- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canimm cok sagoll icim inan rahatladi allah razi olsunn sizlerden .ben kisa sureligine cikiyorum hemen gelecem :1hug:ravzanur geldim canımm
ama sen yoksun
ne soracaktın merak ettim
canimm cok sagoll icim inan rahatladi allah razi olsunn sizlerden .ben kisa sureligine cikiyorum hemen gelecem :1hug:
canim insallah dedigin gibidirr allah razi olsun hepinizdenn .en kisa zamanda bu duyguyu hepimize tatdirsin rabbimm :1hug:ravza belki tek atışta 12 yi vurdun canım sıkma canını belli olmaz
merhaba.aranıza yeni katıldım ben.size bişey sormak istiyorum.yumurta çatlatmak için olan incir havuç kürünü süzüp sonra mı içeceğiz.bi bilgisi olan var mı???
kızlar test yaptım negatif çıktı akannehir hayırlısı artık pazartesiye kadar hasta olmazsam kan testine, hormonlara ve idrar yollarına baktıracağım birşey çıkmazsa da artık dr yolu gözükecek banada napalım umudu yitirmek yok :1shok:
kızlar test yaptım negatif çıktı akannehir hayırlısı artık pazartesiye kadar hasta olmazsam kan testine, hormonlara ve idrar yollarına baktıracağım birşey çıkmazsa da artık dr yolu gözükecek banada napalım umudu yitirmek yok :1shok:
bencede canım umudunu yitirme.keşke her isteyene verse allah.sen ne kadardır çekiyorsun bu özlemi
halevcim hayırlısı umudunu yitirme ayselde ilk testte negatif görmüştü. en güzel zamanda gelir bebişin inş. olumunekankayizsmile
canım testlerde yanlış sonuçta çıkabiliyo.en kısa zamand bebekleri alırız inşallah kucağımıza...
6 ay olacak galiba canım senin bi rahatsızlığın var mı neden olmuyor senin ki
bende pko ve prolaktin yüksekliği var.ileri tetkikler yapılmadı daha.bu ikisiyle uğraşıyoruz henüz.
6 ay olacak galiba canım senin bi rahatsızlığın var mı neden olmuyor senin ki
bende pko ve prolaktin yüksekliği var.ileri tetkikler yapılmadı daha.bu ikisiyle uğraşıyoruz henüz.
inşallah tez vakitte bebiş sahibi olursun sende de adet düzensizliği varmış. bende henüz neyin olduğunu bilmiyorum tek adet düzensizliğimi biliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?