Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mart ayına beni de ekleyin lütfen,7 martta adet olmam gerek

ayselcim ben bugün girebildim internete... biraz işlerim vardı halayını bugün çektim canım sanırım geçmişe bakamadın... Dün akşam internete giremedim ama içime nedense internete girdiğimde senin hamile olduğunu öğreneceğim doğdu ve doğru çıktı. Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin... Geriye az kişi kaldık çabalayan bakalım biz ne zaman mutlu haberi vereceğiz.

sıra sende canım darısı benden önce sana olsun
rabbim saglıklı bebek nasip etsinnnnnn sen içini ferah tut

hoşgeldin canım
aslında haftaya düşünüyordum ama ben h.sonu ankaraya gitmeyi planlıyordum
yakın arkadaşımda ilk aylarda yolculuk riskli olur dedi
yarın dr a gidip onu sormak istiyorum

bence de yolculuk yapma.zaten yakınca sürekli kendini halsiz ve uykulu hissedeceksin.şimdiden dinlenmeye başla.bak ben annemi ameliyattan sonra görmedim 2 ay olacak neredeyse.çoook özledim.yeğenimi ilk defa 6 aydır görmüyorum ama gitmiyorum yine de.inş ay sonuna doğru onlar gelecekler yolculuk yapıyım diye.5 aylık falan ol bi o zamam gezersin nereye istersen

Bu arada ben 6 sında çatlatma iğnelerini vurulucam 7sinde progestan içmeye başlicam 21inde bitecek 3 günde bekleme süresi eklersem tarihim 24 Mart oluyor.kırmızıların gelmemesi gereken tarih 24 Mart.

en kısa zamanda hayırlısı ile by haberi alacaksınız inş. :Saruboceq:
bende merak ettim seni göremeyince :lepi:

sıra sen de Allah'In izniyle :Saruboceq:

sıra sende canım darısı benden önce sana olsun
rabbim saglıklı bebek nasip etsinnnnnn sen içini ferah tut

kıvırcığım benim içime hep aysel ben ve mugiş aynı zamandan hamiş olucaz diye doğuyordu... Mugiş ve ben henüz beklemedeyiz aysel mutlu haberi verdi.bakalım inşallah martta biz veririz güzel haberi. En hayırlı zamanda gelecektir bebişlerimiz.

Bende sizleri çok merak ettim neler olup bitiyor acaba diye ama hiç vaktim olmadı internete girmeye. sabah evden çıkıp akşam geç geliyordum.
ınşallah 24 Martta kırmızılarım gelmeyecek ve gördüğüm son kırmızı 2. çizginin kırmızısı olacak :)

:sinifsinif: ama ben bu planı kaç ay önce yapmıştım
neyse ilerleyen aylarda giderim kaydirigubbakcemile2
sen bebişe birşeyler almaya başladın mı?

ben de bilmiyorum şeker :sm_confused:

INSALLAH gayecim . Insallah tedavin sonuc verir tatlim.:Saruboceq:

hiç benle ilgili bişi hissetmiyormusun ((....hislerin kuvvetli senin gibi((

mart ayına benide ekleyin lütfen,beklenen adet tarihim 7 mart
tatlım listeye ekledim seni gününe az kalmış inş. hamişsindir

Bu arada ben 6 sında çatlatma iğnelerini vurulucam 7sinde progestan içmeye başlicam 21inde bitecek 3 günde bekleme süresi eklersem tarihim 24 Mart oluyor.kırmızıların gelmemesi gereken tarih 24 Mart.

gayeciğim seni de yazdım listeye inş. bu son yazışım olur :Saruboceq:

evet son akşam yazıştığımızda konuşmuştuk inş. gönlünden geçtiği gibi ama sayı oalrak daha fazla olur inş. lorkee kvrck bitte edut eda artık kim varsa son ay olsun:Saruboceq:

:sinifsinif: ama ben bu planı kaç ay önce yapmıştım
neyse ilerleyen aylarda giderim kaydirigubbakcemile2
sen bebişe birşeyler almaya başladın mı?

aahhh ahhh ben ne planlar yaptım da kaldı öyle boşver.senin ve bebğin sağlığı yerinde olsun da nasılsa gidersin.
yok hayatım hiç bir şey almadım henüz.hem 4. ay bitsin diye düşünüyorum hem de almak istesek bile eşim 10 marta kadar akşam 10 kadar ve pazarları da çalışacak.vakit yok anlıcan.bir tek ablam ilk baştan bir atlet ile kilot alıp yollamıştı kargoyla.bebişime ait tek eşya onlar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…