Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben sigara kullanmıyorum eşim kullanıyordu
dün akşam öğrendikten sonra zavallım balkonda içti sigarayıaklinialirimsmile
sade soda da içerim ama elmalı sodayı içmeyi seviyordumbilmiyorumkismile

kusura bakma herkesin tarihini takip edemiyorum senin tarih ne zaman?çünkü ben hamile kaldığımda suratımda 3 adet ve sırtımda bir sürü olmak üzere sivilcelenmiştim.

yok bacım benim daha adetimin 8. günü...ondan değilde karışım yiyprum ya omu yaptı acaba

bakın işte ben demiştim küsüşün kızlar diye kaydirigubbakcemile5

ben sigara kullanmıyorum eşim kullanıyordu
dün akşam öğrendikten sonra zavallım balkonda içti sigarayıaklinialirimsmile
sade soda da içerim ama elmalı sodayı içmeyi seviyordumbilmiyorumkismile

aysel sigara çok önemli.. yanında içildiğinde dahi direkt bebeğe geçiyor.. plesantanın süzemediği tek şey sigara dumanı... normalde herşeyi süzüp öyle bebeğe iletiyor ama dumana birşey yapamıyor.. aman ha dikkat et yanında kimse sigara içmesin...
bebişkom sende bırakırsın.. o kadar tiryaki arkadaşlarım vardı...öğrendikleri an bıraktılar içmediler..

INSALLAH tatlim. Gerci benimde tanidiklarim cok birakan ama cogu dogumdan sonra tekrar basliyo akannehir

benim arkadaşlardan da bazıları bıraktı bazıları bırakamadı hamileyken bile tükettiler zararını bile bile ne bileyim çocuk isteyip de zarar vermek ne kadar kötü bişey

bebişkom o senin iradene bağlı.. onca zaman içmedikten sonra içmemeye devam edebilirsin... yada içeceğin günleri iple çekip emzirme bittikten sonra hemen başlayabilirsin... emzirme zamanıda bebeğe zararlı sigara... umarım bırakırsın... vesile olur..

Evet benim arkadasimda hamilelikde birakti emzirirkende icmedi sonra tekrar basladi ama ben bi ay icmesem birakirim diye düsünüyorum. ( INSALLAH )

kızlar aniden sabah bir baktım yüzümde ve sırtımda sivilceler çıkmış neden olabilir ki bu...pal polenden olurmu

BEN 3 GÜNDÜR YİYORUM BENDE BİŞEY YOK. SEN ÇOK SIKINTI YAPTINYA OSTROHJENİNDEN VE MİYOMUNDAN. ONDAN OLABİLİR.RELAX BEBEĞİM.

KIZLAR BENDE ENERJİ PATLAMASI OLDU DİYEBİLİRİM . ÇOK İYİ BİŞEYMİŞ BU BÇT.
BİDE BİZ MARKETTE MESİR MACUNU BULDUK TÜPÜN İÇİNDE ONDANDA YEDİM SÜPER BİŞEY MİŞ. İŞYERİN DE İŞ DAYANMADI BANA

ben namaza başladım bu arada sözüm söz:)))

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz hoşçakalın opuyorumnanaktan

ay bir müşteri sinir etti beni...o kadar kızdım ki midem bulanıyor....delimidir nedir yafu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…