istanbulu bilmiyom tatlım ama Ankarada istersen bizim malikane var çok lüks değil ama temiz beklerizz lülülülülülü lülülülülülü
Divan City İstanbul Otel ve The Plaza Otel güzel biraz pahalılar canım ayrıca Gönen Otel varmış oda iyiymiş eşim kalmıştı
bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz
canım bende bu konuyu doktoruma sormuştum o da hormonların çok değişken olduğunu o yüzden düşünmemem gerektiğini söyledi.Sende düşünmemeye çalış :uhm:
canım acelen yoksa dusunelım bıraz daha bende esıme sorarım oda bılıyodur ...Slm kizlar ben geldim tekrar. Giderken size bir otel tavsiyeniz varmi diye sormustum. Istanbul avrupa yakasinda. Cok lüks olmasi gerekmiyor temiz olsun yeterli. Bilginiz varsa paylasirmisiniz benimle.
pelinsee------------------ 3 mart
ekakal-------------------- 4 mart
ayşima04---------------- 6 mart
lorkee--------------------- 7 mart
bebişkom88------------ 8 mart
gültun--------------------- 8 mart oohhhhh yeni hamile haberleri kapıda
kesin demiştirler ki bu beceriksizler marta hamile mamile kalamzlar seneye şubata kadar aynı kalsın
canım acelen yoksa dusunelım bıraz daha bende esıme sorarım oda bılıyodur ...
hadı bakalım hareketlı ve guzel gunler olur ınsallah
Allah korusun canım yaaa sempatiksalakcinni
Hangi semtde kaliyorsun? Yani zaten bizde sultanahmet, Aksaray vs.oralara bakiyoruz.
1 Hafta tatil yapip gelicez ins.
Eda ve pelİnsee kırmızıları gÖrmÜŞtÜ sanırım
sende öyle hamiş kalmıştın dimi
kızlar aniden sabah bir baktım yüzümde ve sırtımda sivilceler çıkmış neden olabilir ki bu...pal polenden olurmu
selam tatlım ama gitmişssin galiba yetişemedim sanaaselam arkadaşlar =)
geçmiş olsun tekrarsaolun canlarım ıyı cok sukur suan yarın cıkarız ınsallah hastaneden ...
meyvalı değilde diğer sodadan günde bir tanenin faydası bile varmış. ben 2 günde bir tane içtim .yanmalara da iy igeliyorben normal çayı çok seviyorum
azaltmam fazla tüketmiyorum ama hayırda diyemiyorum
maden suyu da yasak mı biliyor musun? ben elmalı sodayı da çok seviyorum
ben bıraktım.. en son sigaramı öğrenemden önceki gün içmiştim. zaten çok azaltmıştım tiksinme gelmişti.. sonra bünye reddetti direkt. birde bebişe gidiyor o duman. kıyamam...sakın içme ....Kizlar aranizda sigara kullanan varmi? Yada kullanan ama hamis olunca birakabilen? Ben azaltmaya basladim ama tamammen birakabilirmiyim bilmiyorum:sinifsinif:
bebek için herşeyi yapıyoruz ben kullanmıyorum ama onuda yaparızKizlar aranizda sigara kullanan varmi? Yada kullanan ama hamis olunca birakabilen? Ben azaltmaya basladim ama tamammen birakabilirmiyim bilmiyorum:sinifsinif:
selam tatlım ama gitmişssin galiba yetişemedim sanaa
geçmiş olsun tekrar
meyvalı değilde diğer sodadan günde bir tanenin faydası bile varmış. ben 2 günde bir tane içtim .yanmalara da iy igeliyor
ben bıraktım.. en son sigaramı öğrenemden önceki gün içmiştim. zaten çok azaltmıştım tiksinme gelmişti.. sonra bünye reddetti direkt. birde bebişe gidiyor o duman. kıyamam...sakın içme ....
kusura bakma herkesin tarihini takip edemiyorum senin tarih ne zaman?çünkü ben hamile kaldığımda suratımda 3 adet ve sırtımda bir sürü olmak üzere sivilcelenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?