Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bizde bu akşam söyleyeceğimiz ailelerimize
eşim şoktan anca dün akşam çıktı hamile olduğuma ancak alıştı aklinialirimsmile

bende cuma günü öğleden sonra test yapacağım mübarek gün olsun belki tutar diye arkadaşlar dua edin tabi hasta olmazsam. eğer yine negatif olursa pazartesi kan testine baktıracağım o da negatif sonuç verirse dr a gideceğim artık gayecim senin şu semra hanıma gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

GAYEm de güzel haberi versin beraber çıkacaz alışverişe inş.di mi tarçınım?

Hamişler gönderdiğim bebek yatak odasını gördünüzmü çok güzeldi tabi bence

ben de tam bu ayda olmazsa sema hanıma gideyim demiştim.saolsun gayem numarasını falan vermişti ki o ay haberi alınca kendi dr.uma devam ettim.umarım senin de öyle olur.

ben de tam bu ayda olmazsa sema hanıma gideyim demiştim.saolsun gayem numarasını falan vermişti ki o ay haberi alınca kendi dr.uma devam ettim.umarım senin de öyle olur.

inşallah canım geriye kalan hamile olmak isteyen arkadaşlarda mart hamişi oluruz inşallah

ankara da yız diye hava atmayalık lütfen
giden var gidemeyen var alsanaalsanasmile

aslına bakarsan benim deolmak istediğim şehir bu değil ama napalım burda yaşıyoruz.yoksa benim de isteyip de gidemediğim yerler var tatlııımmmm

hiç benle ilgili bişi hissetmiyormusun ((....hislerin kuvvetli senin gibi((

Canım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana

DİMİ DİMİ...ARTI ZATEN HAMİLEDE DEĞİLİZ(gitme:
hamilelikten çok ankara da olamamak koyuyo bana be

evet mesela bensempatiksalakcinni
sonra kvrck kafamçokkarıştı
wallaha ya
aslına bakarsan benim deolmak istediğim şehir bu değil ama napalım burda yaşıyoruz.yoksa benim de isteyip de gidemediğim yerler var tatlııımmmm
rabbim senide oralara kavuştursun sebincimmmmmmmmmmmmm
Canım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana

ya ben ben ben ben ne zaman

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....yıldönümü hediyem olur kocişime....Allah ağzından duysun....

falcı yaptık senii:)))) kuzum inan insanlar bazen yalanda olsa...hisye olsa güzel şey duymak istiyorrr..sağol

falcı yaptık senii:)))) kuzum inan insanlar bazen yalanda olsa...hisye olsa güzel şey duymak istiyorrr..sağol

evet canım insan güzel şeyler duymak istiyor hep en azından o an için mutlu olmak istiyor:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…