Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aslına bakarsan benim deolmak istediğim şehir bu değil ama napalım burda yaşıyoruz.yoksa benim de isteyip de gidemediğim yerler var tatlııımmmm

ben ankaraseverim...bugün dese eşim taşınalım...akşama çıkarım yola:) annem orda kardeşim orda...onun haricinde ben nefes alıyorum orada...

ben ankaraseverim...bugün dese eşim taşınalım...akşama çıkarım yola:) annem orda kardeşim orda...onun haricinde ben nefes alıyorum orada...

bende çok seviyorum ankarayı arkadaşlarım var orada ayrıca dediğin gibi bende orada nefes alıyorum rahatlıyorum

atın birer 5'lik bakayım falınıza be yaw. :))) bebiskom henüz senin için bişiy hissetmedim. kıvırcığım senin için içimden Mayıs ayı geçiyor nedense. Mayıs ayında senden güzel haber alıcaz gibi geliyor.

canım ne güzel dileklerde bulunuyorsunolumunekankayizsmile
moralinin iyi olmasına çok sevindim tatlımmm

canım ne güzel dileklerde bulunuyorsunolumunekankayizsmile
moralinin iyi olmasına çok sevindim tatlımmm

Valla bu ay nedense böyleyim Ayselcim.Mart ayına çok ümitli girdim. Bu klomen denemesine çok ümitli başladım.Daha öncelerde de ümitliydim ama bu sefer içimdeki rahatlık bir başka.Mesela bugün 12. günümdü ve yumurtalar tek tarafta 2 tane 12-13cm . Önceden olsa buna ağlardım doktor çıkışı ama hiç bir üzüntü olmadı bende. Cumartesiye 18 falan olur dedim içimden zaten çatlatma da vurulcam.

Canım senin ve edanın sanki sıcak yaz hamilesi olacağınızı düşünüyorum.yani bana öyle geliyor.ikiniz temmuz ağustos gibi hamiş olacaksınız gibi geliyor bana
hihoyyytÇok üzgünüm çoookbende bende bende is´tiyomm falci kacii benim icin n doguyo icineeesositosositosositososito

canım boyle umutlu ol işte bak ne guzeel ıyı dusun ıyı olsunn

benimle ilgili birşey söylemek yokmu:çok üzgünüm:

evet işte asıl yapılması gereken bu...eferim yavlum

gayemm n olduu ilhamin gelmedimii canim yaa seni bekliyom kocam gelcek kapiyacam simdi pc yii:hulya:

hemen farkettim seni çünkü keyfin yerindeyse hepimize umut veriyorsunkaydirigubbakcemile5
canım hiç sıkma canını bebişler hem nazlı hem asiler bekleterek geliyorlar
bu ay belki alamayacağız ama nisanın ilk günlerinde hamiş haberleri almaya başlarız inş.:Saruboceq:

bu ay süper olacak bak görürsün şekerimkaydirigubbakcemile2

tatlım seni başka bir topic te görmüştüm. Bal tarçında . Sen yaptın mı ondan kist mi oluştu sende

Evet yaptim ama korktum kist olusuyo diye bazilarinda. Normalde 12.güne kadar yapiliyo ben 8.gün felan biraktim. Ama allaha sükür kist felan yok sadece sanirim adetim düzene girdi ilk defa 28.günde rgl oldum.

halev cim senin niye kayfen var yani basinda bizim yokkkkguclubacismile

canım alıntı yaparak cevap yazıyorsun ya orda ifadelerin altında mesaj simgelerini kullan şıkkı var ordan istediğini seçebiliyorsun tamam tatlım:1hug:

bu ay süper olacak bak görürsün şekerimkaydirigubbakcemile2
niyee kiz bu ay MART ayi oldugu icin mi yoksamm kedimi olduk yaniii dama cikacaz desenekaydirigubbakcemile3insallah guzelim insallah hamislerin duasi kabul olurrr:Saruboceq:

GAYECİM NEİ ÇOK YANIMIYOSUN AMA. BEN NEZAMAN HAMİLE KALCAM BEBEĞİMalkisalkisalkisa.s.

ravzanur şekerim senin için zaman doğmuyor içime ama senin kızın olacak gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…