Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ekş,de okudum koptum bazılarına yazık kuzum onlara...kıyamadım valla kocama

önce bende kıyamadım da. Gidince de gitmiş 6 ayımız boşuna dedim. Onlar bize kıyıyolar ama. Sende gittin jinekoloğa. Ama onların gözüken bir yeri yok. Kendi kendilerine bir başkası almıyo onlardan.
Bence üzülme canım. Bende çok üzüldüm. Verince rahatladım keşke daha önce verseymişiz dedik.

edut valla hakikaten trajikomik oluyo biraz ben eşimi dışarda beklerken adamlar hafif morumsu kırmızı renkte çıkıyorlar içeriden utanarak falan zor bi durum olsa gerek ama napalım onu da yapsınlar artık dimiohaoldumsmile

dün geniş aileyi izliyoruz eşim dedi ki
şuna bak ya mürsel bile baba oldu
yani bunu bi erkek meselesi olarak görüyolar çok kızdım ben eşime çocuk olunca erkeklikleri ispatlanmış oluyo
bizi düşünen yok her rezilliği çekiyoruz onlar keyfini sürüyo zevkin
iş onlara gelince utanıyolarmış yok canım yagma yok yapıcaklar eşek gibi
oh be döktüm içimi rahatladım zemuszemus

benim eşimde gidecek ama izin sorunu var ha deyince vermiyorlar izni hemen. bende sıkıştırıp duruyorum ne zaman gideceksin diye inşallah gidecek en yakın zamanda

yaw doğrusunuzda öle düşünüce birde ekşide okuyunca üzüdlüdm kurban olduğum kimine isteden veriyor boy boy kimine böle aratıyor...verdiğinden sual olunmaz...

benim eşimde gidecek ama izin sorunu var ha deyince vermiyorlar izni hemen. bende sıkıştırıp duruyorum ne zaman gideceksin diye inşallah gidecek en yakın zamanda

e koacmda alamıyor o yüzden özele gitcez

ayy evet mürselde baba oldu ayy güldüm kırıldım onları izlerken laelaelaelaelae

kvrck biz nasılsak erkeklerde öyle aslında bizde olmuyor diye üzülüyorsak onlarda bi o kadar üzülüyorlar
sadece bizim kaadar belli edemiyorlarrrbilmiyorumkismile

kvrck biz nasılsak erkeklerde öyle aslında bizde olmuyor diye üzülüyorsak onlarda bi o kadar üzülüyorlar
sadece bizim kaadar belli edemiyorlarrrbilmiyorumkismile
nasılsın balım?karar verdiniz mi dr işne ne zaman gideceksiniz?

nasılsın balım?karar verdiniz mi dr işne ne zaman gideceksiniz?

hoşgeldin canım
aslında haftaya düşünüyordum ama ben h.sonu ankaraya gitmeyi planlıyordum
yakın arkadaşımda ilk aylarda yolculuk riskli olur dedi
yarın dr a gidip onu sormak istiyorum

Kizlar ya bu kruger dediginiz ne ??? bilmiyorumkismile

canım spermiyogram incelemesi krugere ve Who Dünya sağlık örgütü kriterlerine göre yapılıyor ama dünyaca en geçerli sonuçlar krugere göre yapılanlar yer araştırırken bunu muhakkak sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…