Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kizlar nasilsiniz ben superim ins mart ayinda hepimiz hamis kaliriz

kızlar 2.sayfaya düşüyoruz
bende teizlik yapıcam
çok yedim

kızlar geldim ama kimseler yok topic 2. sayfaya düşmek üzere. kurtarın topicimiziiiiiiii

günaydın canlarım

edutcum nasılsın dün baya bi sıkkındı canın

valla düşünmemeye çalışıyorum kuzum...şimdi bahar temizliği yapıcam...cumaya kadın gelecek o gelene kadar mutfak dolaplarına girişeceğim, kendi dolaplarımı silip yerleştirceğim.... onları düşünüyorum bu ara

nasılsınız bayanlarrrr?
edut bir kaç gündür keyifsiz görüyorum seni.. hayırdır... havalar açsada herkes bi enerji dolsa yavvv

iyi yapıyorsun tatlım kafanı dağıtman lazım bende haftasonu mutfakla uğraşmıştım iyi geliyor insana sıkı can kolay çıkmazkaydirigubbakcemile3 ama sen yinede canını sıkmamaya çalış tatlım:1hug:

nasılsınız bayanlarrrr?
edut bir kaç gündür keyifsiz görüyorum seni.. hayırdır... havalar açsada herkes bi enerji dolsa yavvv

iyiyiz canım sen nasılsın şu keçiboynuzuna başladım ama bu soğandan da kötü valla ya yapılışında 6-7 adet yazıyor ama ben 2 tane anca koydum acaba tadı ondan mı kötüdür bilmiyorumkismile

iyiyim bende çok şüküürr....
=)))))))) ahh şu kürler... bi de tatları güzel olsaaa....

kızlar bugün doktorlarımda evlilik ve cinsellikten bahsediliyor izlemek isteyen varsa

ben size anlatırım hayatım dert etmeyin
diyo ki
hamile kalınca kadın eşler ona kutsal biri gibi bakıyolar bebege bişi olacak kadına bişi olacak diye dokunmuyorlar bebek dogduktan sonrada bu geri dönülmez şeylere neden oluyor
aslında kadınların herzamankinden çok dokunulmaya ihtiyacı var
bu hatayı yapmayın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…