kivircik halev lorke hosgeldiniz citirlarrvereliniortak
bebiskom erkekler niye boyle anlamiyorum benim esimde zorr karar verdi tam 2,5 sene sirf o da okey demesi icin bekledim sinir ediyolar bazenn
canim iste ona takintili kalma ben her gunu her ay degisik degisik denedimm ama olmadi oluruna birakkcan :lepi:yaw bizim için problem şu pazar birlikte olursak cumartesi 6 gün oluyor, çarşamba olursa 3. gün cumartesi.... e hangisi mantıklı...
gayecimm annenin iyi olmasina sevindim yumaslarinda iyi buyuklukte insallah guzelim senden buay guzel haberi alacagiz icimdeki hissi soyluyorum..ayrica kvrc icin yazdiklarinda cok guzell seylerralkisalkisalkisalkisalkisalkis
ewet iste erkekler cok rahat davraniyoo acelesi yok stres yapma oluruna birak hep boyle bunlar yaa sinirlerr:çok üzgünüm:hoşbulduk tatlım Allahtan benim eşim böle problem yapmıyor bana ama kafama takmama kızıyor hayırlısı ne zamansa o zamna olur dert edip daha fazla geciktirtme diyor ve test yaptığım içinde ne gereği var diyor çok fazla rahat eşim var çok şükür.
yaw bizim için problem şu pazar birlikte olursak cumartesi 6 gün oluyor, çarşamba olursa 3. Gün cumartesi.... E hangisi mantıklı...
Edut canım geÇmİŞ olsun tatlım. Sabah bulantın varmıŞtı. Yazamadım ben sabah
sana mİsafİr olarak gÖrmÜŞ benİ. ÜŞÜttÜn mÜ acaba
canım bence eşin ayarlasın onu. Dışardan kendi boşalsın bir kere. 4 güne düşürsün.
insallah guzelim dua ediyorum herkesee ve kendime .opuyorumnanaktanAmin canım.... Benim Aysel'in hamiş olduğu dün içime doğdu ama internete girecek zamanım olmadı.İçimden dedim internete girince ayselin hamile olduğunu göreceğim diye ve oldu.Umarım senin içinden geçen de gerçek olur ve bu ay bende güzel haber veririm .
Ozaman iyi bir urolog arastirayim bende. Ama biraz rahatsiz edici galiba eslerimiz icin. Yani nasil olacak ki
valla bacım bana kadın doğumcum dediki hastane lab. Vermek erkeklere biraz zor özel bir yerin ismini verdi ama hatırlamıyorum onu araştırıyorum bende...bu arada fiyatı ne kadar
canim sorun var bende donuyo sayfaa eyvahedigeldismilebenim sesimi duyan var mı yazdıklarım geliyor mu arkadaşlar
aman onlarda abartmasın artık ya
benim eşim ürolog olmasına ragmen canım çıktı onu ikna edene kadar sonra yaptırdı rahatladı şimdide iyiki yaptırmışım diyo herşeyin normal oldugunu görünce
bize o kadar alet sokuyolar kurcalayıp duruyolar biz bişi demiyoruz alttarafı sperm vericekler sanki en kötü onlar oluyor allah allah ya isyan edesim var haa:enbuyukkk:
ewt erkeler hic hoslanmiyoo oraya gitmekten
sanki biz kadin doktoruna halay cekerek gidiyoz :teytey:bidakine cekecem kiz halay dr a giderken
hoşbulduk tatlım Allahtan benim eşim böle problem yapmıyor bana ama kafama takmama kızıyor hayırlısı ne zamansa o zamna olur dert edip daha fazla geciktirtme diyor ve test yaptığım içinde ne gereği var diyor çok fazla rahat eşim var
çok şükür.
beninki veremedi merkezde evden götürüyoeuz biz canım. iyi düzenlenmiş semen odası olursa daha iyi olur canım:lepi:
haklisin bacim bende nefret ediyorum kadin doktoruna gitmekden.:umursamaz:
Tamam kiz gel beraber cekelim halayimizi kaydirigubbakcemile3:teytey:
Benimkide problem etmiyo zamana birak diyoda ben duramiyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?