hakettim ama demi çok üzüldümvereliniortak
sagol canım
bebek nasıl ne zaman belli olucak cinsiyeti
ben 7haftalıkken ögrendigim için hamileligimi ilk gittigimde kalp atışlarını duymuştuk ama doktorum vajinal yoldan bakmanın daha kesin sonuç verdigini ve aklında soru işareti bırakmadıgını söylemişti. Ben hiç istemiyodum vajinal ultrason benimde cevrem hep zararlı diyor cünkü. Ama doktorada müdahele edemiyoki insan bi bildigi vardır diyorum boshayallersmile
canım nasipse pzatesi gidicez parmaklarını sayıcaz gösterirse cinsiyetinide ögrenicez inş. en kısa zmanda senden de hamiş haberi alıcaz
ya aklıma ne geldi biliyomusun...hani kocişiyle yumoş günleri küsüşenler hep hamiş kaldı ya...bu hafta yumoş haftam bende eger hamiş kalırsam...tezim dogrulanacak...küsüşün kızlarrrrr
ben 6 haftalıkken gitmiştim.o da vajinal tercih etti.ama bana sordu.ben de ben istemiyorum dedim.karından da göründüğü için ısrar etmedi.aslında bir zararı yokmuş.zararlı olsa yaparlar mı.ama zaten normalde bile pek hoş değil.
bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz
Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.
saol canım ıyı suan sukur...canım ne oldu cok gecmıs olsun acil şifalar olsun
ayyyy ben hurmayı çok severim.ama çok yiyemiyorum tatlı olduğu için.eşimin bir arkadaşı suudi arabistanda çalışıyor.ordan çok güzel bir hurma getirmişti.ömrümde öyle güzelini yememiştim.ayyy konuyu kapatayım yoksa bir tarafım şişecek :roflol:
slm kızlar yemegimi koydum ocaga geldim dedikoduya
bugün eşim defalarca aradı beni nasılsın bişeye ihtiyacın var mı diye opuyorumnanaktan
oh oh aman maşallah keyfine =) bulantı olur canım ya ben kahvaltı yaparken kalkıp kusuyorum bişey kalmıyo içimde kafamçokkarıştı pztesi gidicez doktora 4 aylık oldu nerdeyse. Hatta hareket bile ediyo sanırım hissediyorum tuhaf bişey yabütün arkadaşlarım en kısa zamanda hissetsin bunları
bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz
edutttt sen nasılsın kıss datlım gıymatlım -tatlicadiarzu-
Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.
sende öyle hamiş kalmıştın dimi:roflol:
canım ya ben avrupa yakasındayım ama benim bulundugum yerlerdekiler cok pahalıdır. siz sultanahmet tarafına falan bakın bencehihoyyyt
iyiyim kuzum....bugün bal polene başladım, çörekotunu tam öğütememişim çiğniyorum iğrenç:)))...soğan içiyorum.... bakalım nolcak...bu ay su ostorjen canımı sıktı ya psikolojik galiba afedersiniz genitel bölgem lastik kaplı gib hissediyorum...internetten okudum ya kuruluk olur diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?