eğer bu ay 24ünde adetim gelirse ve nisanda hamile kalırsam 27 Aralık oluyor tahmini doğum. (annemin doğum gününde) ondan sonrası zaten 2011 oluyor
eğer bu ay 24ünde adetim gelirse ve nisanda hamile kalırsam 27 Aralık oluyor tahmini doğum. (annemin doğum gününde) ondan sonrası zaten 2011 oluyor
eşime uygularken kendimde kullanacağım banada doping uygulasın diye zeytinin dediği gibi :kedi:
valla bu ay tutsun da ben tüm yaz hamile olmaya razıyım. Hiç sorun değil. Ben bu tedavi sürecinden çok sıkılıyorum. Normal yumurtlamam olsa ve ben sadece her ay tutması için uğrşıyor olsam bu kadar takmam kafaya.ama adet geldi mi gelmedi mi? Kist mi var? Hadi kist yok adetin 4. Günü doktora git klomen başla 5 gün klomen için gün say sonra tekrar doktora git yumurta oldu mu olmadı mı? Olduysa boyutu kaç cm? Sonra ankaradaki tüm eczanelerde çatlatma iğnesi ara (çünkü ecza depolarında kalmamış eczanelere de gelmiyor) çatlatma iğnesini bulursan git tam saatinde vurul.sonra doktorun dediği sıklıkta ilişkiye gir. çatlatmanın ertesi günü progestan başla... 15 gün onu say.o bitince ümitle kırmızıların gelmemesini bekle gelirse haydi başa dön tekrar doktora taşın.yine içinde kist var mı korkusu... V.s.
Yani bunları yaşamak,tekrar başa sarmak cidden kabus gibi oluyor her ay.
hımm.. bilmiyorum canım yaaa... sen iyice araştır doping için ne kadar kullanılıyor diye...
benim dediğim kür yapmadan öylece kemirerek yemekti =) ben yiyemiyorum demişsin zaten sende...
sen iyice bak.. yanlış birşey yapma birde.. doping ters etki yapmasın kaydirigubbakcemile3
valla bu ay tutsun da ben tüm yaz hamile olmaya razıyım. hiç sorun değil. ben bu tedavi sürecinden çok sıkılıyorum. Normal yumurtlamam olsa ve ben sadece her ay tutması için uğrşıyor olsam bu kadar takmam kafaya.Ama adet geldi mi gelmedi mi? kist mi var? hadi kist yok adetin 4. günü doktora git klomen başla 5 gün klomen için gün say sonra tekrar doktora git yumurta oldu mu olmadı mı? olduysa boyutu kaç cm? Sonra Ankaradaki tüm eczanelerde çatlatma iğnesi ara (çünkü ecza depolarında kalmamış eczanelere de gelmiyor) çatlatma iğnesini bulursan git tam saatinde vurul.sonra doktorun dediği sıklıkta ilişkiye gir. Çatlatmanın ertesi günü progestan başla... 15 gün onu say.O bitince ümitle kırmızıların gelmemesini bekle gelirse haydi başa dön tekrar doktora taşın.yine içinde kist var mı korkusu... v.s.
halev canım ters tepmez inş. sen dene gerçekten doping etkisi var ben ve eşimde denendi kaydirigubbakcemile
nurzul aldın mı msj canım
valla bu ay tutsun da ben tüm yaz hamile olmaya razıyım. hiç sorun değil. ben bu tedavi sürecinden çok sıkılıyorum. Normal yumurtlamam olsa ve ben sadece her ay tutması için uğrşıyor olsam bu kadar takmam kafaya.Ama adet geldi mi gelmedi mi? kist mi var? hadi kist yok adetin 4. günü doktora git klomen başla 5 gün klomen için gün say sonra tekrar doktora git yumurta oldu mu olmadı mı? olduysa boyutu kaç cm? Sonra Ankaradaki tüm eczanelerde çatlatma iğnesi ara (çünkü ecza depolarında kalmamış eczanelere de gelmiyor) çatlatma iğnesini bulursan git tam saatinde vurul.sonra doktorun dediği sıklıkta ilişkiye gir. Çatlatmanın ertesi günü progestan başla... 15 gün onu say.O bitince ümitle kırmızıların gelmemesini bekle gelirse haydi başa dön tekrar doktora taşın.yine içinde kist var mı korkusu... v.s.
bende göremiyorum yönetimden sanırımya ben kimler online göremiyorum bi sorunmu var acaba
sırf sen halay çek diye bile hamiş kalabilirim tatlım:))hopp hhoopp.. ne topici.. herkes burda kalıcak.. bi yere gitmek yyookkkk..... topicin ismi değişecek... şen hamişer topici olacak =))) ee herkesde hamlile kalacak... =))
ayrıcadaa mendilelr hazır billeee halay içinnnn...her an halay pozisyonundayız biz zaten =))
canım saırım medical parkta yaptırırız öncesinde hacettepede yaptırmıştıksiz testi nerde yaptırıyosunuz canım:uhm:
canım 7 kaşık nohut 2.5 subardağı suyu cezveye koyuyorsun 10 dk kaynatıyorsun kalan suyu ikiye bölüp sabah kahvaltıdan yarım saat sonra öğlende yemekten yarım saat önce eşine içiriyorsun.samsak nohut kürü nasıl oluyo canım
ah canım tek derdin bu olsun:)) bi kaç ay sonra oluverir.Valla bu gidişle benim bebiş 2010 'a yetişmeyecek(
adetken başla canım daha iyi olur ben öyle yaptım
bende göremiyorum nerdesiniz kızlar
sayfalar yine kafayı yedi sanırım
bende göremiyorum yönetimden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?