Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıslarr kaynatın bakalım bizim bu topiğin adı değişcekmi yine şubat geçti ya hanii

bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz

ben 6 haftalıkken gitmiştim.o da vajinal tercih etti.ama bana sordu.ben de ben istemiyorum dedim.karından da göründüğü için ısrar etmedi.aslında bir zararı yokmuş.zararlı olsa yaparlar mı.ama zaten normalde bile pek hoş değil.

Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.

evet canım hoş degil benneyaptımki

Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.

canım ya ben avrupa yakasındayım ama benim bulundugum yerlerdekiler cok pahalıdır. siz sultanahmet tarafına falan bakın bencehihoyyyt

pelinsee------------------ 3 mart
ekakal-------------------- 4 mart
ayşima04---------------- 6 mart
lorkee--------------------- 7 mart
bebişkom88------------ 8 mart
gültun--------------------- 8 mart

oohhhhh yeni hamile haberleri kapıda

canım ne oldu cok gecmıs olsun acil şifalar olsun
saol canım ıyı suan sukur...

canım hurmayı zaten son ay olmadan hamılelerın yememıs lazım rahım kaslarını gevseten hormon bı tek hurmada varmıs yıyecek olarak erkn doguma sebe oluo ama son ay bolca yıyın rahat dogum yaparsınız derdı bızım bıolojı hocamız

slm kızlar yemegimi koydum ocaga geldim dedikoduya
bugün eşim defalarca aradı beni nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye opuyorumnanaktan

ohhh ne guzel kız benım aklımada bu ayın sonunda bı bebek surprızı geldı ...fazla muhabbetınızden olabaılır kaydirigubbakcemile2 Şeniz

ya cok guzel ozellıkle hıssetmeye baslayınca heralde ınsan cok daha farkklı seyler dusunmeye baslıyodur emınım ... masallah hihoyyyt
bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz

edıtor yettteer bee dıcek sızınlemı ugrasıcam baska bı ısım bulun dıcek

edutttt sen nasılsın kıss datlım gıymatlım -tatlicadiarzu-

iyiyim kuzum....bugün bal polene başladım, çörekotunu tam öğütememişim çiğniyorum iğrenç:)))...soğan içiyorum.... bakalım nolcak...bu ay su ostorjen canımı sıktı ya psikolojik galiba afedersiniz genitel bölgem lastik kaplı gib hissediyorum...internetten okudum ya kuruluk olur diye....

istanbulu bilmiyom tatlım ama Ankarada istersen bizim malikane var çok lüks değil ama temiz beklerizz lülülülülülü lülülülülülü

Divan City İstanbul Otel ve The Plaza Otel güzel biraz pahalılar canım ayrıca Gönen Otel varmış oda iyiymiş eşim kalmıştı

canım ya ben avrupa yakasındayım ama benim bulundugum yerlerdekiler cok pahalıdır. siz sultanahmet tarafına falan bakın bencehihoyyyt

Hangi semtde kaliyorsun? Yani zaten bizde sultanahmet, Aksaray vs.oralara bakiyoruz.
1 Hafta tatil yapip gelicez ins.

canım bende bu konuyu doktoruma sormuştum o da hormonların çok değişken olduğunu o yüzden düşünmemem gerektiğini söyledi.Sende düşünmemeye çalış :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…