- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kusura bakma herkesin tarihini takip edemiyorum senin tarih ne zaman?çünkü ben hamile kaldığımda suratımda 3 adet ve sırtımda bir sürü olmak üzere sivilcelenmiştim.
slm kızlar a.s.
selam hoşgeldin
bakın işte ben demiştim küsüşün kızlar diye kaydirigubbakcemile5hormonlar arttığı için sivilce yapabiliyormuş. bendede olmuştu...
bu arada bende hamile kaldıgım haftasonu limoniydik. aileme ziyarete gidecektik eşimin işi çıktı ben kavga ettim azcık öyle gittim. sonra döndüğümde barıstık.. :kedi:
hatta tam değerli 3-5 gün gitti diye düşünmüştüm...gelmediği içinde oyüzden kızmıştım aslında ,gelmediği için değil
siz napıyorsunuz tatlı sebinim şekerparem
slm kızlar a.s.
ben sigara kullanmıyorum eşim kullanıyordu
dün akşam öğrendikten sonra zavallım balkonda içti sigarayıaklinialirimsmile
sade soda da içerim ama elmalı sodayı içmeyi seviyordumbilmiyorumkismile
aysel sigara çok önemli.. yanında içildiğinde dahi direkt bebeğe geçiyor.. plesantanın süzemediği tek şey sigara dumanı... normalde herşeyi süzüp öyle bebeğe iletiyor ama dumana birşey yapamıyor.. aman ha dikkat et yanında kimse sigara içmesin...
bebişkom sende bırakırsın.. o kadar tiryaki arkadaşlarım vardı...öğrendikleri an bıraktılar içmediler..
hoşgeldin
bitte ;
topik ismi için talep bulundum mart ayı olsun diye ama cevap gelmedi henüz
kızlar aniden sabah bir baktım yüzümde ve sırtımda sivilceler çıkmış neden olabilir ki bu...pal polenden olurmu
BEN 3 GÜNDÜR YİYORUM BENDE BİŞEY YOK. SEN ÇOK SIKINTI YAPTINYA OSTROHJENİNDEN VE MİYOMUNDAN. ONDAN OLABİLİR.RELAX BEBEĞİM.
KIZLAR BENDE ENERJİ PATLAMASI OLDU DİYEBİLİRİM . ÇOK İYİ BİŞEYMİŞ BU BÇT.
BİDE BİZ MARKETTE MESİR MACUNU BULDUK TÜPÜN İÇİNDE ONDANDA YEDİM SÜPER BİŞEY MİŞ. İŞYERİN DE İŞ DAYANMADI BANA
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hoşçakalın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?