ben döndüm kızlar adetim yaklaştı valla duygusallığa boğularak döndüm aranıza eylül ayında siteye üye olmuştum ilk defa azizenin eylül ekim kasımda hamile kalmak isteyenler topicine katılmıştım şubat oldu mart oldu hala topic topic geziyorum. bu gidişle buraların en kıdemlisi ben olucam.
çünkü herkes hamile kalıyor bense sadece onlar için sevinebiliyorum. hamilelik fikrinden uzak durmaya çalıştığım için gelmiyordum ama uzak duramıyorum. aklımdan fikrimden 1 saniye olsun çıkmıyor. adet yaklaştıkça iyice artıyor kafayı yiycem ya...
günaydın anne adayı ve anne arkadaşlarım;
bugün cumartesi malum yine çalışıyorummmm
sizleri özlerdim walla nasılsınız yaaaa?
gunaydın ayselım nasılsın ...
kolay gelsın
ben dun aksam regl oldum lekelenme sonrası fazla bekletmedı bu sefer sanırım sureklı ayalta ve yorgun olunca pazarı bekleyemedı...
hayırlısı olsun valla hıc uzulmedım bu sefer ...
sanırım ınsan her ay gıtgıde alısıyo bu sonuca...
bıde hep Rabbım hayırlı zamanda ver dıe dua ettıgım ıcın onun rahatlıgı var ıcımde...
ben iyim kizlar hala adet olmadim yarindan sonra kan testi yapacagim
günaydın canım hiç üzme kendini ve gerçekten insan zamanı gelince bebişin geleceğine inanıyor daha az üzülüyor hemen önündeki aya bakıyor.
Benim sana önerim bu ay hiç bebekle ilgili birşey düşünme oluruna bırak yaşamak istediğin gibi yaşa tatlımm
Bende vucudum değişime girdi alışmaya çalışıyorum yavaş hareket ediyorum dün akşam sürekli yattım. Hafif sızlamalar var alışmaya çalışıyorummm
yok canim yapmadim 3 evvel yapmistim negatif cikmisti
bekle bekle insan heycanlaniyor her ay ayni seyi dusunuyor senin ki kac aylik oldu canim
tamam tatlim ben cok istiyorum arabistanda bana yoldas olur eltimle beraber oturuyoruz onun oglu var onu ope ope bitiriyorum cok seviyorum ins benimde olur
valla burasi cok sicak herkes arap ") her yer col ama yollari binalari falan turkiyeden guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?