BEN 3 GÜNDÜR YİYORUM BENDE BİŞEY YOK. SEN ÇOK SIKINTI YAPTINYA OSTROHJENİNDEN VE MİYOMUNDAN. ONDAN OLABİLİR.RELAX BEBEĞİM.
KIZLAR BENDE ENERJİ PATLAMASI OLDU DİYEBİLİRİM . ÇOK İYİ BİŞEYMİŞ BU BÇT.
BİDE BİZ MARKETTE MESİR MACUNU BULDUK TÜPÜN İÇİNDE ONDANDA YEDİM SÜPER BİŞEY MİŞ. İŞYERİN DE İŞ DAYANMADI BANA
hormonlar arttığı için sivilce yapabiliyormuş. bendede olmuştu...
bu arada bende hamile kaldıgım haftasonu limoniydik. aileme ziyarete gidecektik eşimin işi çıktı ben kavga ettim azcık öyle gittim. sonra döndüğümde barıstık.. :kedi:
hatta tam değerli 3-5 gün gitti diye düşünmüştüm...gelmediği içinde oyüzden kızmıştım aslında ,gelmediği için değil
siz napıyorsunuz tatlı sebinim şekerparem
LORKEEE geçmiş olsun annene canım
Allah kabul etsın devamlılıgını nasıb etsın ınsallahben namaza başladım bu arada sözüm söz:)))
ahhhhh şimdi yatağımda olmak için neler vermezdim
az kaldı tatlım mesai bitti sayılır tabi benim sen kaçta çıkıyosun
saol canım yenı gordum ...
bıraz ıcım gecmıs annemle karsılıklı uyumusuz
Allah kabul etsın devamlılıgını nasıb etsın ınsallah
ya canlarım şu akıntının olup olmadığı neyi bildiriyordu bize yumurtaların çatladığını mı yoksa hamileliği mi kafam karıştı
ya canlarım şu akıntının olup olmadığı neyi bildiriyordu bize yumurtaların çatladığını mı yoksa hamileliği mi kafam karıştı
ya kızlar şimdi bizim ürologla konuştum mayıs ayında hamile kalırsın %90 dedi ayy inşallahh dedim ya moralim düzeldi biraz :)))))))
şeffaf yumurta akı kıvamındaysa çok doğurgan olduğunu gösteriyomuş yani o dönemler iyi çalışcan tatlımm
hadi hayırlısı canım inşallah :1hug:
ya kızlar şimdi bizim ürologla konuştum mayıs ayında hamile kalırsın %90 dedi ayy inşallahh dedim ya moralim düzeldi biraz :)))))))
canım inşallah seninde benimde olmayan herkesinde olcakkk :))) :saruboceq:
hepinizi öpüyorum kızlarr ben gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?