Ben iyiyim tatlim kimsecikler yok galiba.
Ama kafam neden erken olduma takildi. Hemde 28.gün.
Ben adetlerim hic bukadar erken olmazdi. Hadi gec gelse neyse.
Ohhhh çok güzel ya. Merhaba kızlar
sabahtan beri giremedim. şifremi hatırlayamadım. Ekart etti beni
çok şükür
kuzu direk adetmi oldun yoksa lekelenmemi
BebisKoM88 belki yaptığın bçt düzene soktu canım
canım eşinin spermlerindemi problem var
Dün lekelenme olmustu ama bugün söküldü yani adet oldum canim.
Bende öyle düsünüyorum. Ama kist felan yapmis olsaydi adet olmazdim henüz dimi? yoksa farketmiyor mu
ama kuzum 28 gün nolrmal döngü bence asıl bundan sonra döngün bu tarihten olacaktır
Kızlar merhaba... Öncelikle Ayselcim canım arkadaşım çooooookkk sevindim biraz geçte olsa halayımı çekiyorum senin için şimdi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı hala hamiş olmayı bekleyen bizlerin başına.
Beni soran ve faceden mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim... Annem iyileşiyor yavaş yavaş.Bende 1 haftadır arkadaşıma dikiş konusunda yardıma gidiyorum. Pek evde olamıyorum. 2 gündür faranjit oldum boğazım iltihaplandı yutkunmakta bile zorluk yaşıyorum. Pazar günü klomenim bitmişti.Bugün kontrole gittim sol yumurtalığımda 2 tane yumurtam var 13cm falan şuan Cumartesi günü vurulmam için pregnyl yazdı doktorum. Pregnyl bulmakta zorlandım ama sonunda buldum.İnşallah bu ay tedavimdem sonuç alır ve bende hamileyiiiiiimmm diye bağırabilirim.
Kıvırcığım geçmişe şöyle bir göz attım sanırım eşinden kaynaklı bazı sorunlar yaşamışsın canım.Aslında bunları çok fazla kafana takmamanı öneririm.Belki gerçekten eşin nisbet için evlendi,belki gerçekten ona dön diye yalvardı,belki gerçekten onu unutmak için evlendi seninle ama bunu değiştirmek senin elinde. İnsan neleri neleri unutmuyor ki.Fakat unutmak için bir sebebi olmalı.Bu sebepte sen olmalısın.kendini üzüp yıpratacağına eşini kendine aşık etmeyi dene.Onun sevgisini kazan ve kendi sevgin ile ona diğerini unuttur.Emin ol daha mutlu olacaksın.
BEBİŞKOMM nasılsın tatlım
canimm bence reglin duzene girmis sevinmelisin buna simdi yapacagin sey stres yapmada regl duzenli devam etsin gelsin melegin gobisine:Saruboceq:bu olayi iyiye yorr yanii vereliniortakBen iyiyim tatlim kimsecikler yok galiba.
Ama kafam neden erken olduma takildi. Hemde 28.gün.
Ben adetlerim hic bukadar erken olmazdi. Hadi gec gelse neyse.
gayecimm annenin iyi olmasina sevindim yumaslarinda iyi buyuklukte insallah guzelim senden buay guzel haberi alacagiz icimdeki hissi soyluyorum..ayrica kvrc icin yazdiklarinda cok guzell seylerralkisalkisalkisalkisalkisalkisKızlar merhaba... Öncelikle Ayselcim canım arkadaşım çooooookkk sevindim biraz geçte olsa halayımı çekiyorum senin için şimdi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı hala hamiş olmayı bekleyen bizlerin başına.
Beni soran ve faceden mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim... Annem iyileşiyor yavaş yavaş.Bende 1 haftadır arkadaşıma dikiş konusunda yardıma gidiyorum. Pek evde olamıyorum. 2 gündür faranjit oldum boğazım iltihaplandı yutkunmakta bile zorluk yaşıyorum. Pazar günü klomenim bitmişti.Bugün kontrole gittim sol yumurtalığımda 2 tane yumurtam var 13cm falan şuan Cumartesi günü vurulmam için pregnyl yazdı doktorum. Pregnyl bulmakta zorlandım ama sonunda buldum.İnşallah bu ay tedavimdem sonuç alır ve bende hamileyiiiiiimmm diye bağırabilirim.
Kıvırcığım geçmişe şöyle bir göz attım sanırım eşinden kaynaklı bazı sorunlar yaşamışsın canım.Aslında bunları çok fazla kafana takmamanı öneririm.Belki gerçekten eşin nisbet için evlendi,belki gerçekten ona dön diye yalvardı,belki gerçekten onu unutmak için evlendi seninle ama bunu değiştirmek senin elinde. İnsan neleri neleri unutmuyor ki.Fakat unutmak için bir sebebi olmalı.Bu sebepte sen olmalısın.kendini üzüp yıpratacağına eşini kendine aşık etmeyi dene.Onun sevgisini kazan ve kendi sevgin ile ona diğerini unuttur.Emin ol daha mutlu olacaksın.
iyiyim canim. Rgl oldum maalesef hemde beklenenden cok erken. Sen nasilsin?
kizlar herkese selam ohh be ruhum daralmistii
canimm bence reglin duzene girmis sevinmelisin buna simdi yapacagin sey stres yapmada regl duzenli devam etsin gelsin melegin gobisine:Saruboceq:bu olayi iyiye yorr yanii vereliniortak
gayecimm annenin iyi olmasina sevindim yumaslarinda iyi buyuklukte insallah guzelim senden buay guzel haberi alacagiz icimdeki hissi soyluyorum..ayrica kvrc icin yazdiklarinda cok guzell seylerralkisalkisalkisalkisalkisalkis
eduttt sen eşini kontrole gitme konusunda ikna edebildin mi canım
slm kızlar sabahtan beri yazılanlar yok olmuş
BebisKoM88, edut, gyshnky, halev, nurzul nasılsınız
kizlar herkese selam ohh be ruhum daralmistii
Kızlar merhaba... Öncelikle Ayselcim canım arkadaşım çooooookkk sevindim biraz geçte olsa halayımı çekiyorum senin için şimdi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?