barays lorkee nurzul nerdesin bakayım sabahtan berii hıııklava: klava: klava:
kızz desene senin bebiş uslu ve uykucu olcak :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
selam nasılsınız baklaım..
ben malum evdeyım aılemın yanında mısafır falan gelıp gıdıo gecmıs olsuna ...
pasta borek temızlık yeme derken bı bakayımdedım fırsat bulunca ...
yenı haber yok sanırım...
benım dun sabah azıcık kırmızı pembe gıbı leke vardı ...daha da bısey gelmedı
bakalımpazar gununu belıyoruz hayılrısı aklinialirimsmile
kolay gelsin sana.. işin çok....
çok şükür annen iyi ve evde ya.. önemli olan o...
hayırlısı olsun lorkeciimm... bakalım ne çıkıcak sizin işten.. halev de muallakda sende =)
cokk guzel moral veriyosunuzz inankii siz olmasaniz daha stres yapacam cok sagolun arkadaslarrr:1hug:ravzanur canım üzülmek için daha cok erken böyle yaparsan olmazki, bi çok arkadasımızda bende tarihe dikkat etmeden hamiş kaldık ve ben pko yum. üzülme canını sıkma daha şimdiden yaakaydirigubbakcemile5
canim sende hos geldin aramiza insallah sende bir an once hamis olursunn rahatlatici cumlelerin icin cok tesekkur ederimm .burada bizimle yola devam ettigin icinde hosgeldinna.s.bencede canım umudunu yitirme.keşke her isteyene verse allah.sen ne kadardır çekiyorsun bu özlemi
bazen banada oluyo guzelimm insan bunaliyoo .sen bir pazartesiye kadar bekle guzelim n olur n olmazzz insallahh pazartesi guzel haber verirsin bizlereekaydirigubbakcemile2kızlar neden kimse yok ne kadar sıkıcı bir gün nedense içim daralıyor havada oyun oynar gibi açıp kapanıyor yağıyor esiyor şaşırdı o dakaydirigubbakcemile3
ravzanur çok sağol.. bende bebişde çok iyiyiz.. hç kendini belli etmiyo bebiş... ultrasondada hiç hareketini göremedik.. hep uyuyor... 2 li test olacak haftaya.. o zaman mecbur uyandıracak doktor =) ilk kez hareketini görücem... su içiyomuş.. elini emiyomuş falan... o halini görse çok mutlu olucam.. hep gördüğüm hareketsiz kara bir nokta ekranda.. =)
oyy oyy yerimm onu bennn insallah guzelimm haftaya gorursunn hareketli halini bebisininn olumunekankayizsmilesizelere cok tesekkur ederim bana destek oldugunuz icinnŞeniziyiki varsinizzz
ben hamile kaldığım ay 3 ayrı kişi birbirini tanımayan beni rüyasında gördü.. üst komşum birden hamilemisin sen dedi.. ki hiç konusu olmamıştı.. =) bi baktım hamileyim =))
cokk guzel moral veriyosunuzz inankii siz olmasaniz daha stres yapacam cok sagolun arkadaslarrr:1hug:
bazen banada oluyo guzelimm insan bunaliyoo .sen bir pazartesiye kadar bekle guzelim n olur n olmazzz insallahh pazartesi guzel haber verirsin bizlereekaydirigubbakcemile2
inşallah canım Allah ağzından duyar inşallah tatlım. ayrıca burda birbirimize destek için varız dime dert dinleyip çözüm arayıp seviçleri paylaşacağız
ne güzel canım beni kardeşim görmüş hamile olarak ama 1-1,5 ay önce falan hayırlısı olsun güzelim ama senin adına çok sevindim sağ salim kucağınada alırsın inşallah canım:1hug:
kizlar dermandan haber varmii o bun gunuydu sanirim:uhm::uhm:
evet canimin icciiopuyorumnanaktancokk guzel moral veriyosunuzz inankii siz olmasaniz daha stres yapacam cok sagolun arkadaslarrr:1hug:
bazen banada oluyo guzelimm insan bunaliyoo .sen bir pazartesiye kadar bekle guzelim n olur n olmazzz insallahh pazartesi guzel haber verirsin bizlereekaydirigubbakcemile2
inşallah canım Allah ağzından duyar inşallah tatlım. ayrıca burda birbirimize destek için varız dime dert dinleyip çözüm arayıp seviçleri paylaşacağız
cokk dogruu
edut cumm nasilsin guzelimm esinle sorunun duzelttinmiii:hulya:
aman hic canini sikma vallahii erkeklerin tumu boyleee n yapacaksin degistiremezsinkii .bizimkidee ayniiikaydirigubbakcemile3
insallah haftaya boll hamisli haberlerle baslarizzolumunekankayizsmiledaha test yapmadı canım biraz daha bekleyeyim dedi bakalım haber bekliyor şöyle en güzelinden inşallah yerimseniben
insallah haftaya boll hamisli haberlerle baslarizzolumunekankayizsmile
kizlar ben cikiyorumm sonra yine gorusurzz kaydirigubbakcemile5
biittaaannnn... sen nasılsın canım.. ne zaman gidiceksin doktora.. bir sıkıntın var mı?
slm canımm ben 2 gündür mide yanması ve mide bulantısından ölüyorum şimdi biraz hafifledi sizlere bi bakıyım dedim Bebiş gelince aklıma napıyım diyorum katlanıyorum ama 2 günde mahvoldum diyebilirimsen nasılsın bebiş napıyo :)) doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum :)) haftaya salı yada çarşamba gidicem kısmet olursaa :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?