Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Yaw ben 2 günde sıkıldım bu kürlerden

iyiyim canım sen nasılsın

iyiyim. zeytinin söylediği gibi pekmez iyi geliyo. enerjik oluyosun. banada bçt iyi geldi. hafta sono kuaföre gittim saçlarımı boyattım kestirdim bakım yaptırdım. bugün süperim. uzun zamandan beri giymediğim kıyafetlerimide giydim arkadan görenler beni tanımadı.

Yaw ben 2 günde sıkıldım bu kürlerden

ama canım benim hemen sıkılmak olmaz ki hani uzun süre yapsan da tutmasa neyse ama bunları ileride bizi bekleyen güzel günler ve sağlıklı evlatlar için yapıyoruz dime sık dişini biraz olumunekankayizsmile

hımmmmmmmmm en güzeli biraz kendini değiştirmek çünkü insanı mutlu ediyor unutturuyor olumsuzlukları mutsuzlukları iyi yapmışsın tatlım bu arada btç yi de kullanacağım inşallah işimize yarar bakalım 8. aya kadar kürleri kullanacam yine olmazsa dr yolu gözükecek banada daha 6. aydayız deneme de :kedi:

kızlar çıktınız mı ya neden ses soluk yok sempatiksalakcinni

ama canım benim hemen sıkılmak olmaz ki hani uzun süre yapsan da tutmasa neyse ama bunları ileride bizi bekleyen güzel günler ve sağlıklı evlatlar için yapıyoruz dime sık dişini biraz olumunekankayizsmile

ben isyan etmek istemiyorum ama çabalayan neden biziz... Başkalarıa bak bebek istiyorum diyor oluyor...soğan kürü yapıyorum midem ağrıyor sabah içmedim...btçden tiksindim... Yazık değilmi bize

edut tatlımmm senin canın sıkkın belli
bak sürekli düşünürsen büyük bir sorun haline gelir
bu ay düşünme oluruna bırak tatlımmm
stres herşeyin sebebi mide, gebelik, baş ağrısı herşeye neden oluyor
bu ay ben takmıyorum diyerek uyan
senin arkadaşın dı sanırım hep olumlu düşünceleri sayesinde hamişti sen anlattın diye hatırlıyorum
sende hep olumlu güzeli düşün canımmm

canım sıkkın kuzum ya..aslında düşünmüyorum ama buraya girince aklıma hep geliyor hoş girmsemde aklımın hep bir yerinde...eşimle her deneyişimde oldumu acaba diye aklıma geliyor... Buda beni her seferinde umutlandırıyor...bunu aklımdan çıkarmak için eşimle hiç bişi yapmamam yada korunmamız lazım...birde bu ay ost. Düşük çıktı ya...neyse allah bilecek zamanını canım benim

canım benim üzme kendini düşme üzerine bu kadar bende senin gibi takıyorum hatta olmayacağını bile düşünmüyor değilim ama bu da beni umutsuz etmiyor her zaman hayırlısı diyorum hep herşey düzelecek yeterki fazla stres yapma tatlım:1hug:

canım eşinle sadece bebiş için birlikte olduğunu düşünme
bebek düşünmediğin zamanlardaki gibi davran istekli ol
kendini adapte etmelisin tek sorun eşimi seviyorum sevdiğim için birlikte oluyorum byu düşünceleri hep aklına getir kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz hoşcakalın

Kuzu sen ovülasyon testi kullanmışmıydın

kuzum zaten biz öle gün saymıyoruz yani eşimle saymıyoruz ama ben hep sayıyorum bir taraftan, doğal olarak kafamdan atamıyorum...üzülüyorum uzum

slm kizlar...Ya benim kasiklarim mi yoksa böbregim mi karnim mi bilemiyorum biyerlerimde sürekli bisiler batiyo yaasempatiksalakcinni
Bugün adetimin 6.günü sanirim yumurtlayamamda henüz

Kızlr ben eve gıdıyorum sızıde ÖpÜyorum...

kuzum zaten biz öle gün saymıyoruz yani eşimle saymıyoruz ama ben hep sayıyorum bir taraftan, doğal olarak kafamdan atamıyorum...üzülüyorum uzum

tatlım ovulasyon kullandım ama bir fayda göremedim
2 ay denedim ama olmadı o işime yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…