Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

GÜldÜĞÜm basıt Şeyler dıŞında hıÇ mutlu olamadım.o gÜnden berı zaten kımseyle aram ıyı deĞıl.babam denılen kıŞı kıŞı teyzemlerde kaldıĞım eve geldı(sana yakın olduĞu ıÇın orda kaldıĞımı ıtıraf edeyım).onu evden kıbarca kovdum benı rezıl ettın sevdıĞımı aldın,annemın,benım tÜm bırıkımlerıne el koydun dıye.
Şımdı burda kafamı dınlemeye ÇalıŞıyorum

diil işte yazıyo 11 tane mektup hepsinde geri dön diye yalvarıyo
ama bunları neden tutsunki hala orada?
ne diyeceğimi bilemiyorum canım yaaaa....
inşallah düşündüğün gibi değildir....
inşallah başka birşey vardır....

2 gÜnde bır teyzemlerde ınternet olamadıĞı ıÇın ınternet kafeye gıdıp profılındekı resım deĞıŞıklıklerıne bakıyorum.bazen bahÇeye gıdıyorum,serın ve rahatlatıcı bı yer.evde elımde olmadan Şuursuzca hareketlerım oluyor.evdekılerde pıŞman ama ne benı nede kızı soru sorup bunaltmayın dıyorum.onlarda,arkadaŞlarda afedersın Çıvı Çıvıyı sÖker deyıp bırılerıyle tanıŞtırmak ıstıyor fakat Çıvıyı o kadar derın saplamıŞsınkı Çıkmıyor yerınden

ıyı bırısını bulsam hep aklımda sen kalcaksın emınım ve bu yÜzden onuda mutsuz ederım.
Dur bakalım Şurda bır sene daha ÇalıŞıp uzman olunca ankara dıŞına Çıkıp belkı bu ÜzÜcÜ,sıkıcı anılarla dolu hatıralardan kurtulurum.deĞıŞıklık ıyı gelır.
Ama bunca yıllık zamanda tek gÜzel anılarım senle geÇırdıĞımız anlar olcak.

Yınede bıttı dıyemıyorum.kalbım dınlemıyor.karŞılıksızda olsa sevıyor ıŞte.belkı tecrÜbesızlık belkı sevgı yoksunluĞu ama Öyle ıŞte.belkıde samımıydın senı sevdıĞım kadar kımseyı sevmedın dıyerek ama bu sÖzle tam benı anlattın.
ınsan annesının annesının ÖlÜmÜne bıle alıŞıyor zorda olsa belkı sanmıyorum ama bunada alıŞırım.
Ama Şunu anladım hayatımın herkengı bır konusunda kımsenın moral bozucu telkınlerıne kulak asmayacaĞım

ve daha birsürü mesaj yazmış
birsürü

Tatlim bunlar yeni bisi olsaydi zaten esin hala faceinde birakmazdi sonucta senin okuma ihtimalin yüksek. Cok önceden yazilip silmeyi unutulan yazilardir bunlar.

biz temmuzda tanıştık eşimle 26 agustosta da nişanlandık
mesajları gönderme tarihi 31 temmuz
sence geçmiş mi bu

elim ayagım titriyo ya

canım benim sakin ol... senden önce o kızı seviyormuş.. burası bir gerçek... ne nedenle seninle evlendi bilemeyiz ama şu an sen varsın... geçmişi eminim ki çoktaaann unutmuştur...zaten ona acı veren şeyler yaşamış.. unutup kurtulmayı kendisi de istemiş.. ankara dışına çıkmak istemiş.. geçmişi çok irdeleme derim ben.. bugüne bak.. o senin kocan... şu an seni aldatıyorsa ona birşey denemez bile zaten..ama aldatma yoksa geçmişte yaşadıı şeyler için onu yargılayamazsın...
emin ol herkes geçmişte birşeyler yaşadı... ama hepside unutuluyor...
sen varsın ve seni seviyor bence eşin.. böyle olmasaydı eğer eşin senle mutlu olamazdı... illaki soğukluk yaşardı....
ne olur üzme kendini... sakince konuş eşinle.. bunları buldum beni çok üzdüler de... ama geçmişte yaşadığı için onu suçlayamazsın tatlım yaa..keşke eşlerimizin ilk aşkları olsak ama değiliz işte

sence geçmiş mi bu

Seni cok iyi anliyorum fakat artik evlisiniz sonucta. Bence önemli olan bu. Suan seninle birlikde seni seviyor bir baskasini degil. Öyle olmasaydi biyerden patlak verirdi zaten anlardin. Üzülme bukadar. Esinle konus.

