halevcim hoşbuldum canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
Yaw ben 2 günde sıkıldım bu kürlerden
iyiyim. zeytinin söylediği gibi pekmez iyi geliyo. enerjik oluyosun. banada bçt iyi geldi. hafta sono kuaföre gittim saçlarımı boyattım kestirdim bakım yaptırdım. bugün süperim. uzun zamandan beri giymediğim kıyafetlerimide giydim arkadan görenler beni tanımadı.
ama canım benim hemen sıkılmak olmaz ki hani uzun süre yapsan da tutmasa neyse ama bunları ileride bizi bekleyen güzel günler ve sağlıklı evlatlar için yapıyoruz dime sık dişini biraz olumunekankayizsmile
edut tatlımmm senin canın sıkkın belli
bak sürekli düşünürsen büyük bir sorun haline gelir
bu ay düşünme oluruna bırak tatlımmm
stres herşeyin sebebi mide, gebelik, baş ağrısı herşeye neden oluyor
bu ay ben takmıyorum diyerek uyan
senin arkadaşın dı sanırım hep olumlu düşünceleri sayesinde hamişti sen anlattın diye hatırlıyorum
sende hep olumlu güzeli düşün canımmm
canım sıkkın kuzum ya..aslında düşünmüyorum ama buraya girince aklıma hep geliyor hoş girmsemde aklımın hep bir yerinde...eşimle her deneyişimde oldumu acaba diye aklıma geliyor... Buda beni her seferinde umutlandırıyor...bunu aklımdan çıkarmak için eşimle hiç bişi yapmamam yada korunmamız lazım...birde bu ay ost. Düşük çıktı ya...neyse allah bilecek zamanını canım benim
canım sıkkın kuzum ya..aslında düşünmüyorum ama buraya girince aklıma hep geliyor hoş girmsemde aklımın hep bir yerinde...eşimle her deneyişimde oldumu acaba diye aklıma geliyor... Buda beni her seferinde umutlandırıyor...bunu aklımdan çıkarmak için eşimle hiç bişi yapmamam yada korunmamız lazım...birde bu ay ost. Düşük çıktı ya...neyse allah bilecek zamanını canım benim
canım eşinle sadece bebiş için birlikte olduğunu düşünme
bebek düşünmediğin zamanlardaki gibi davran istekli ol
kendini adapte etmelisin tek sorun eşimi seviyorum sevdiğim için birlikte oluyorum byu düşünceleri hep aklına getir kaydirigubbakcemile5
kuzum zaten biz öle gün saymıyoruz yani eşimle saymıyoruz ama ben hep sayıyorum bir taraftan, doğal olarak kafamdan atamıyorum...üzülüyorum uzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?