HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[* prayforU PRENS :ecrin_bebek:
* gokcek :CüvCüv:
* bilcan :CüvCüv:
* tek0633 PRENSES :ecrin_bebek:
* bmen :CüvCüv:
* baklava :CüvCüv::
* elay_34 :CüvCüv:
* mercan76 :CüvCüv:
* NPSL PRENS :ecrin_bebek:
* badegül :CüvCüv:
* eso11 :CüvCüv:
* efsanur :CüvCüv:
* sudet :CüvCüv:
* dmtumt84 :CüvCüv:
* sitare82 :CüvCüv:
* ceydan :CüvCüv:
* papatipapati :CüvCüv:
* sebin :CüvCüv:
* supreme :CüvCüv:
* ulkuufuk :CüvCüv:
* tubiloshh :CüvCüv:
* A&S :CüvCüv:
* melda06 :CüvCüv:
* TOMTOMM :CüvCüv:
* lapaci :CüvCüv:
* bullancak :CüvCüv:
* clarita :CüvCüv:
* mervam :CüvCüv:
* bitan :CüvCüv:
* bafo :CüvCüv:
* barays :CüvCüv:
*************ŞUBAT 2010 LİSTEMİZ
ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
yusnes-------------------- 15 şubat kırmızılar gördü
zposion------------------ 25 şubat kırmızıları gördü
****************MART 2010 LİSTEMİZ
pelinsee------------------ 3 mart kırmızıları gördü
ekakal-------------------- 4 mart kırmızıları gördü
ayşima04---------------- 6 mart
lorkee--------------------- 7 mart
bebişkom88------------ 8 mart
gültun--------------------- 8 mart
yvonna-------------------- 14 mart
ravzanur------------------ 14 mart
kvrck---------------------- 18 mart
nilde ---------------------- 22 mart
edut------------------------ 22 mart
bitte----------------------- 22 mart
kardelen_cicegi-------- 22 mart
mugmug1--------------- 23 mart
zeytin1007-------------- 24 mart
nurzul--------------------- 25 mart
gyshnky----------------- ???
gültuğ---------------------???
samsak------------------???
halev--------------------- ???
gulus27----------------- ???
alyena34 ve sekerkız67------???
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir [/COLOR]
sıra sende canım darısı benden önce sana olsunayselcim ben bugün girebildim internete... biraz işlerim vardı halayını bugün çektim canım sanırım geçmişe bakamadın... Dün akşam internete giremedim ama içime nedense internete girdiğimde senin hamile olduğunu öğreneceğim doğdu ve doğru çıktı. Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin... Geriye az kişi kaldık çabalayanbakalım biz ne zaman mutlu haberi vereceğiz.
hoşgeldin canım
aslında haftaya düşünüyordum ama ben h.sonu ankaraya gitmeyi planlıyordum
yakın arkadaşımda ilk aylarda yolculuk riskli olur dedi
yarın dr a gidip onu sormak istiyorum
ayselcim ben bugün girebildim internete... biraz işlerim vardı halayını bugün çektim canım sanırım geçmişe bakamadın... Dün akşam internete giremedim ama içime nedense internete girdiğimde senin hamile olduğunu öğreneceğim doğdu ve doğru çıktı. Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin... Geriye az kişi kaldık çabalayanbakalım biz ne zaman mutlu haberi vereceğiz.
ayselcim ben bugün girebildim internete... biraz işlerim vardı halayını bugün çektim canım sanırım geçmişe bakamadın... Dün akşam internete giremedim ama içime nedense internete girdiğimde senin hamile olduğunu öğreneceğim doğdu ve doğru çıktı. Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin... Geriye az kişi kaldık çabalayanbakalım biz ne zaman mutlu haberi vereceğiz.
Kruger demek bende cok cahil kaldim bu konuda kaydirigubbakcemile3
Arastirayim bakalim..
sıra sende canım darısı benden önce sana olsun
rabbim saglıklı bebek nasip etsinnnnnn sen içini ferah tut
ben de bilmiyorum şeker :sm_confused:
bence de yolculuk yapma.zaten yakınca sürekli kendini halsiz ve uykulu hissedeceksin.şimdiden dinlenmeye başla.bak ben annemi ameliyattan sonra görmedim 2 ay olacak neredeyse.çoook özledim.yeğenimi ilk defa 6 aydır görmüyorum ama gitmiyorum yine de.inş ay sonuna doğru onlar gelecekler yolculuk yapıyım diye.5 aylık falan ol bi o zamam gezersin nereye istersen
ben de bilmiyorum şeker :sm_confused:
Bende sizleri çok merak ettim neler olup bitiyor acaba diye ama hiç vaktim olmadı internete girmeye. sabah evden çıkıp akşam geç geliyordum.
İnşallah 24 Martta kırmızılarım gelmeyecek ve gördüğüm son kırmızı 2. çizginin kırmızısı olacak :)
Spermiogramm ile alakaliydi tatlim. Sana lazim degil zaten bosver kaydirigubbakcemile3
kıvırcığım benim içime hep aysel ben ve mugiş aynı zamandan hamiş olucaz diye doğuyordu... Mugiş ve ben henüz beklemedeyiz aysel mutlu haberi verdi.bakalım inşallah martta biz veririz güzel haberi. En hayırlı zamanda gelecektir bebişlerimiz.
tatlım listeye ekledim seni gününe az kalmış inş. hamişsindirmart ayına benide ekleyin lütfen,beklenen adet tarihim 7 mart
Bu arada ben 6 sında çatlatma iğnelerini vurulucam 7sinde progestan içmeye başlicam 21inde bitecek 3 günde bekleme süresi eklersem tarihim 24 Mart oluyor.kırmızıların gelmemesi gereken tarih 24 Mart.
kıvırcığım benim içime hep aysel ben ve mugiş aynı zamandan hamiş olucaz diye doğuyordu... Mugiş ve ben henüz beklemedeyiz aysel mutlu haberi verdi.bakalım inşallah martta biz veririz güzel haberi. En hayırlı zamanda gelecektir bebişlerimiz.
INSALLAH gayecim . Insallah tedavin sonuc verir tatlim.:Saruboceq:
:sinifsinif: ama ben bu planı kaç ay önce yapmıştım
neyse ilerleyen aylarda giderim kaydirigubbakcemile2
sen bebişe birşeyler almaya başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?