o zaman ben bugün polen alayım, evde bala 1 kaşık tarçın 1 kaşık çekilmiş çörek otunu akşam başlayayım... bitincede incire...dimi kuzum
soğanı yapmışmıydın sen?
soğan polistik yapıdan kurtarıcak.. temizlicek... sağlıklı bir folikül büyümesine yardımcı olacak... incirde o yumurtanın çatlamasını sağlayacak...
ben geldim kıslar nasıl keyifler
ben geldim kıslar nasıl keyifler
ben 4. günüm soğan kürü yapıyorum....sabah ve akşam yemekten önce.... onunla birliktede bu ay polen bala başlıyayım dedim....tam tarifini arıyorum kuzum
ayseeelll aannneeeee olumunekankayizsmile
çok da erken öğrendin hee..zaman geçmez şimdi =)))) 7 haftalık olunca kalp sesini duyacaksın... oooooo... boshayallersmile
tek aşkım sensin senden sonrası olmuycak demiş teyzesinin yanınada babasıyla tartıştıgı için degil o kıza yakın olabilmek için istemiş o degil kız onu istememiş hep yalan yalan yalan çekip gitmek istiyorum
rüyam çıktı işteb
eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye
dur bakalım canım benim.. işin aslını öğrenmeden hemen hırsa kapılma..belkide yanlış şeyler düşünüyorsun.. eşini de bir dinle... bakalım o ne diyecek?
hem ne için olursa olsun sonuçta şu an seninle evli ve artık seni seviyor... rüyanın etkisinde kalarak sakın yanlış birşey yapma...
inş bir yanlış anlama vardır canım yaa...
ne diyorsun sen yafu.... sen ne kadarlık evlisin
diil işte yazıyo 11 tane mektup hepsinde geri dön diye yalvarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?