Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet ya adet öncesi gibi ağrım olmuştu.sürekli kontrole gidiyordum.hala daha zaman zaman kasık ağrım oluyor.

sebincimm..senin nasıl gidiyor? maşaaalllaahhh nerdeyse 13 haftalıkkk
bende o zamanları görsem çok mutlu olacağım.. şu riskli zamanlar bir geçsee boshayallersmile

KIVIRCIĞIM geçmiş olsun canım
sagol canım ya allah hamişlere sabır versin ben dayanamıyorum buna hamişler nasıl dayanıyo acaba onların daha çok oluyomuş 11 günde 3 kilo vermişim

edut tatlım sen o yazılanları uygula bebeğim.
gecen gün saraçoglunu dinledim tvde. 3 dk kaynatın yazıyosa 3 dk kaynatın diyor.. kafanıza göre değişiklik artma azalma yapmayı n dedi.. birde tüm bitki çayları ve demleme poşet çaylar için önce bardağa sıcak suyu koyun 30 40 sn bekleyip içine bitkiyi yada poşeti atın dedi... suyun içindeki kireç tabakası bardağa geçiyormuş o zman bitki ve çaydan max fayda alıyormuşuz...aksi takdirde kireç tabakası ( gözle görülmez dedi) poşetin yada bitkinin üzerine sıvanıyormuş...

Son düzenleme:

yok canım.süt bittikten sonra göğüsler tekrar küçülüoyr.ve malesef sarkıyor

bende o zamanları görsem çok mutlu olacağım.. şu riskli zamanlar bir geçsee boshayallersmile

zaman su gibi geçiyor canım benim. bak büyüdük bile siz 4 te birini geçirdiniz. ben yarıya vardım. dün gibi geliyor topiğe ilk girdiğim zaman..

darısı tümmm arkdaşlara.. duaya devam durmak yokkk.. hamilelere sağlıklı bebişler ve hamilelikler için; ve arkadaşları çabucak gelsin diye teyzeleri için... :Saruboceq:

2.5 klo çok iyi.ben 2 kilo aldım bile.tuzlu çok yememeye çalış.çatlak için bir şey kullanıyormusun?ben banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum zaten ama ekstra her gün kullanılacak krem faan var mı?

kızlar ben kaçtımn yatmayı denicem öpüldünüz

oğul oyuydu yada melisa adıydı...onu demleyip içecektik ama adaçayı iyiymiş... kuzum benim takıldığım ilk defa oldu nedenini bielemdim... hatta acaba erken meneopozmu dedim ama doktor fsh ın çok ii sadece yumurtlaman problem dedi

sabah bulantım vardı.hala ara ara oluyor.yoğun olmasa da.haftalar geçmiyor sanki di mi?herkes ay ne çabuk 3 aylık oldu diyor ama bir de aban sorsunlar.aslında psikolojik olarak biraz daha iyiyim rahatladım gibi ama dr. yine de dikkatli olman lazım diyor.gebeliğin sonuna kadar hep bir risk varmış.tabi en önemlisi ilk 3 ay.hayırlısı ile seninde geçer inş.

bende izledim o programı... aynen uyguluyorum artık =)))

sagol canım ya allah hamişlere sabır versin ben dayanamıyorum buna hamişler nasıl dayanıyo acaba onların daha çok oluyomuş 11 günde 3 kilo vermişim

vücut kendini alıştırıyo işte.. sana staj yaptırıyo bebiş. sonra hemen gelecek

bize yolla kuzum...malum hamile kalmaya çalışanların ihtiyacı olacak hep:)))

21 hafta hayal gibi geliyor pınar yaaa... 13-15 bi derece de 21 li haftalarr...... boshayallersmile
ayy inşallaahhhh gelir o günlerdeeee...
ctesi kontrolüm vardı.. dr bebeğin ellerini ayaklarını sayıcaz dedi.. bende çok heyecan yapmıştım.. çikolatada yedim giderken ama ufaklık uyuyordu.. rahatsız etmeyelim dedi... hiç hareket ettiğini göremedim =( 2 li test var 2 hafta sonra.. o zaman göreceksin dedi.. çok sabırsızlınanıyorum... şöyle hareketlerini görsem bir canlı olduğunu daha iyi anlıyacağım gibi geliyor =) hep usg de bir karartı görüyorum hareketsizce yatan =)))

tatlım ben sana polen ve incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum .birde adet görünce adaçayına başla... 10 gün içicen ama unutma olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…