Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ravzanur inan bana bu ay hiç takip etmemiştim.
Burdaki arkadaşlarım bilirler ovulasyon testi kullandım
ondan 2 ay sonuç alamadım bıraktım
hayırlısı canım Rabbim ol dedikten sonra olur sen sıkıntıyı bırak olur gelir bebişin göbüşüne konuverir:Saruboceq:

merhaba.aranıza yeni katıldım ben.size bişey sormak istiyorum.yumurta çatlatmak için olan incir havuç kürünü süzüp sonra mı içeceğiz.bi bilgisi olan var mı???

canimm cok sagoll icim inan rahatladi allah razi olsunn sizlerden .ben kisa sureligine cikiyorum hemen gelecem :1hug:

tamam canım pozitif gel bize böle kafaya takma zamanı gelince üzerinde dururuz tatlım:1hug:

merhaba.aranıza yeni katıldım ben.size bişey sormak istiyorum.yumurta çatlatmak için olan incir havuç kürünü süzüp sonra mı içeceğiz.bi bilgisi olan var mı???

hoşgeldin canım incir kürü denemedim ben ama ibrahim saraçoğlunun sitesinde var diye biliyorum

oraya baktım yok.sadece yapılışı var.süzüp süzmeyeceğini söylemiyor.yine de cevap için sağol canım...

canım sen süzerek iç bence çünkü kürlerin hepsi süzülerek içiliyor

kızlar test yaptım negatif çıktı akannehir hayırlısı artık pazartesiye kadar hasta olmazsam kan testine, hormonlara ve idrar yollarına baktıracağım birşey çıkmazsa da artık dr yolu gözükecek banada napalım umudu yitirmek yok :1shok:

ravzanur canım üzülmek için daha cok erken böyle yaparsan olmazki, bi çok arkadasımızda bende tarihe dikkat etmeden hamiş kaldık ve ben pko yum. üzülme canını sıkma daha şimdiden yaakaydirigubbakcemile5

bencede canım umudunu yitirme.keşke her isteyene verse allah.sen ne kadardır çekiyorsun bu özlemi

halevcim hayırlısı umudunu yitirme ayselde ilk testte negatif görmüştü. en güzel zamanda gelir bebişin inş. olumunekankayizsmile

canım testlerde yanlış sonuçta çıkabiliyo.en kısa zamand bebekleri alırız inşallah kucağımıza...

bencede canım umudunu yitirme.keşke her isteyene verse allah.sen ne kadardır çekiyorsun bu özlemi

6 ay olacak galiba canım senin bi rahatsızlığın var mı neden olmuyor senin ki

halevcim hayırlısı umudunu yitirme ayselde ilk testte negatif görmüştü. en güzel zamanda gelir bebişin inş. olumunekankayizsmile

inşallah canım lapacının ki gibi olsa ne güzel olur valla kafayı yemezsem umutlarım hep olacak işler de kesat iş olsa kafayı takacak vakit olmayacak neyle uğraşacağımıda şaşırdım napayımCADIARZU

canım testlerde yanlış sonuçta çıkabiliyo.en kısa zamand bebekleri alırız inşallah kucağımıza...

evet canım örneğimiz var dedim ya pazartesiye kadar olmazsam kan testine baktıracağım şimdilik umudu ona sardım bakalım canım sırnaşık şey

kızlar neden kimse yok ne kadar sıkıcı bir gün nedense içim daralıyor havada oyun oynar gibi açıp kapanıyor yağıyor esiyor şaşırdı o dakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…