Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

papatyam aysel hamile.bir bebiş daha geliyor.senin yazının hemen üstüne yazmışım ama görmedin sanırım

çok halay çektik yorulduk tatlım.. aysel çift çizgiyi gördüüüü zemuszemus

ayyyy gercekdenmi ?? Oleyy :teytey: :teytey: :teytey:
cok sevindim yaa. Ben diyodum zaten 8.ayda kalirsin aysel diye :dance:

Bi ben kaldim :sinifsinif:

ben doktora gitmeden yarım saat önce baslıyorum tane tane çukulatalrdan alıp 5 dk arayla agzıma birer tane atıyorum. dönüp duruyo yaramaz.. dünde nestlenin gold flakes inden yedim hiç durmadı valla.. dene bakalım...

ayy geçmiyor sebin yaaa... ben bide 5+5 ken öğrendim bebişi.. 10+5 oldum... sadece 5 hafta geçmiş kafamçokkarıştı
hiç geçmiyo zaman...
bulantı çok kötü yaa... allah yardımcın olsun.. ççookk şüküürrr bende hiiçç olmadı... inş bundan sonrada olmaaazz

hımm... ben 15 dk önce 1 tane milka 3 kat yedim... yetmedimi ki acaba?

sıra sizde artık tatlı papatyalar... liste terse döndü sayı olarak.. herkesi hami şyapıcaz martta ve şen hamileler topiğine geçicez... kaydirigubbakcemile5

sıra sizde artık tatlı papatyalar... liste terse döndü sayı olarak.. herkesi hami şyapıcaz martta ve şen hamileler topiğine geçicez... kaydirigubbakcemile5

INSALLAH. ay bu aydan pek bi ümidim yok hicbir belirtim yok. Herzaman akintimda olurdu bu ay dogru düzgün olmadi bile :sinifsinif:
Hayirlisi....

tatlım ben sana polen ve incir kürünü şiddetle tavsiye ediyorum .birde adet görünce adaçayına başla... 10 gün içicen ama unutma olumunekankayizsmile

bak şimdi kuzum ben soğan kürüne başladım ya... polen bal tarçın ve çörek otumuydu birlikte başlayayım diyorum, yada inciremi başlasam...ne dersin bebem

: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyselcim kasım annelerinden mesaj gelince bir baktım sen, bir resme bakıyorum bir yazıyra bir nick e allahım dogrumu goruyorum dıye nasıl sevındım anlatamam... alllahım darısı lorkeme,gayeciğimize,,edutuma,samsakıma,edamıza.....ve şuanda heyecandan sayamadıgım tum bebek ozlemı ceken arkadaşlarımzaakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

nasıl gğzel bir bahar müjdesi bu

yediğindeki tat 20-25 dk içinde geçiyormuş plasentaya benim bildiğim.. biraz daha erken başla :)

yerimseniben
çookk teşekkürlerrr....

ayy aysel kendini yazmış listeye... beni yazmıştı aysel bebiş nasıl diye sormuştu.. nasıl garip gelmişti bana.. o listede adımı görmek karşısında hamile smileyi ve bebişimi sorması :gitme:
benden sonra bir sürü kişi hamile kalmış listede bir sürü kişi varrr.. allah devamını getirsin inş.... herkes kendi adını görsün listede... az kaldıııııı kaydirigubbakcemile5

Allah ağzından duysun sarı papatyam.....

EVET AYNEN KARNIM AĞRIYOR ŞİMDİDE BELİMDE AĞRIYOR NE ÇABUK YAA
DAHA SONUCU YENİ ÖĞRENDİM :kedi:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM DARISI TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA:Saruboceq:

INSALLAH. ay bu aydan pek bi ümidim yok hicbir belirtim yok. Herzaman akintimda olurdu bu ay dogru düzgün olmadi bile :sinifsinif:
Hayirlisi....

canım takılma akıntıya falan.. bende de olmamıştı o ay.. ama hamile kaldım.... vücut bir makine değil her ay aynı belirtileri vermeyebiliyor.... adet olana kadar ümit kesilmeezz yerimseniben

aşkolsun ya ben:)))...kuzum boşver onlar olsun bizimkine tecrübeli olurlar:))) hem asolistler hep sonda gelir:))) öperim seni

EVET AYNEN KARNIM AĞRIYOR ŞİMDİDE BELİMDE AĞRIYOR NE ÇABUK YAA
DAHA SONUCU YENİ ÖĞRENDİM :kedi:

adet günün ya o yüzden bu ağrılar normal... 2. adet zamanına kadar devam edebiliyor...
bebiş kendine yer açıyor onunda ağrısı var...
aman dikkat et kendine aysel... iyi bak bebişe.. üzmeyin birbirinizi yerimseniben

canım takılma akıntıya falan.. bende de olmamıştı o ay.. ama hamile kaldım.... vücut bir makine değil her ay aynı belirtileri vermeyebiliyor.... adet olana kadar ümit kesilmeezz yerimseniben

Haklisin ama ne bilim bu ay dan hic bir beklentim yok. Neden bende bilmiyorum ama olmadi sanki..

aşkolsun ya ben:)))...kuzum boşver onlar olsun bizimkine tecrübeli olurlar:))) hem asolistler hep sonda gelir:))) öperim seni

hehe evet oda dogru canim. Hayirlisi ins. bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize opuyorumnanaktan

BebıŞkom ve bafo cuĞum Çok teŞekkÜr ederımmm
evet bafo senınle kasım topıĞndeyız hayırlısı ıle gÜzel hamıelık geÇırırız ınŞallahh
arkadaŞlar Şen hamıleler topıĞıne az kaldı

Haklisin ama ne bilim bu ay dan hic bir beklentim yok. Neden bende bilmiyorum ama olmadi sanki..

hehe evet oda dogru canim. Hayirlisi ins. bizde en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize opuyorumnanaktan

dün gece onu düşündüm zaten biz nedenini ve zamanını bilmeyiz emin ol bizim için beklemek hayırlısı demekki...o yüzden sabah namaz kıldım duamda bebek istemedim dedim Allahım sen benim ve kocam için hakkımızda ne hayırlısıysa onu ver arada sapıtıp istiyoruz üzülüyporuz ama hayırlısını hiç birimiz bilmiyoruz... aslında gerçek şu ki hayırsızsa hiç olmasın... Allah bırak kendini insan daha huzurlu oluyor ama insanız işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…