bak şimdi kuzum ben soğan kürüne başladım ya... polen bal tarçın ve çörek otumuydu birlikte başlayayım diyorum, yada inciremi başlasam...ne dersin bebem
Allah ağzından duysun sarı papatyam.....
kist yoksa soğan yapma hiç ; direkt incir uygula..... varsa bu ay soğan yap sonra incire geç.
bana karabiberim desen daha doğru olur buyrunnnnnnnnn
Kızlar kesİnlİkle erken test yapmayınn
ben bu hatada bulundum bu aydan vazgeÇmİŞtİm.
kist yoksa soğan yapma hiç ; direkt incir uygula..... varsa bu ay soğan yap sonra incire geç.
bana karabiberim desen daha doğru olur buyrunnnnnnnnn
bu arada ben karar verdim...soğan kürü ile inciri aynı anda yapsam nolur....tabi adetimin 8. günü ama olsun dimi
benim ayın ilk günler, yoğun oluyor canım
ama bakıyorum kimse yok
yemek saatinden dolayı da olabilir
canım prayforu nun dediği gibi soğan suyu kist için kist yoksa kullanma canım
o zaman karabiberim benim zateb ostrojenim düşük ya bu ay kist olmaz artı bu kist poliklerden farklımı...o ise bende var ... bende dedim ki acaba soğanla poleni başlayıp gelecek aya incireni başlasam..yada soğanı bırakıp inciremi başlasam...yada soğanı bırakmadan hepsini yapsam:))))) sempatiksalakcinni...anne ben manyak oldum:)))
şimdi kuzum karışık yazmışımda ben doktora gittim ya kist felan demedi...dediki pko sun inci inci minişler duruyor...kist olunca söylerdi dimi? CADIARZU
pko da bir nevi kist. polikistik over.. pko için sogan kürü uygula.. hemen ardında incire geç.. hayıtta işe yarıyor. günde bir fincanda onu iç ...
kuzum çok sordum ama bu soğanla birlikte bal çörek otunu kullasam ne dersin
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
istediğin kadar sor bebişim.. çok bildiğimden değil ama soganla temizliği yap önce sonra diğerlerine geç.. öpüyorum ben çıktımmm
canım sağolasın
selam kızlarzemuszemus
ayselcim canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı topikteki tüm arkadaşların başına:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
edutcumm iki kür aynı anda uygulanmaz.... b+t+ç otu ise kür sayılmıyor.. o nedenle önce soğan (mademki plusun kesinlikle soğan kürü tavsiye ediliyor) beraberinde istersen b+t+ç otu... bittikten sonra da incir kürü... doğrusu bu şekilde... saraçoğlunun sitesinde yazıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?