niye öyle diyorsun kız genel kültürüm artsın :roflol:
kızz BEBİŞKOM iki kere yazdım ya okumadınmı :uhm:
aahhh ahhh ben ne planlar yaptım da kaldı öyle boşver.senin ve bebğin sağlığı yerinde olsun da nasılsa gidersin.
yok hayatım hiç bir şey almadım henüz.hem 4. ay bitsin diye düşünüyorum hem de almak istesek bile eşim 10 marta kadar akşam 10 kadar ve pazarları da çalışacak.vakit yok anlıcan.bir tek ablam ilk baştan bir atlet ile kilot alıp yollamıştı kargoyla.bebişime ait tek eşya onlar şimdilik
bende cuma günü öğleden sonra test yapacağım mübarek gün olsun belki tutar diye arkadaşlar dua edin tabi hasta olmazsam. eğer yine negatif olursa pazartesi kan testine baktıracağım o da negatif sonuç verirse dr a gideceğim artık gayecim senin şu semra hanıma gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım
GAYEm de güzel haberi versin beraber çıkacaz alışverişe inş.di mi tarçınım?
ankara da yız diye hava atmayalık lütfen
giden var gidemeyen var alsanaalsanasmile
ben de tam bu ayda olmazsa sema hanıma gideyim demiştim.saolsun gayem numarasını falan vermişti ki o ay haberi alınca kendi dr.uma devam ettim.umarım senin de öyle olur.
hiç benle ilgili bişi hissetmiyormusun((....hislerin kuvvetli senin gibi ((
Canım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana
hamilelikten çok ankara da olamamak koyuyo bana beDİMİ DİMİ...ARTI ZATEN HAMİLEDE DEĞİLİZ( gitme:
wallaha yaevet mesela bensempatiksalakcinni
sonra kvrck kafamçokkarıştı
rabbim senide oralara kavuştursun sebincimmmmmmmmmmmmmaslına bakarsan benim deolmak istediğim şehir bu değil ama napalım burda yaşıyoruz.yoksa benim de isteyip de gidemediğim yerler var tatlııımmmm
Canım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana
falcı yaptık senii:)))) kuzum inan insanlar bazen yalanda olsa...hisye olsa güzel şey duymak istiyorrr..sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?