kızlar bu hafta içi dr gidecem sanırım eşim illa yarın gidelim diyor bana kırmak istemiyorum onu:kedi:
son regl tarihine göre kaç haftalık şu anda?
canım 29 ocaktı 4 hafta 4 günlük:????
ay hamişler sohbetmi ediyor...yerim kızlar sizi....
nasıl hesapladın ya ben hala hesaplayamıyorum, zaten doktorumda hep farklı söylüyor boyuna göre değişiyomuşCADIARZU
canım 29 ocaktı 4 hafta 4 günlük:????
slm kızlar yemegimi koydum ocaga geldim dedikoduya
bugün eşim defalarca aradı beni nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye opuyorumnanaktan
sebin huu sen nasılsın nevar ne yok kuşummbayanssulusmile
Benim sana tavsiyem önümüzdeki hafta tekrar Bhcg ni ölçtür ve 6 haftaık olmadan dra gitme.çünkü 6 haftadan önce karın ultrasonu ile görünmediğinden vajinal ultrason yapıyorlar.aslında bir şey olmuyormuş ama bana etrafımdakiler yaptırma dediği için sabrettim 6. hafta gittim.biliyorum çok zor bir bekleyiş ama zaten nokta kadar bir şey olduğundan 5. haftada birşey görünmez.ama tabi siz bilirsiniz
bugün eşim defalarca aradı beni nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye opuyorumnanaktan
canım geçmişi okudumda bence fazla üstüne gitme sakın unutma ama hatırlatmada =)
şımartsın biraz seni zemuszemus
Benim sana tavsiyem önümüzdeki hafta tekrar Bhcg ni ölçtür ve 6 haftaık olmadan dra gitme.çünkü 6 haftadan önce karın ultrasonu ile görünmediğinden vajinal ultrason yapıyorlar.aslında bir şey olmuyormuş ama bana etrafımdakiler yaptırma dediği için sabrettim 6. hafta gittim.biliyorum çok zor bir bekleyiş ama zaten nokta kadar bir şey olduğundan 5. haftada birşey görünmez.ama tabi siz bilirsiniz
waaaawwwww aşkınız alevlendi anlaşıldı:asigim::asigim::asigim:
bugün hava güneşli ve sıcak ankarada.bu da bana enerji veriyor ama bugün bulantım var biraz.olsun keyfim yerinde.sen nasılsın?maşallahbaya ilerlemiş hamileliğin yakında öğrenirsin cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?