Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ravzanur çok sağol.. bende bebişde çok iyiyiz.. hç kendini belli etmiyo bebiş... ultrasondada hiç hareketini göremedik.. hep uyuyor... 2 li test olacak haftaya.. o zaman mecbur uyandıracak doktor =) ilk kez hareketini görücem... su içiyomuş.. elini emiyomuş falan... o halini görse çok mutlu olucam.. hep gördüğüm hareketsiz kara bir nokta ekranda.. =)
zeytin sağol canım.. inşallah görürüm 40. haftayı da hayırlısıyla.. darısı başınıza inş.. sizlerde tez zamanda görün 10 ları 12 leri 40 ları =)

kızlar neden kimse yok ne kadar sıkıcı bir gün nedense içim daralıyor havada oyun oynar gibi açıp kapanıyor yağıyor esiyor şaşırdı o dakaydirigubbakcemile3

halevvv nasılsın canım evet havalar pek bi oynak bugün benimde yumoşlarım çatlıyor herlade sabahtan beri sancı çekiyorum (

kızz desene senin bebiş uslu ve uykucu olcak :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

halevvv nasılsın canım evet havalar pek bi oynak bugün benimde yumoşlarım çatlıyor herlade sabahtan beri sancı çekiyorum (

nasıl olayım canım sıkıntıdan patlayacak gibiyim zaten testim de negatif çıktı. bende çok sancı çekiyorum ama hiç anlamıyorum neden olduğunu hissetmiyorumda:çok üzgünüm:

bu aralar çok sık idrarım geliyor ayyyy bi oturamadım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

nasıl olayım canım sıkıntıdan patlayacak gibiyim zaten testim de negatif çıktı. bende çok sancı çekiyorum ama hiç anlamıyorum neden olduğunu hissetmiyorumda:çok üzgünüm:

canım seni çok iyi anlıyorum negatifi görmek çok üzüyo insanı ben zaten hiç test falan yapmıyorum artık olur canım senin ya daha yeni sayılırsın sen ben demirbaş gibi oldum :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

bu aralar çok sık idrarım geliyor ayyyy bi oturamadım arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar. Cumanız mubarek dualarınız kabul olsun.

Canım sık idrara çıkam nedenin 1. Enfeksiyon olabilir. 2.si regl dönemin yakındır.

Enfesiyon olmadığından eminsen regl dönemindesin yada hamişsindir.

evet canım bende önceden yapmıyordum neyse elimde bi tane test kaldı onuda yapmam. zaten pazartesi bi olsun bakacağız çaresine karnımda yanma var benim ya çok kötü bilmiyorumkismile

slm canım hoşgeldin sıkıntıdan patladım ben :sinifsinif:

NBR KIZLAR
FISTIKLAR TESTE ALDANIP MORAL BOZMAYIN klava:
Ben teste güvenip bu aydan umudu kesmiştimaklinialirimsmile

sen varya çok yakın zamanda anne olacaksın bak gör

ben burdayımda çok yoğunum bugün...napan bebem

canım test yaptım negatif çıktı adet olma ihtimali ile enfeksiyon kapma ihtimallerim var gibi inşallah enfeksiyon değildir.

hamiştir inş. canım
iyiyiz sen nasılsın

tatlım hamiş olsma keşke ama üzgünüm

pazartesi bütün tahlillerime baktıracağım ama ogüne kadar hasta olmazsam kızlar:1rolleyes:

NBR KIZLAR
FISTIKLAR TESTE ALDANIP MORAL BOZMAYIN klava:
Ben teste güvenip bu aydan umudu kesmiştimaklinialirimsmile

ay canım ümit kesmek yok tabiki canlı örnek olarak sen ve lapacı varsınız:dance:

barays lorkee nurzul nerdesin bakayım sabahtan berii hııı klava: klava: klava:

ayyyy kızlar midem kocaman oldu daha yeni açma yedim ama açlık hissediyorum ben yaaaa ay ne garip bi insan oldum bi çözemedim kendimi habire birşeyler çıkıp duruyor kaydirigubbakcemile3

lorkee canım naptın hastaneden çıktımı annen senin adet tamamen söküldümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…