aslına bakarsan benim deolmak istediğim şehir bu değil ama napalım burda yaşıyoruz.yoksa benim de isteyip de gidemediğim yerler var tatlııımmmm
ben ankaraseverim...bugün dese eşim taşınalım...akşama çıkarım yola:) annem orda kardeşim orda...onun haricinde ben nefes alıyorum orada...
atın birer 5'lik bakayım falınıza be yaw. :))) bebiskom henüz senin için bişiy hissetmedim. kıvırcığım senin için içimden Mayıs ayı geçiyor nedense. Mayıs ayında senden güzel haber alıcaz gibi geliyor.
canım ne güzel dileklerde bulunuyorsunolumunekankayizsmile
moralinin iyi olmasına çok sevindim tatlımmm
hihoyyytÇok üzgünüm çoookbende bende bende is´tiyomm falci kacii benim icin n doguyo icineeesositosositosositosositoCanım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana
Valla bu ay nedense böyleyim Ayselcim.Mart ayına çok ümitli girdim. Bu klomen denemesine çok ümitli başladım.Daha öncelerde de ümitliydim ama bu sefer içimdeki rahatlık bir başka.Mesela bugün 12. günümdü ve yumurtalar tek tarafta 2 tane 12-13cm . Önceden olsa buna ağlardım doktor çıkışı ama hiç bir üzüntü olmadı bende. Cumartesiye 18 falan olur dedim içimden zaten çatlatma da vurulcam.
bende çok seviyorum ankarayı arkadaşlarım var orada ayrıca dediğin gibi bende orada nefes alıyorum rahatlıyorum
atın birer 5'lik bakayım falınıza be yaw. :))) bebiskom henüz senin için bişiy hissetmedim. kıvırcığım senin için içimden Mayıs ayı geçiyor nedense. Mayıs ayında senden güzel haber alıcaz gibi geliyor.
Valla bu ay nedense böyleyim Ayselcim.Mart ayına çok ümitli girdim. Bu klomen denemesine çok ümitli başladım.Daha öncelerde de ümitliydim ama bu sefer içimdeki rahatlık bir başka.Mesela bugün 12. günümdü ve yumurtalar tek tarafta 2 tane 12-13cm . Önceden olsa buna ağlardım doktor çıkışı ama hiç bir üzüntü olmadı bende. Cumartesiye 18 falan olur dedim içimden zaten çatlatma da vurulcam.
evet bende aynen. Ama okadar yorgun oluyorum ki sonunda uyuyorum bakamiyorum ya kaydirigubbakcemile3
tatlım seni başka bir topic te görmüştüm. Bal tarçında . Sen yaptın mı ondan kist mi oluştu sende
halev cim senin niye kayfen var yani basinda bizim yokkkkguclubacismile
niyee kiz bu ay MART ayi oldugu icin mi yoksamm kedimi olduk yaniii dama cikacaz desenekaydirigubbakcemile3insallah guzelim insallah hamislerin duasi kabul olurrr:Saruboceq:bu ay süper olacak bak görürsün şekerimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?