Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

maşallah canım enerjine diyecek yok desene canım :1rolleyes:

CANIM kusura bakma.iş yetiştirmeye çalışıyorum bir taraftan kapatmıştım şimdi gördüm yazını.iyiyim çok şükür.uykum geldi hafiften yine kaydirigubbakcemile3.
demek ki kvrckın tezi doğru mu yoksa biraz kocalarla limoni olunca mı oluyor ne :roflol:

listeye baktım da şöyle bir içim açıldı.bekleyenler listemiz giderek azalıyor.ve bir gün listedeki son kişi de hamile kalınca oohhhh ne keyifli bir gün olur.

ya kızlar şimdi bizim ürologla konuştum mayıs ayında hamile kalırsın %90 dedi ayy inşallahh dedim ya moralim düzeldi biraz :)))))))

ya canlarım şu akıntının olup olmadığı neyi bildiriyordu bize yumurtaların çatladığını mı yoksa hamileliği mi kafam karıştı

ya canlarım şu akıntının olup olmadığı neyi bildiriyordu bize yumurtaların çatladığını mı yoksa hamileliği mi kafam karıştı

şeffaf yumurta akı kıvamındaysa çok doğurgan olduğunu gösteriyomuş yani o dönemler iyi çalışcan tatlımm

ya kızlar şimdi bizim ürologla konuştum mayıs ayında hamile kalırsın %90 dedi ayy inşallahh dedim ya moralim düzeldi biraz :)))))))

hadi hayırlısı canım inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…