papatyam aysel hamile.bir bebiş daha geliyor.senin yazının hemen üstüne yazmışım ama görmedin sanırım
çok halay çektik yorulduk tatlım.. aysel çift çizgiyi gördüüüü zemuszemus
21 hafta hayal gibi geliyor pınar yaaa... 13-15 bi derece de 21 li haftalarr...... boshayallersmile
ayy inşallaahhhh gelir o günlerdeeee...
ctesi kontrolüm vardı.. dr bebeğin ellerini ayaklarını sayıcaz dedi.. bende çok heyecan yapmıştım.. çikolatada yedim giderken ama ufaklık uyuyordu.. rahatsız etmeyelim dedi... hiç hareket ettiğini göremedim =( 2 li test var 2 hafta sonra.. o zaman göreceksin dedi.. çok sabırsızlınanıyorum... şöyle hareketlerini görsem bir canlı olduğunu daha iyi anlıyacağım gibi geliyor =) hep usg de bir karartı görüyorum hareketsizce yatan =)))
sabah bulantım vardı.hala ara ara oluyor.yoğun olmasa da.haftalar geçmiyor sanki di mi?herkes ay ne çabuk 3 aylık oldu diyor ama bir de aban sorsunlar.aslında psikolojik olarak biraz daha iyiyim rahatladım gibi ama dr. yine de dikkatli olman lazım diyor.gebeliğin sonuna kadar hep bir risk varmış.tabi en önemlisi ilk 3 ay.hayırlısı ile seninde geçer inş.
ben doktora gitmeden yarım saat önce baslıyorum tane tane çukulatalrdan alıp 5 dk arayla agzıma birer tane atıyorum. dönüp duruyo yaramaz.. dünde nestlenin gold flakes inden yedim hiç durmadı valla.. dene bakalım...
ayyyy gercekdenmi ?? Oleyy :teytey: :teytey: :teytey:
cok sevindim yaa. Ben diyodum zaten 8.ayda kalirsin aysel diye :dance:
Bi ben kaldim :sinifsinif:
hımm... ben 15 dk önce 1 tane milka 3 kat yedim... yetmedimi ki acaba?
sıra sizde artık tatlı papatyalar... liste terse döndü sayı olarak.. herkesi hami şyapıcaz martta ve şen hamileler topiğine geçicez... kaydirigubbakcemile5
tatlım ben sana polen ve incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum .birde adet görünce adaçayına başla... 10 gün içicen ama unutma olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
yediğindeki tat 20-25 dk içinde geçiyormuş plasentaya benim bildiğim.. biraz daha erken başla :)
sıra sizde artık tatlı papatyalar... liste terse döndü sayı olarak.. herkesi hami şyapıcaz martta ve şen hamileler topiğine geçicez... kaydirigubbakcemile5
bende oldu.. karın ağrında olacak canım... her an adet olacak gibi hissedeceksin 6. haftalara kadar nerdeyse... tuvalete gidip kanamam mı var diye bakmışlığım çok oldu... bundan sonra göğüsler çok hassaslaşacak ve büyüecek.. bunlar herkesde olan belirtiler.. ama adet belrtileri ile aynı... o yüzden ayırt etmek imkansız....
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben daha adet olmadım
barayscım tebrik ederim Allah tamamına erdirir inş kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim senin adına canım benim.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
INSALLAH. ay bu aydan pek bi ümidim yok hicbir belirtim yok. Herzaman akintimda olurdu bu ay dogru düzgün olmadi bile :sinifsinif:
Hayirlisi....
ayyyy gercekdenmi ?? Oleyy :teytey: :teytey: :teytey:
cok sevindim yaa. Ben diyodum zaten 8.ayda kalirsin aysel diye :dance:
Bi ben kaldim :sinifsinif:
EVET AYNEN KARNIM AĞRIYOR ŞİMDİDE BELİMDE AĞRIYOR NE ÇABUK YAA
DAHA SONUCU YENİ ÖĞRENDİM :kedi:
canım takılma akıntıya falan.. bende de olmamıştı o ay.. ama hamile kaldım.... vücut bir makine değil her ay aynı belirtileri vermeyebiliyor.... adet olana kadar ümit kesilmeezz yerimseniben
aşkolsun ya ben:)))...kuzum boşver onlar olsun bizimkine tecrübeli olurlar:))) hem asolistler hep sonda gelir:))) öperim seni
Haklisin ama ne bilim bu ay dan hic bir beklentim yok. Neden bende bilmiyorum ama olmadi sanki..
hehe evet oda dogru canim. Hayirlisi ins. bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?