Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kizlar bunlarda benim ikiz yegenlerimm allah bizede boyle cift cift nasip ettsin insallahh:Saruboceq:

slm kızlar düzelmiş sayfamız çok sevindim valla

Ay benim esimde istemiyordu ama bu ayda olmassa 6 ay olacak bende ikna edebildim. Ama size sorum ne doktoruna gitmesi gerekiyor yani urolojiye mi
kivircik halev lorke hosgeldiniz citirlarrvereliniortak
bebiskom erkekler niye boyle anlamiyorum benim esimde zorr karar verdi tam 2,5 sene sirf o da okey demesi icin bekledim sinir ediyolar bazenn

Ay benim esimde istemiyordu ama bu ayda olmassa 6 ay olacak bende ikna edebildim. Ama size sorum ne doktoruna gitmesi gerekiyor yani urolojiye mi

valla bacım bana kadın doğumcum dediki hastane lab. vermek erkeklere biraz zor özel bir yerin ismini verdi ama hatırlamıyorum onu araştırıyorum bende...bu arada fiyatı ne kadar

ettim kuzumda hafta sonu gideceğiz doğal olarak özel bir yere ama tarih belirlemedik aslında 4 gün ilişki perhizi dedi sizedemi öyle dedi

evet canım 3-5 gün arası perhiz olması lazım benim eşim hastanede falan veremiyo biz evden götürüyoruz valla apar topar inşallah senin eşin verebilir iyi bir ortam olan biryere gidin tatlım :lepi:

canım annen için geçmiş olsun yumoşlar için sevindim inşallah hayırlı haberlerinide alıcak halaylar çekicez
biz iyiyiz şimdilik çok şükür ama hala gözümün önünden gitmiyor beynimden çıkmıyor yazılanlar neyse herşeyin hayırlısı
sınırda canım bizim değerlerimiz ve varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay sonra etkilemeye başlarmış değerleri bizde sabırla bekliyoruz inşallah artmıştır :Saruboceq:
canım varikoselden sonra çok şey degişiyor görüceksin dende en kısa zamanda alıcaz hayırlı haberlerini

Evet biliyorum canim. Ama benim ki en erken 30 günde oluyodu o yüzden sasirdim. Zeytininde dedigi gibi galiba bct düzene sokmus olabilir ( INSALLAH ) .
ne güzel bak 28 günde olman bebek hazırlıyor şimdiden yerini opuyorumnanaktan

BebıŞkoom Ürolog ıstıyor spermıyogramı zaten kadın doĞumcular bu ıŞten aÇıkcası pek anlamıyo bence

kivircik halev lorke hosgeldiniz citirlarrvereliniortak
bebiskom erkekler niye boyle anlamiyorum benim esimde zorr karar verdi tam 2,5 sene sirf o da okey demesi icin bekledim sinir ediyolar bazenn

Bende anlamiyorum vallah. Ama allahdan ikna edebildim sonunda.

valla bacım bana kadın doğumcum dediki hastane lab. vermek erkeklere biraz zor özel bir yerin ismini verdi ama hatırlamıyorum onu araştırıyorum bende...bu arada fiyatı ne kadar

Bakalim burda nasilmis bende kendi doktoruma sorayim bakalim. Fiyatlar konusundada bilgim yok maalesef yurt disinda oldugum icin.

Ozaman iyi bir urolog arastirayim bende. Ama biraz rahatsiz edici galiba eslerimiz icin. Yani nasil olacak ki

aman onlarda abartmasın artık ya
benim eşim ürolog olmasına ragmen canım çıktı onu ikna edene kadar sonra yaptırdı rahatladı şimdide iyiki yaptırmışım diyo herşeyin normal oldugunu görünce
bize o kadar alet sokuyolar kurcalayıp duruyolar biz bişi demiyoruz alttarafı sperm vericekler sanki en kötü onlar oluyor allah allah ya isyan edesim var haa:enbuyukkk:

evet canım 3-5 gün arası perhiz olması lazım benim eşim hastanede falan veremiyo biz evden götürüyoruz valla apar topar inşallah senin eşin verebilir iyi bir ortam olan biryere gidin tatlım :lepi:

yaw bizim için problem şu pazar birlikte olursak cumartesi 6 gün oluyor, çarşamba olursa 3. gün cumartesi.... e hangisi mantıklı...

sınırda canım bizim değerlerimiz ve varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay sonra etkilemeye başlarmış değerleri bizde sabırla bekliyoruz inşallah artmıştır :saruboceq:

inşş canım. Benimde eşimin spermleri % 22 de ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…