Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Edut canım geÇmıŞ olsun tatlım. Sabah bulantın varmıŞtı. Yazamadım ben sabah
sana mısafır olarak gÖrmÜŞ benı. ÜŞÜttÜn mÜ acaba

kivircik halev lorke hosgeldiniz citirlarrvereliniortak
bebiskom erkekler niye boyle anlamiyorum benim esimde zorr karar verdi tam 2,5 sene sirf o da okey demesi icin bekledim sinir ediyolar bazenn

hoşbulduk tatlım Allahtan benim eşim böle problem yapmıyor bana ama kafama takmama kızıyor hayırlısı ne zamansa o zamna olur dert edip daha fazla geciktirtme diyor ve test yaptığım içinde ne gereği var diyor çok fazla rahat eşim var çok şükür.

yaw bizim için problem şu pazar birlikte olursak cumartesi 6 gün oluyor, çarşamba olursa 3. gün cumartesi.... e hangisi mantıklı...
canim iste ona takintili kalma ben her gunu her ay degisik degisik denedimm ama olmadi oluruna birakkcan :lepi:

gayecimm annenin iyi olmasina sevindim yumaslarinda iyi buyuklukte insallah guzelim senden buay guzel haberi alacagiz icimdeki hissi soyluyorum..ayrica kvrc icin yazdiklarinda cok guzell seylerralkisalkisalkisalkisalkisalkis

Amin canım.... Benim Aysel'in hamiş olduğu dün içime doğdu ama internete girecek zamanım olmadı.İçimden dedim internete girince ayselin hamile olduğunu göreceğim diye ve oldu.Umarım senin içinden geçen de gerçek olur ve bu ay bende güzel haber veririm .

ewet iste erkekler cok rahat davraniyoo acelesi yok stres yapma oluruna birak hep boyle bunlar yaa sinirlerr:çok üzgünüm:

yaw bizim için problem şu pazar birlikte olursak cumartesi 6 gün oluyor, çarşamba olursa 3. Gün cumartesi.... E hangisi mantıklı...

canım bence eşin ayarlasın onu. Dışardan kendi boşalsın bir kere. 4 güne düşürsün.

canım bence eşin ayarlasın onu. Dışardan kendi boşalsın bir kere. 4 güne düşürsün.

haklısın bacım...haftaya salı günü olsa...cumartesi 4. gün oluyor randevuda alırız...ben konuşayım bu akşam

insallah guzelim dua ediyorum herkesee ve kendime .opuyorumnanaktan
kizlar sizede yazi yazarken donuyomu sayfaa anlamadim gitti zorlaniyorum yazarkennn

benim sesimi duyan var mı yazdıklarım geliyor mu arkadaşlar

Haklisin bacim bende nefret ediyorum kadin doktoruna gitmekden.:umursamaz:

ewt erkeler hic hoslanmiyoo oraya gitmekten
sanki biz kadin doktoruna halay cekerek gidiyoz :teytey:bidakine cekecem kiz halay dr a giderken

Tamam kiz gel beraber cekelim halayimizi kaydirigubbakcemile3:teytey:

Benimkide problem etmiyo zamana birak diyoda ben duramiyorum hihoyyyt

haklisin bacim bende nefret ediyorum kadin doktoruna gitmekden.:umursamaz:

Tamam kiz gel beraber cekelim halayimizi kaydirigubbakcemile3:teytey:

Benimkide problem etmiyo zamana birak diyoda ben duramiyorum hihoyyyt

bebişkom kruger olsun canım sana da söyliyim biz defalarca yaptırdık az çok öğrendik bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…