evet ya adet öncesi gibi ağrım olmuştu.sürekli kontrole gidiyordum.hala daha zaman zaman kasık ağrım oluyor.
sagol canım ya allah hamişlere sabır versin ben dayanamıyorum buna hamişler nasıl dayanıyo acaba onların daha çok oluyomuş 11 günde 3 kilo vermişimKIVIRCIĞIM geçmiş olsun canım
kıs ne 1 senesi bundan sonra unut sen onları taKMAYI kaydirigubbakcemile3
nane limon koydum şimdi ocaga bide bunu deneyim
içmedigim mide ilacı kalmadı canım ya çok senayım bugün 11 gün oldu azalıcagına gittikçe artıyo hayırlısı bakalım
sebincimm..senin nasıl gidiyor? maşaaalllaahhh nerdeyse 13 haftalıkkk
bende o zamanları görsem çok mutlu olacağım.. şu riskli zamanlar bir geçsee boshayallersmile
bende bu hafta sıgamıyorum artık. yeni sütyenler alıcam. bereket tanrıçası toprak ana var ya kat kat. ona benzicem yakında. hala 2.5 kilo artıştayım ama şiştim resmen davul gibi...
eşim dogurmak üzere gibisin diyor :CüvCüv:
edut+, halev, kvrck, prayforU, sebin günaydıın yok yok tünaydıın diyim ben :))))
evet çok güldüm.. benimde başıma geldi bi kere korkunç oluyor. üzeirnizde şal yoksa daha vahim. ama müthiş bir rahatlama yaratıyor kaydirigubbakcemile3
geçen 3-4 gün içinde eduta yazmıştım ama sayfasını bilmiyorum. aslında ayselcim onu da bulayımda ön sayfaya ekleyelim...
sebincimm..senin nasıl gidiyor? maşaaalllaahhh nerdeyse 13 haftalıkkk
bende o zamanları görsem çok mutlu olacağım.. şu riskli zamanlar bir geçsee boshayallersmile
edut tatlım sen o yazılanları uygula bebeğim.
gecen gün saraçoglunu dinledim tvde. 3 dk kaynatın yazıyosa 3 dk kaynatın diyor.. kafanıza göre değişiklik artma azalma yapmayı n dedi.. birde tüm bitki çayları ve demleme poşet çaylar için önce bardağa sıcak suyu koyun 30 40 sn bekleyip içine bitkiyi yada poşeti atın dedi... suyun içindeki kireç tabakası bardağa geçiyormuş o zman bitki ve çaydan max fayda alıyormuşuz...aksi takdirde kireç tabakası ( gözle görülmez dedi) poşetin yada bitkinin üzerine sıvanıyormuş...
sagol canım ya allah hamişlere sabır versin ben dayanamıyorum buna hamişler nasıl dayanıyo acaba onların daha çok oluyomuş 11 günde 3 kilo vermişim
annem bypass ameliyatı oldu ya sütyen takamıyor şimdi.dedim sütyenlerini yolla.ben yakında onları takabilecek kadar büyük göğüslere sahip olucam.aslında güzel görünüyorlar ama kazaya sebep olabiliyorlar :roflol:. geçen sene bir sürü rengarenk sütyen almıştım.daha etiketleri üzerlerinde.en az 1 sene takamam herhalde onları
zaman su gibi geçiyor canım benim. bak büyüdük bile siz 4 te birini geçirdiniz. ben yarıya vardım. dün gibi geliyor topiğe ilk girdiğim zaman..
darısı tümmm arkdaşlara.. duaya devam durmak yokkk.. hamilelere sağlıklı bebişler ve hamilelikler için; ve arkadaşları çabucak gelsin diye teyzeleri için...:Saruboceq:
oğul oyuydu yada melisa adıydı...onu demleyip içecektik ama adaçayı iyiymiş... kuzum benim takıldığım ilk defa oldu nedenini bielemdim... hatta acaba erken meneopozmu dedim ama doktor fsh ın çok ii sadece yumurtlaman problem dedi
huhuuu kizlar size sesleniyorum ayselden haber varmi?
huhuuu kizlar size sesleniyorum ayselden haber varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?