Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bak şimdi kuzum ben soğan kürüne başladım ya... polen bal tarçın ve çörek otumuydu birlikte başlayayım diyorum, yada inciremi başlasam...ne dersin bebem

kist yoksa soğan yapma hiç ; direkt incir uygula..... varsa bu ay soğan yap sonra incire geç.

Allah ağzından duysun sarı papatyam.....

bana karabiberim desen daha doğru olur buyrunnnnnnnnn

Kızlar kesınlıkle erken test yapmayınn
ben bu hatada bulundum bu aydan vazgeÇmıŞtım.

kist yoksa soğan yapma hiç ; direkt incir uygula..... varsa bu ay soğan yap sonra incire geç.

o zaman karabiberim benim zateb ostrojenim düşük ya bu ay kist olmaz artı bu kist poliklerden farklımı...o ise bende var ... bende dedim ki acaba soğanla poleni başlayıp gelecek aya incireni başlasam..yada soğanı bırakıp inciremi başlasam...yada soğanı bırakmadan hepsini yapsam:))))) sempatiksalakcinni...anne ben manyak oldum:)))

Kızlar kesİnlİkle erken test yapmayınn
ben bu hatada bulundum bu aydan vazgeÇmİŞtİm.

Evet haklisin ayselcim ama insan tutamiyor kendini.
Suan evde bir test var aklinialirimsmile 2-3 gün kala baslarim yapim mi yapmiyim mi diye kaydirigubbakcemile3

şimdi kuzum karışık yazmışımda ben doktora gittim ya kist felan demedi...dediki pko sun inci inci minişler duruyor...kist olunca söylerdi dimi? CADIARZU

kızlar uyudunumu öğlen öğlen....yemek yedim geldim hala benim son yazıııı

bu arada ben karar verdim...soğan kürü ile inciri aynı anda yapsam nolur....tabi adetimin 8. günü ama olsun dimi

benim ayın ilk günler, yoğun oluyor canım
ama bakıyorum kimse yok
yemek saatinden dolayı da olabilir

benim ayın ilk günler, yoğun oluyor canım
ama bakıyorum kimse yok
yemek saatinden dolayı da olabilir

kür manyağı oldum bende...hepsini yapıp manyak olucam...soğan polen bal incir birde havuç 3 dakika kaynat ama içmekafamçokkarıştı

şimdi kuzum karışık yazmışımda ben doktora gittim ya kist felan demedi...dediki pko sun inci inci minişler duruyor...kist olunca söylerdi dimi? CADIARZU

pko da bir nevi kist. polikistik over.. pko için sogan kürü uygula.. hemen ardında incire geç.. hayıtta işe yarıyor. günde bir fincanda onu iç ...

pko da bir nevi kist. polikistik over.. pko için sogan kürü uygula.. hemen ardında incire geç.. hayıtta işe yarıyor. günde bir fincanda onu iç ...

kuzum çok sordum ama bu soğanla birlikte bal çörek otunu kullasam ne dersin

selam kızlarzemuszemus

ayselcim canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı topikteki tüm arkadaşların başına:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım sağolasın

edutcumm iki kür aynı anda uygulanmaz.... b+t+ç otu ise kür sayılmıyor.. o nedenle önce soğan (mademki plusun kesinlikle soğan kürü tavsiye ediliyor) beraberinde istersen b+t+ç otu... bittikten sonra da incir kürü... doğrusu bu şekilde... saraçoğlunun sitesinde yazıyor...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım sağolasın
aminnnn

o zaman ben bugün polen alayım, evde bala 1 kaşık tarçın 1 kaşık çekilmiş çörek otunu akşam başlayayım... bitincede incire...dimi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…