asagiya iniyo benim arkamda insanlar var tabiki aksam uzerii boylee ben tam minubusun basamagina bastim ikinci ayagimin topugu sen elbiseye takill carttt asagiya cek benim buzgulu elbiseyiii arkam full acildi etegi kurtaramiyom topuktan esim orami duzelteyeyim derken obur yer aciliyoo ayy resmen felakettii .iste boyle kizlarr cok kotu ydu cokk:enbuyukkk:
kizlarr bu basimiza gelenleri okudunuzmuuu:hulya:size az önce başıma geleni anlatayım da gülün.bir taraftan çalışıyorum.bir taraftan buraya bakıyım dedim.bugün giydiğim sütyenim önden çıtçıtlı bikini gibi.aniden bir çat diye ses duydum ve birden bir ferahlama.memeler büyüdü ya sütyenin çıtçıtı kırıldı.gülermisin ağlarmısın.neyseki üzerimde şal falan var da belli olmuyormuş arkadaşa sordum :roflol: rezil bir durum
kizlarr bu basimiza gelenleri okudunuzmuuu:hulya:
canim gunaydinnn opuyorumnanaktanbenim bildigimm hamilelikte akinti cok daha yogunlasirmis kormaaa normal yaniii..bebisin emin yerlerde annesiii:Saruboceq::dance:
ewet ya hayırlısı olsunda geç olsun ben zaten hep dedim sırada çok bekleyenler var rabbim önce onlara sonra bana versin
bana da doktor 7 8 ay sonra gel demişti demekki 7buçukuncu ayda hamiş kalcam
sebincim kıs istermisin bitanedaha hamiş kal o kadar bekledikten sonra kaydirigubbakcemile3
kizlarr bu basimiza gelenleri okudunuzmuuu:hulya:
ayselcim benim de internetteki hesaplayıcıya göre 30 ekim çok yakın tarihlerimiz kaydirigubbakcemile5 kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ayselcim opuyorumnanaktan
benim bu mide bulantısı nolcak kızlar
aranızda ilk saç boyattaıgında nerdeyse 10 gündür geçmeyen mide bulantısı olan var mı
acaba saç boyasımı yapıyo ölücem artık nasıl zayıfladım 10 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?