Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

istanbulu bilmiyom tatlım ama Ankarada istersen bizim malikane var çok lüks değil ama temiz beklerizz lülülülülülü lülülülülülü

hehe sagol canim.

Divan City İstanbul Otel ve The Plaza Otel güzel biraz pahalılar canım ayrıca Gönen Otel varmış oda iyiymiş eşim kalmıştı

Tamam canim bi bakim ben bunlara. Ama istanbulun neresinde bu oteller?

canım bende bu konuyu doktoruma sormuştum o da hormonların çok değişken olduğunu o yüzden düşünmemem gerektiğini söyledi.Sende düşünmemeye çalış :uhm:

ah be kuzum bende biliyorum ama gelde beynime anlat bunu... beynimi aldırcam ben...:lepi:

Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.
canım acelen yoksa dusunelım bıraz daha bende esıme sorarım oda bılıyodur ...

hadı bakalım hareketlı ve guzel gunler olur ınsallah

kesin demiştirler ki bu beceriksizler marta hamile mamile kalamzlar seneye şubata kadar aynı kalsın

Allah korusun canım yaaa sempatiksalakcinni

bak beceriksizlere hemen nasıl korkmuşlarrrr...şaka şaka kızlar becericez inşallahhhh marta...ben ki lastik halimle:)))) öperim teyzeleri...anneler hiç cevap yazmamış aşkolsunzemuszemus

kızlar aniden sabah bir baktım yüzümde ve sırtımda sivilceler çıkmış neden olabilir ki bu...pal polenden olurmu

ohh geldim yinee.. çok yoğunum ara ara yazıyorum...
vajinal ultrason hakkında bildikelrimi yazayım.. gittiğim 2 farklı doktorda dediki ilk muayene vajinal olmalıdır... rahmi, kanalı falan görebilmek için.. bir terslik varmı ona bakıyoruz.. sadece bebeği görmek için değil ultrason dedi.. ilkten sonraki ultrasonlar hep karından oluyor... endişe edecek bir durum yok... ama nedense herkes tehlikeli olduğunu düşünüyor..

kızlar aniden sabah bir baktım yüzümde ve sırtımda sivilceler çıkmış neden olabilir ki bu...pal polenden olurmu

kusura bakma herkesin tarihini takip edemiyorum senin tarih ne zaman?çünkü ben hamile kaldığımda suratımda 3 adet ve sırtımda bir sürü olmak üzere sivilcelenmiştim.

Kizlar aranizda sigara kullanan varmi? Yada kullanan ama hamis olunca birakabilen? Ben azaltmaya basladim ama tamammen birakabilirmiyim bilmiyorum:sinifsinif:

selam arkadaşlar =)
selam tatlım ama gitmişssin galiba yetişemedim sanaa

saolun canlarım ıyı cok sukur suan yarın cıkarız ınsallah hastaneden ...
geçmiş olsun tekrar

ben normal çayı çok seviyorum
azaltmam fazla tüketmiyorum ama hayırda diyemiyorum
maden suyu da yasak mı biliyor musun? ben elmalı sodayı da çok seviyorum
meyvalı değilde diğer sodadan günde bir tanenin faydası bile varmış. ben 2 günde bir tane içtim .yanmalara da iy igeliyor

Kizlar aranizda sigara kullanan varmi? Yada kullanan ama hamis olunca birakabilen? Ben azaltmaya basladim ama tamammen birakabilirmiyim bilmiyorum:sinifsinif:
ben bıraktım.. en son sigaramı öğrenemden önceki gün içmiştim. zaten çok azaltmıştım tiksinme gelmişti.. sonra bünye reddetti direkt. birde bebişe gidiyor o duman. kıyamam...sakın içme ....

bebek için herşeyi yapıyoruz ben kullanmıyorum ama onuda yaparız

INSALLAH bende tiksinirde birakirim...

kusura bakma herkesin tarihini takip edemiyorum senin tarih ne zaman?çünkü ben hamile kaldığımda suratımda 3 adet ve sırtımda bir sürü olmak üzere sivilcelenmiştim.

hormonlar arttığı için sivilce yapabiliyormuş. bendede olmuştu...

bu arada bende hamile kaldıgım haftasonu limoniydik. aileme ziyarete gidecektik eşimin işi çıktı ben kavga ettim azcık öyle gittim. sonra döndüğümde barıstık.. :kedi:

hatta tam değerli 3-5 gün gitti diye düşünmüştüm...gelmediği içinde oyüzden kızmıştım aslında ,gelmediği için değil

siz napıyorsunuz tatlı sebinim şekerparem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…