ama bunları neden tutsunki hala orada?diil işte yazıyo 11 tane mektup hepsinde geri dön diye yalvarıyo
elim ayagım titriyo ya
biz temmuzda tanıştık eşimle 26 agustosta da nişanlandık
mesajları gönderme tarihi 31 temmuz
sence geçmiş mi bu
sence geçmiş mi bu
sence geçmiş mi bu
günaydın kızlarrrrr;
ben hamileyim
dün akşam üzeri test yaptım çok belirsizdi ikinci çizgi. Bu sabah işe gelirken test aldım 1 dk geçmeden 2. çizgi belirdi kızlarrrr dualarımız kabul oldu :Saruboceq: darısı listedeki tüm arkadaşlarımın başına
..alllahım darısı lorkeme,gayeciğimize,,edutuma,samsakıma,edamıza.....ve şuanda heyecandan sayamadıgım tum bebek ozlemı ceken arkadaşlarımzaakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
nasıl gğzel bir bahar müjdesi bu
eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye
sence geçmiş mi bu
Seni cok iyi anliyorum fakat artik evlisiniz sonucta. Bence önemli olan bu. Suan seninle birlikde seni seviyor bir baskasini degil. Öyle olmasaydi biyerden patlak verirdi zaten anlardin. Üzülme bukadar. Esinle konus.
eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye
elim ayagım titriyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?