Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canlarım iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşca kalın iyi bakın kendinize.öpüldünüz hepiniz

Iyi aksamlar kizlar gerci burda hala sanki sabah:) Günes var hala. Yarin görüsürüz. Öpüldünüz opuyorumnanaktan

Kizlar galiba ben adet oldum inanmiyorum ya bukadar erken hic olmazdi daha 6 günüm var. Ama az gelmis. Ay kafam karisti. Ama belimde agrimaya basladi bu ayda olmadi sanirim :gitme:

Kizlar galiba ben adet oldum inanmiyorum ya bukadar erken hic olmazdi daha 6 günüm var. Ama az gelmis. Ay kafam karisti. Ama belimde agrimaya basladi bu ayda olmadi sanirim :gitme:
canimm iste stres yaptin gununu geciktirdin belkide biz geciktiriyoruz bebisleri elimizde olmada..n olur uzulme canini sikip daha stres yapma guzelim olurmuulmaz:..saglik olsun n olurr kendine dikkatt ett bak biz senin yanindayizz:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun ama az geldı demıssın dur bakalım belkı devamı gelmeza belkı yerlesme dır belkı ustune gorme..
normal sekılde adetın gelen kdr bekle ok stres yapma

Kızlar beni silin listeden. Doktora gittim, bu ay yumurtlamamışım. Adetimin düzene girmesi için 2 ay doğum kontrol hapı verdi. mafoldumben Yani en az 3 ay sonra çalışmalara tekrardan başlayabiliriz. DKH hapları bitince listeye tekrardan girerim.

değişti ve sabahtan yazdığımız herşey yokolmuş:)

Ohhhh çok güzel ya. Merhaba kızlar
sabahtan beri giremedim. şifremi hatırlayamadım. Ekart etti beni
çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…