tsk ederim kizlar ruyadam gordum oglum olmus adini mustafa koymusum anlamadim
hadi hayırlısı olsun canım benim ya, 15 gün hızla geçer ve sen de bize güzel haberleri verirsin zemuszemus
konuştum hallettim... bu aralar havalradan galiba sıkkın canım....bide dün ilk defa akıntım geldi ama direk jöle kıvamında...eğer daha önce yumurtldıysamda çarşamba günü kocam uyudu tvnin başında...süper oldu...ona kızgınım zaten......offf offff
hoşgeldin çiçeği burnunda annemiz. nasılsın ne var ne yok:asigim:
oh oh maşallah
kocaya küsen hamiş oluyor...bak bu iyiye işaret kaydirigubbakcemile5 ama uzatmayın tabi arayı
:saruboceq:
kizlarr hayirli cumalarrr ... kimse varmiiii ..canimm cokk sikkinnn bana cevap verinnnmirmirmirmir
canimm asil senin merak ettimm ne oldu diye ama sen yoktun burada . yaptinmi testt?? lapaci canimm sen nasilsin bebisinlee yavas yavas hissettiriyomu annecigine ben burdayim diyomuu??slm canım noldu neden canın sıkkın:1hug:
canimm asil senin merak ettimm ne oldu diye ama sen yoktun burada . yaptinmi testt?? lapaci canimm sen nasilsin bebisinlee yavas yavas hissettiriyomu annecigine ben burdayim diyomuu??
yaa kizlarr benim kafam suna takildii bizz benim yumurtlama ggunumun 11 12 ye baglayan gun iliskiye girdik daha girmedikk siz nezaman girmistinizz egerr tutmamistir degilmii ?? kafama cokk takmaya basladim yine offff:gitme:
iyiyim canım sen nasılsın işim vardı geç oldu ama
11 değil 40. haftayı görürsün inş. lapacı
kalp atışlaını kulağınlada dinleyeceğin günler olacak inş. bafom
ravzanur edut halev nasılsınız
ben cikiyorum kizlarr kendimi iyi hisetmiyorumm hicc ,kafayimi yiyecem neee .size hayirli sohbetlerr optum sizleriimirmirmirmir
yok canim adetime 14 gun varr daha bu ay yumurtlama gununun 11 . gunu ilskiye girdik bugun 17. gunu ondan sonra girmedik o yuzden sans yok diye kafami taktim heyecan yaptim anlicannşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?