Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

oh oh maşallah
kocaya küsen hamiş oluyor...bak bu iyiye işaret kaydirigubbakcemile5 ama uzatmayın tabi arayı

:Saruboceq:

oh oh maşallah
kocaya küsen hamiş oluyor...bak bu iyiye işaret kaydirigubbakcemile5 ama uzatmayın tabi arayı

:saruboceq:

biz küsmedik ama ben bişi demedi kendi kendime kızdım ...ama buda sayılırmı acaba bafocum:)))

kizlarr hayirli cumalarrr ... kimse varmiiii ..canimm cokk sikkinnn bana cevap verinnnmirmirmirmir

sağol supremecim 11 hafta oldum =)))
valla iyi gidiyor herşey.. bir sıkıntım yok... böyle devam etmesini temenni ediyorum =) sen nasılsın? senin nasıl gidior?

slm canım noldu neden canın sıkkın:1hug:
canimm asil senin merak ettimm ne oldu diye ama sen yoktun burada . yaptinmi testt?? lapaci canimm sen nasilsin bebisinlee yavas yavas hissettiriyomu annecigine ben burdayim diyomuu??
yaa kizlarr benim kafam suna takildii bizz benim yumurtlama ggunumun 11 12 ye baglayan gun iliskiye girdik daha girmedikk siz nezaman girmistinizz egerr tutmamistir degilmii ?? kafama cokk takmaya basladim yine offff:gitme:

iyiyim canım sen nasılsın işim vardı geç oldu ama
11 değil 40. haftayı görürsün inş. lapacı
kalp atışlaını kulağınlada dinleyeceğin günler olacak inş. bafom
ravzanur edut halev nasılsınız

canım ben daha yapmadım test aslında tereddüt ediyorum negatif çıkarsa diye bilmiyorum bianlık olacak birşey bakalım

ben cikiyorum kizlarr kendimi iyi hisetmiyorumm hicc ,kafayimi yiyecem neee .size hayirli sohbetlerr optum sizleriimirmirmirmir

iyiyiz canım sen nasılsın

arkadaşlar benim karnımda bi yanma var ya ne zamandır aynı mide yanması gibi acaba nedendir. :uhm:

ben cikiyorum kizlarr kendimi iyi hisetmiyorumm hicc ,kafayimi yiyecem neee .size hayirli sohbetlerr optum sizleriimirmirmirmir

canım kafayı takarsan ters teper yapma böyle adetin geldi geçtimi birşey mi hissediyon neden tereddüttesin problem mi oldu:teselli:

yok canim adetime 14 gun varr daha bu ay yumurtlama gununun 11 . gunu ilskiye girdik bugun 17. gunu ondan sonra girmedik o yuzden sans yok diye kafami taktim heyecan yaptim anlicannşutarafagitti

yok canim adetime 14 gun varr daha bu ay yumurtlama gununun 11 . gunu ilskiye girdik bugun 17. gunu ondan sonra girmedik o yuzden sans yok diye kafami taktim heyecan yaptim anlicannşutarafagitti

canım benim çok erken kafana takmışsın boşuna kendini yıpratma bazen bir kere bile girsen tutma şansın olabiliyor şimdiden böle yaparsan tutturamazsın tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…