sence geçmiş mi bu

bak şimdi kuzum bu adam seninle 1,5 yıllık evli ve şimdi seninle bebk istiyor...bence geçmişi kurcalayıp canını sıkma...ama eşinle konuş...bağırmadan çağırmadan açıklama yaptır sonuçta...sende az evvelde olsa önce...ama içinde patlamasın konuş

canım yaaa nasıl sevındım bılemezsın Allah kucagına alacagın gunlerı de nasıb etsın ...dualarında bızı de unutma ...
al bakalım bu da sana halayım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey:

canım guzel dılkelerın ıcın cok sagol olumunekankayizsmile

eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye
sence geçmiş mi bu

canım ya lutfen bak bence fevrı davranma suan hıslerını az cok tahmın edebılıyorum ama sakin olmaya calıs ...
tamam nısanlanmanızın cok onecesı degılmesaj tarıhlerı ama o tarıhten sonraya daır hıc bısey yok dememkkkı senı tanıdıkca sevmıs ve o kısıyı dusunmemıs ...
emın ol hala aklına gelıyo olsaydı nısanlıyken de evlenınce de mesaj atabılrıdı...

suan senı sevıyor emın ol senden cocuk ıstıyor en guzel kanıtı ...

eşim kıza yazmış sebincim

kızlar haklısınız ama bi kendinizi koyun benim yerime ben buı kızı duydum dedimki eşime bana herşeyi anlat ilerde duydugumda ben biliyorum deyim dedim
benden önce önemli degil dedim bana dedi ki
kız bana çok asıldı ben onu istemedim dedi
meger sırf o kızı unutmak için evlenmiş benimle bende neden bu adam 3 ayda düğün yaptı diyorum meger hepsi nisbettenmiş dünyam inançlarım herşeyim başıma yıkıldı

Seni cok iyi anliyorum fakat artik evlisiniz sonucta. Bence önemli olan bu. Suan seninle birlikde seni seviyor bir baskasini degil. Öyle olmasaydi biyerden patlak verirdi zaten anlardin. Üzülme bukadar. Esinle konus.

bak bebişkomla aynı şeyleri yazmışız....
sakin ol ne olur kıvırcık... hırsla ve gördüğün rüyanın etkisiyle sakına yanlış şeyler yapma...

eşimin facebook una girdim binlerce aşk mektubu var eşim bana yalan söylemiş benimle sırf o kızı unutmak için nişanlanmış nişandan 1 hafta önce kıza yalvarmış bana dön diye

elim ayagım titriyo ya

canım benim üzme kendini yaaaaaa ne zaman yazdığına bak bi ondan sonra al karşına konuş:teselli:

kvckım dur bi nolur hemen telaşa kapılma.çoğumuzun hayatında eşinden önce sevdiği insanlar oldu ama sonuçta hayatımızı birleştirmek için eşlerimizi seçtik.sen eğer eşini seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan şimdi hiç adamın üstüne kütleme.sakin sakin hareket et.seni seçmiş.1 seneyi geçmiş evliliğiniz.insan hiç sevmediği biri ile bu kadar süre evli kalamaz bence.daha doğrusu evli hayatı yaşayamaz.aynı evi paylaşır ama evlilik evlilik gibi olmaz.sen de daha önce bir şey hissetmediğine göre demek ki seni seviyor.belki baştan unutmak için düşünmüş olabilir ama demekki sen de unutturmuşsun ki seninle beraber.

bu çok normal demi bigün eşinizin sizinle başka bi kızı unutmak için evlendigini görüyosunuz siz böyle bişey ögrenseniz hatta o aşık oldugunuz eşinizin agzından başka kıza yazılmış aşk sözlerini duysanız normal degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…