Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ohhh benimde artık kaçma vaktim geldi...
iyi haftasonları herkesee... öpüyorum kocamaaaannnn... opuyorumnanaktan
pazartesi güzel haberlerle gelin emi kaydirigubbakcemile5

artık hep yanınızdayım.üye olmadan öncede takip ediyordum hep.artık aranızdayım:hulya:

ben döndüm kızlar adetim yaklaştı valla duygusallığa boğularak döndüm aranıza eylül ayında siteye üye olmuştum ilk defa azizenin eylül ekim kasımda hamile kalmak isteyenler topicine katılmıştım şubat oldu mart oldu hala topic topic geziyorum. bu gidişle buraların en kıdemlisi ben olucam.
çünkü herkes hamile kalıyor bense sadece onlar için sevinebiliyorum. hamilelik fikrinden uzak durmaya çalıştığım için gelmiyordum ama uzak duramıyorum. aklımdan fikrimden 1 saniye olsun çıkmıyor. adet yaklaştıkça iyice artıyor kafayı yiycem ya...

Samsak'cım canım hoşgeldin topicimize yeniden... bak hamişler listesi uzadı gidiyor. Aysel de hamile :)) sevinçler artıyor ve elbet birgün bizim sevincimiz de eklenecek bu listeye. Neler yaptın bakalım bizden uzaktayken?

gayecim aldım ayselin de haberini çok mutlu oldum. darısı bizlere.
tatlım bende herşey yoluna girdi çok şükür bazı ufak ailevi problemler vardı onlarla uğraştım oyüzden gelemedim yanınıza.
o sıkıntıların içerisinde bile bebek düşüncesinden birtürlü uzaklaşamadım o yüzden anladım ki bu düşünce beni bırakmayacak gelip en azından yanınızda olayım kafa dağıtayım dedim.
sen nasılsın. bi değişiklik var mı durumlarda.

günaydın anne adayı ve anne arkadaşlarım;
bugün cumartesi malum yine çalışıyorummmm
sizleri özlerdim walla nasılsınız yaaaa?

günaydın anne adayı ve anne arkadaşlarım;
bugün cumartesi malum yine çalışıyorummmm
sizleri özlerdim walla nasılsınız yaaaa?

gunaydın ayselım nasılsın ...
kolay gelsın
ben dun aksam regl oldum lekelenme sonrası fazla bekletmedı bu sefer sanırım sureklı ayalta ve yorgun olunca pazarı bekleyemedı...
hayırlısı olsun valla hıc uzulmedım bu sefer ...
sanırım ınsan her ay gıtgıde alısıyo bu sonuca...
bıde hep Rabbım hayırlı zamanda ver dıe dua ettıgım ıcın onun rahatlıgı var ıcımde...

slm kiz nasilsiniz

ben iyim kizlar hala adet olmadim yarindan sonra kan testi yapacagim

günaydın canım hiç üzme kendini ve gerçekten insan zamanı gelince bebişin geleceğine inanıyor daha az üzülüyor hemen önündeki aya bakıyor.
Benim sana önerim bu ay hiç bebekle ilgili birşey düşünme oluruna bırak yaşamak istediğin gibi yaşa tatlımm

Bende vucudum değişime girdi alışmaya çalışıyorum yavaş hareket ediyorum dün akşam sürekli yattım. Hafif sızlamalar var alışmaya çalışıyorummm

yok canim yapmadim 3 evvel yapmistim negatif cikmisti

bekle bekle insan heycanlaniyor her ay ayni seyi dusunuyor senin ki kac aylik oldu canim

yok canim yapmadim 3 evvel yapmistim negatif cikmisti

canım bugün yeni bir test yap olmazsa bende öyle olmuştu çarşamba test yaptım negatif pazar akşamı silikti pazartesi sabah çift çizgi gördüm bence dene bi test yap halay çekelim :)))

tamam tatlim ben cok istiyorum arabistanda bana yoldas olur eltimle beraber oturuyoruz onun oglu var onu ope ope bitiriyorum cok seviyorum ins benimde olur

tamam tatlim ben cok istiyorum arabistanda bana yoldas olur eltimle beraber oturuyoruz onun oglu var onu ope ope bitiriyorum cok seviyorum ins benimde olur

arabistandasın demek nasıl bi yer hep merak etmişimdir oaraları
inş. bebişin göbüşündedir tatlım:Saruboceq:

valla burasi cok sicak herkes arap ") her yer col ama yollari binalari falan turkiyeden guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…