Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

o zaman ben bugün polen alayım, evde bala 1 kaşık tarçın 1 kaşık çekilmiş çörek otunu akşam başlayayım... bitincede incire...dimi kuzum

soğanı yapmışmıydın sen?
soğan polistik yapıdan kurtarıcak.. temizlicek... sağlıklı bir folikül büyümesine yardımcı olacak... incirde o yumurtanın çatlamasını sağlayacak...

soğanı yapmışmıydın sen?
soğan polistik yapıdan kurtarıcak.. temizlicek... sağlıklı bir folikül büyümesine yardımcı olacak... incirde o yumurtanın çatlamasını sağlayacak...

ben 4. günüm soğan kürü yapıyorum....sabah ve akşam yemekten önce.... onunla birliktede bu ay polen bala başlıyayım dedim....tam tarifini arıyorum kuzum

ben 4. günüm soğan kürü yapıyorum....sabah ve akşam yemekten önce.... onunla birliktede bu ay polen bala başlıyayım dedim....tam tarifini arıyorum kuzum

tamam sen b+t+ç yapabilirsin bu akşam... soğan tamamiyle bitince de (ilk uyguladığın için 15 gün sonra) ara vereceksin 10 gün ve incire başlıcaksın canım... saraçoğlunun sitesinde bak sen yinede...

ayseeelll aannneeeee olumunekankayizsmile
çok da erken öğrendin hee..zaman geçmez şimdi =)))) 7 haftalık olunca kalp sesini duyacaksın... oooooo... boshayallersmile

kızlar yardım edin dünya yıkıldı sanki başıma

eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye

ayseeelll aannneeeee olumunekankayizsmile
çok da erken öğrendin hee..zaman geçmez şimdi =)))) 7 haftalık olunca kalp sesini duyacaksın... oooooo... boshayallersmile

bilmiyorumkismile BEKLEMEYE DEVAM EDERİZ TATLIM HAYIRLISI BAKALIM
BEN DR KONUSUNDA KARARSIZIM
BAKALIM NASIL YAPACAMkafamçokkarıştı

tek aşkım sensin senden sonrası olmuycak demiş teyzesinin yanınada babasıyla tartıştıgı için degil o kıza yakın olabilmek için istemiş o degil kız onu istememiş hep yalan yalan yalan çekip gitmek istiyorum
rüyam çıktı işteb

dur bakalım canım benim.. işin aslını öğrenmeden hemen hırsa kapılma..belkide yanlış şeyler düşünüyorsun.. eşini de bir dinle... bakalım o ne diyecek?
hem ne için olursa olsun sonuçta şu an seninle evli ve artık seni seviyor... rüyanın etkisinde kalarak sakın yanlış birşey yapma...
inş bir yanlış anlama vardır canım yaa...

11 tane mektup 11 taneeeeeeee
içim acıyo ya nolur deyin bişeyler

eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye

ne diyorsun sen yafu.... sen ne kadarlık evlisin

diil işte yazıyo 11 tane mektup hepsinde geri dön diye yalvarıyo

diil işte yazıyo 11 tane mektup hepsinde geri dön diye yalvarıyo

ne zaman yazmış anlamdım ben kuzum sen 2 yıllık evli değilmisin... eskidir o...hissederdin yoksa... öle facebookta konuşacak kadar cesaretli olmaz bencce..sakin ol biraz

Sonra sen Çıktın karŞıma teyzem telefonunu verdı.ıyı nıyetlekonuŞuyum,dertleŞırım sonra sanmıyorumda uyuŞursak,seversem hayatımı paylaŞırım dedım.ÇÜnkÜ hıÇbır zaman bır kızın kalbını kırmak ıstemem.ılk gÖrÜŞte gÜzellıĞınden etkılendım.baktım samımıde sonra ne olduĞunu kendıme bıle anlatamadım.47 gÜn sÜren bır perı masalı oldu.bulutlarda dolaŞtım ayaĞım yerden kesıldı.artık ıŞe uykusuz kalsamda(en fazla 2-3 saat uyuyordum senı dÜŞÜnmekten) daha sıkı sarıldım.yapamadıĞım,beceremedıĞım gırıŞımlerı yapmaya baŞladım.ÇÜnkÜ hayatımı adıyacaĞım kıŞıyı bulmuŞtum

Kvrck canım sakın ol hemen hırsla yanlıŞ bırŞey yapma
haklıyken haksız konuma dÜŞersın
eŞınle konuŞ bu konuyu

Yemek yapmayı ev ıŞlerını ÖĞrenmeye baŞladım.zorda deĞılmıŞ.fakat etrafımdakı dar gÖrÜŞlÜler saÇma sapan 5 para etmez lafları o ıĞrenÇ gÜnde Çok yorgun olduĞum gÜn aklımı ÇelmıŞtı.ayrıca bıde benı yıllarca sÖmÜren kendını kurtaran adam ben bıŞeye karıŞmam deyınce kendı bırıkımımın sana layık olmayacaĞını sanıp bıtırdım.
Bıtırdım ama unutmak mÜmkÜn olmuyordu.evden Çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…