Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay hamişler sohbetmi ediyor...yerim kızlar sizi....

slm kızlar yemegimi koydum ocaga geldim dedikoduya
bugün eşim defalarca aradı beni nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye opuyorumnanaktan

canım 29 ocaktı 4 hafta 4 günlük:????

Benim sana tavsiyem önümüzdeki hafta tekrar Bhcg ni ölçtür ve 6 haftaık olmadan dra gitme.çünkü 6 haftadan önce karın ultrasonu ile görünmediğinden vajinal ultrason yapıyorlar.aslında bir şey olmuyormuş ama bana etrafımdakiler yaptırma dediği için sabrettim 6. hafta gittim.biliyorum çok zor bir bekleyiş ama zaten nokta kadar bir şey olduğundan 5. haftada birşey görünmez.ama tabi siz bilirsiniz

sebin huu sen nasılsın nevar ne yok kuşummbayanssulusmile

bugün hava güneşli ve sıcak ankarada.bu da bana enerji veriyor ama bugün bulantım var biraz.olsun keyfim yerinde.sen nasılsın?maşallah baya ilerlemiş hamileliğin yakında öğrenirsin cinsiyetini

ewet canım sebin e katılıyorum bende aynı şeyi duydum alttan yapıyolar o da hem can sıkıcı hem bazen tehlikeli olabiliyyor

ben 7haftalıkken ögrendigim için hamileligimi ilk gittigimde kalp atışlarını duymuştuk ama doktorum vajinal yoldan bakmanın daha kesin sonuç verdigini ve aklında soru işareti bırakmadıgını söylemişti. Ben hiç istemiyodum vajinal ultrason benimde cevrem hep zararlı diyor cünkü. Ama doktorada müdahele edemiyoki insan bi bildigi vardır diyorum boshayallersmile

waaaawwwww aşkınız alevlendi anlaşıldı:asigim::asigim::asigim:

ya aklıma ne geldi biliyomusun...hani kocişiyle yumoş günleri küsüşenler hep hamiş kaldı ya...bu hafta yumoş haftam bende eger hamiş kalırsam...tezim dogrulanacak...küsüşün kızlarrrrr

bugün hava güneşli ve sıcak ankarada.bu da bana enerji veriyor ama bugün bulantım var biraz.olsun keyfim yerinde.sen nasılsın?maşallah baya ilerlemiş hamileliğin yakında öğrenirsin cinsiyetini

oh oh aman maşallah keyfine =) bulantı olur canım ya ben kahvaltı yaparken kalkıp kusuyorum bişey kalmıyo içimde kafamçokkarıştı pztesi gidicez doktora 4 aylık oldu nerdeyse. Hatta hareket bile ediyo sanırım hissediyorum tuhaf bişey ya bütün arkadaşlarım en kısa zamanda hissetsin bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…