ya gercekten cok cok cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun kuşum, sağlıkla kucagınada alırısın inş. doktora gittinnmi
teşekkürler tatlım dr gitmedim
bugünkü değerim 537 çıktı
ne zaman gideyim karar veremiyorum? sen nasılsın bebiş nasıl?
annen nasıl oldu bu arada canım çok geçmiş olsun
Alah acıl sıfalar versın canım
senınde gunune az kalmıs
hayırlısı dıyelım ha...Ayselcım tessekkurler
ayselciimm.....
normalde 6. hafta gidersen kalp atışını duyabilirsin.. bazı dr lar 5. hafta içindede dinletiyor.. ama kalbini yakalamak zor..çünkü zaten cenin 1-2mm oluyor.. kalbini sen düşün artık =) nefes aldığında dahi kalbi kayboluyo ve ses kesiliyo.. ben 5+5 de duydum sesini minişimin.. ondan önce gittiğinde sadece keseye bakacak keseyi ölçecek hepsi bu... sonrada şu kadar zaman sonra gel kalp sesini duyalım diyecek... eğerki dayanabilirsen 6. haftalara kadar dayan... yani 2 hafta kadar... ama dayanamam dersen bir doktora git.. ama dediğim gibi birşey yapmıcak daha çok erken şu kadar zaman sonra gel diyecektir...
değerin oldukça iyi çıkmış... b-hcg 2000 nin altında olduğunda da keseyide göremez... ilk vajinal muayene dediğim gibi 5. hafta içinde olur...
durum bu... ne zamana kadar dayanıp gidiceksin çok merak ediyorum =))) çok zor beklemek =)))
birde şu bitki çayları hakkında ben 2 doktora gittim.. ikiside adaçayı hariç her çayı içebilirsin dediler.. yani bilmediğin çaylar değil ama ıhlamur, kuşburnu, papatya, elma, tarçın...v.s o poşet çayların hepsini içebilirsin dedi... bu dönemde sadece maydonoz ve adaçayını önermiyorlar.. ikiside rahmi kasıyormuş o nedenle düşük riski olabilir dediler... hepsi bu...
sonra her gün 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak süt, bol su, haftada 2 balık, et (protein çoookk önemli..illaki et alınmalı.. çok önemli imiş)
asitli içecekelr yasak... sosis, sucuk, pastırma gibi çiğ etler yasak.. çiğköfte yasak.. dışarda salata yemek yasak... nasıl yıkandığı bilinmediği için... yediğimiz etler çok pişmiş olmalı....
aralarda ceviz, badem, fındık yenmeli... kuru kayısı, kuru erik..
canım ne oldu cok gecmıs olsun acil şifalar olsunsaolun canlarım ıyı cok sukur suan yarın cıkarız ınsallah hastaneden ...
kız profi olmussun sen artıkayselciimm.....
normalde 6. hafta gidersen kalp atışını duyabilirsin.. bazı dr lar 5. hafta içindede dinletiyor.. ama kalbini yakalamak zor..çünkü zaten cenin 1-2mm oluyor.. kalbini sen düşün artık =) nefes aldığında dahi kalbi kayboluyo ve ses kesiliyo.. ben 5+5 de duydum sesini minişimin.. ondan önce gittiğinde sadece keseye bakacak keseyi ölçecek hepsi bu... sonrada şu kadar zaman sonra gel kalp sesini duyalım diyecek... eğerki dayanabilirsen 6. haftalara kadar dayan... yani 2 hafta kadar... ama dayanamam dersen bir doktora git.. ama dediğim gibi birşey yapmıcak daha çok erken şu kadar zaman sonra gel diyecektir...
değerin oldukça iyi çıkmış... b-hcg 2000 nin altında olduğunda da keseyide göremez... ilk vajinal muayene dediğim gibi 5. hafta içinde olur...
durum bu... ne zamana kadar dayanıp gidiceksin çok merak ediyorum =))) çok zor beklemek =)))
erken tatlım daha bence sana pazartesi falan git istersencanım çok güzel anlatmışsın walla
bende bilemiyorum dediğin erken dr a gitmenin anlamı yok
donuçta gittiğimde hiçbirşey görmeden geri gelmek varbilmiyorumkismile
birde şu bitki çayları hakkında ben 2 doktora gittim.. ikiside adaçayı hariç her çayı içebilirsin dediler.. yani bilmediğin çaylar değil ama ıhlamur, kuşburnu, papatya, elma, tarçın...v.s o poşet çayların hepsini içebilirsin dedi... bu dönemde sadece maydonoz ve adaçayını önermiyorlar.. ikiside rahmi kasıyormuş o nedenle düşük riski olabilir dediler... hepsi bu...
sonra her gün 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak süt, bol su, haftada 2 balık, et (protein çoookk önemli..illaki et alınmalı.. çok önemli imiş)
asitli içecekelr yasak... sosis, sucuk, pastırma gibi çiğ etler yasak.. çiğköfte yasak.. dışarda salata yemek yasak... nasıl yıkandığı bilinmediği için... yediğimiz etler çok pişmiş olmalı....
aralarda ceviz, badem, fındık yenmeli... kuru kayısı, kuru erik..
ben normal çayı çok seviyorum
azaltmam fazla tüketmiyorum ama hayırda diyemiyorum
maden suyu da yasak mı biliyor musun? ben elmalı sodayı da çok seviyorum
çay çoookkk açık içeceksin.. oda asitliler grubunda...
elmalı soda benimde favorim.. iç ama ölçülü dedi.. çok içme.. haftada 2-3 tane
canım ne oldu cok gecmıs olsun acil şifalar olsun
kız profi olmussun sen artık
erken tatlım daha bence sana pazartesi falan git istersen
çff çiğköfte istiyorum hep ama ben boshayallersmile
kizlar yazdiklarimi okumadinizmii fikriniz yokmuuusenağlama
kizlar yazdiklarimi okumadinizmii fikriniz yokmuuusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?