sağol canım teşekkürler yapım gereği çok sakinimdirrrr de
tamam sebinciğim aynen dediklerini uyguluyorum
mugiciğim şöyle düşünür pati alıp eşimin eşofmanlarımın içine koyacam
sonra içine bir not yazacamzemuszemus
dediğin gibi belki boya dokunuyordur.bir süre boyatma bakalım ne olcak
canım sadece bi kere boyattım kuaförüm çok iyi ya dip boyam geldi saçlarım çabuk uzuyo hala geçmedi 10 gündür mide bulantısı bi yemeklerden tiksinme televizyonda bile görsem yemek deli oluyorum kusmuyorum da sanki midemde biri geziniyor çok kötüyüm ya
yok canım yeterli... şifa olsun inş.
yaw ben soğan kürüne başladım ya acaba polen , bal, çörekotunuda aynı anda yapsam nolur ki.. ostrojenim düşük ya bu ay canım cok sıkkın lapaciii
hamile arkadaşlar bel ağrısı olmuş muydu sizde de ?
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben daha adet olmadım
barayscım tebrik ederim Allah tamamına erdirir inş kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim senin adına canım benim.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok bunaldım sebincim bi degişiklik olsun istedim hem saçlarımı adet gördügüm gün boyattım 19 şubatta adet gördüm ogün akşamı boyattım saçlarımı ama bu bulantı 16 şubatta falan başlamıştı şimdi daha çok arttık yemek görmeye tahammül edemiyorum akşama kadar akşamları geçiyor genelde sabahları ve uzandıgım zamanlar çok kötüyüm ya kusamıyorumda test yaptım 3 gün önce eşim ısrar etti idrar testi negatif çıktısen saçlarını boyatmışsın ama eminmisin hamile olmadığından.walla ben bebeğe karar verdikten sonra gölgemi yaptırmadım bir daha.ağrı kesici bile içmedim.dikkat ettim.tarihin ne zaman senin?
hamile arkadaşlar bel ağrısı olmuş muydu sizde de ?
kizlarr bu basimiza gelenleri okudunuzmuuu:hulya:
canım benim daha öncede yazdım ben sana.. dert etme... bir klomen içmene bakar herşey.. tavan yapar östrojenin.. senin sadece düşük değerin.. eminim klomene cevap verirsin.. en cevap vermeyen ileri derece östrojen eksikliği olanlarda falan iğne yapıyolar... iğne ile bir sürü yumurta elde ediliyor... hhiiçç dert etmeee... herşeyin çaresi varrr... içini rahat tut.. allah daha büyük dert vermesin...
soğan kürü ile b+t+ç otu karışımı aynı anda yenebiliyor... östrojen düşüklüğü için kür var mı acaba?
çok bunaldım sebincim bi degişiklik olsun istedim hem saçlarımı adet gördügüm gün boyattım 19 şubatta adet gördüm ogün akşamı boyattım saçlarımı ama bu bulantı 16 şubatta falan başlamıştı şimdi daha çok arttık yemek görmeye tahammül edemiyorum akşama kadar akşamları geçiyor genelde sabahları ve uzandıgım zamanlar çok kötüyüm ya kusamıyorumda test yaptım 3 gün önce eşim ısrar etti idrar testi negatif çıktı
çok bunaldım sebincim bi degişiklik olsun istedim hem saçlarımı adet gördügüm gün boyattım 19 şubatta adet gördüm ogün akşamı boyattım saçlarımı ama bu bulantı 16 şubatta falan başlamıştı şimdi daha çok arttık yemek görmeye tahammül edemiyorum akşama kadar akşamları geçiyor genelde sabahları ve uzandıgım zamanlar çok kötüyüm ya kusamıyorumda test yaptım 3 gün önce eşim ısrar etti idrar testi negatif çıktı
evet çok güldüm.. benimde başıma geldi bi kere korkunç oluyor. üzeirnizde şal yoksa daha vahim. ama müthiş bir rahatlama yaratıyor kaydirigubbakcemile3
geçen 3-4 gün içinde eduta yazmıştım ama sayfasını bilmiyorum. aslında ayselcim onu da bulayımda ön sayfaya ekleyelim...
bende oldu.. karın ağrında olacak canım... her an adet olacak gibi hissedeceksin 6. haftalara kadar nerdeyse... tuvalete gidip kanamam mı var diye bakmışlığım çok oldu... bundan sonra göğüsler çok hassaslaşacak ve büyüecek.. bunlar herkesde olan belirtiler.. ama adet belrtileri ile aynı... o yüzden ayırt etmek imkansız....
halev seninde çok gecikti dimi?
kıs ne 1 senesi bundan sonra unut sen onları taKMAYI kaydirigubbakcemile3annem bypass ameliyatı oldu ya sütyen takamıyor şimdi.dedim sütyenlerini yolla.ben yakında onları takabilecek kadar büyük göğüslere sahip olucam.aslında güzel görünüyorlar ama kazaya sebep olabiliyorlar :roflol:. geçen sene bir sürü rengarenk sütyen almıştım.daha etiketleri üzerlerinde.en az 1 sene takamam herhalde onları
nane limon koydum şimdi ocaga bide bunu deneyimAllah allah.patates haşla ye canım.bana iyi geliyor patates.geçmiş olsun.umarım önemli bir şey değildir.
mideni falan üşütmüş olmayasın canım sen...gerçi eşin daha iyi bilir.. uzmanı bunun sonuçta =)
geçmiş olsun... bir an önce kurtulursun inş..
annem bypass ameliyatı oldu ya sütyen takamıyor şimdi.dedim sütyenlerini yolla.ben yakında onları takabilecek kadar büyük göğüslere sahip olucam.aslında güzel görünüyorlar ama kazaya sebep olabiliyorlar :roflol:. geçen sene bir sürü rengarenk sütyen almıştım.daha etiketleri üzerlerinde.en az 1 sene takamam herhalde onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?