kızlar neden kimse yok ne kadar sıkıcı bir gün nedense içim daralıyor havada oyun oynar gibi açıp kapanıyor yağıyor esiyor şaşırdı o dakaydirigubbakcemile3
ravzanur çok sağol.. bende bebişde çok iyiyiz.. hç kendini belli etmiyo bebiş... ultrasondada hiç hareketini göremedik.. hep uyuyor... 2 li test olacak haftaya.. o zaman mecbur uyandıracak doktor =) ilk kez hareketini görücem... su içiyomuş.. elini emiyomuş falan... o halini görse çok mutlu olucam.. hep gördüğüm hareketsiz kara bir nokta ekranda.. =)
zeytin sağol canım.. inşallah görürüm 40. haftayı da hayırlısıyla.. darısı başınıza inş.. sizlerde tez zamanda görün 10 ları 12 leri 40 ları =)
halevvv nasılsın canım evet havalar pek bi oynak bugün benimde yumoşlarım çatlıyor herlade sabahtan beri sancı çekiyorum(
nasıl olayım canım sıkıntıdan patlayacak gibiyim zaten testim de negatif çıktı. bende çok sancı çekiyorum ama hiç anlamıyorum neden olduğunu hissetmiyorumda:çok üzgünüm:
bu aralar çok sık idrarım geliyor ayyyy bi oturamadım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
canım seni çok iyi anlıyorum negatifi görmek çok üzüyo insanı ben zaten hiç test falan yapmıyorum artık olur canım senin ya daha yeni sayılırsın sen ben demirbaş gibi oldum :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Naber kızlar
canım seni çok iyi anlıyorum negatifi görmek çok üzüyo insanı ben zaten hiç test falan yapmıyorum artık olur canım senin ya daha yeni sayılırsın sen ben demirbaş gibi oldum :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
evet canım bende önceden yapmıyordum neyse elimde bi tane test kaldı onuda yapmam. Zaten pazartesi bi olsun bakacağız çaresine karnımda yanma var benim ya çok kötü bilmiyorumkismile
slm canım hoşgeldin sıkıntıdan patladım ben :sinifsinif:
canım test yaptım negatif çıktı adet olma ihtimali ile enfeksiyon kapma ihtimallerim var gibi inşallah enfeksiyon değildir.merhaba kızlar. Cumanız mubarek dualarınız kabul olsun.
Canım sık idrara çıkam nedenin 1. Enfeksiyon olabilir. 2.si regl dönemin yakındır.
Enfesiyon olmadığından eminsen regl dönemindesin yada hamişsindir.
hamiştir inş. canım
iyiyiz sen nasılsın
NBR KIZLAR
FISTIKLAR TESTE ALDANIP MORAL BOZMAYINklava:
Ben teste güvenip bu aydan umudu kesmiştimaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?