Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım tebrık ederımmmmm işte bu hamılelık boyle hıc beklemedıgın takıp etmedıgın anda kalıyosun demekkı kafaya takmamak lazımmm :dance::dance::dance:

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
evet oluruna bırakmak lazım buna bir örnekte ben oldum:)

barayscim o yandaki cumleyii degistr istersen .HOSGELDIMM MELEGIMM hadi degistir artikksırnaşık şey

Kızlar bal ÇÖrek otu tarÇını yaptım bende. Bal kavonuzunun ıÇıne ÇÖrek otunu ezdım 25gr. Bıraz tarÇın kattım bıraz da polen kattım. 2 sabahtır yıyorum aÇ karnına 1 tatlı kaŞĞı yıyorum sızce azmı

Ayselcim canım yaaaa hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn süper bir haber bu ayyy ne güzel belki bebişlerimizin doğum tarihi aynı olur çok sevindim canım adına Allah tamamına erdirsin :teytey: :teytey::teytey: tutmayınnnn beniiii :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey: haftaya ne güzel başladık yaaa

aa ben edannı bu yazısını atlamışım...
edacıımmm üzülme lütfen... tabi üzülme demesi kolay.. ne kadar çok ağladığımı bi allah bi de kocam biliyor... ama sen yapma.. inan zamanı geldiğinde bi bakacaksın ki bebiş karnındaaa... yok yere üzmüşüm kendimi diyeceksin...eş desteğide çok önemli... liste giderek azalıyor... ben hiç tereddüt etmiyorum liste sıfırlanacak... herkes hamile kalacak.. sonra bebişlerin gelişimini paylaşacağız hep birlikte...kaydirigubbakcemile5

yok canım yeterli... şifa olsun inş.

teşekkürler tatlımmm evet tarihlerimiz yakın ben hesaplayıcı da denedim az önce 5 kasım diyor :)))

kizlarr bu basimiza gelenleri okudunuzmuuu:hulya:

canim gunaydinnn opuyorumnanaktanbenim bildigimm hamilelikte akinti cok daha yogunlasirmis kormaaa normal yaniii..bebisin emin yerlerde annesiii:Saruboceq::dance:

aslında benim aklıma gelen ne oldu biliyormusun.biz cumzrtesi akşam ilişkiye girdik.ne bileyim bazen haberlere falan çıkıyor ya hamileyken hamile kalan.yumurtladıysam ve üstüne hamile kalırsam ne olur diye korktum

sorma ben de ondan korktum.zaten 3 aydır ilişki yasaktı tam yasak kalktı yumurtlayacağım mı tuttu ne.ayyy öyel durumda kötü olur.çünkü düşünsene arada 3 ay var.birinin doğumu geldiğinde öbürü daha yeterince gelişmemiş oluyor.Allah korusun

ayselcim benim de internetteki hesaplayıcıya göre 30 ekim çok yakın tarihlerimiz kaydirigubbakcemile5 kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ayselcim opuyorumnanaktan

benim bu mide bulantısı nolcak kızlar
aranızda ilk saç boyattaıgında nerdeyse 10 gündür geçmeyen mide bulantısı olan var mı
acaba saç boyasımı yapıyo ölücem artık nasıl zayıfladım 10 günde

dediğin gibi belki boya dokunuyordur.bir süre boyatma bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…