kivircik cok fenasii sendee:smiley-cool:
kizlar disarda bir kar yagiyor sormayinn offf kar gormek istemiyorum artikkk:umursamaz:
kadınlar hamiş kalamıyorum diye doktora gidiyor bide bakıyolar ki dogru beraber olmuyolarmış idrar yolunu kullanıyorlarmış beraber olabilmek için böyle çok kişi varmış
ben ciktim
gicik oluyorum su almanyann havasinaaa insanlari havasi buz gibiii:gitme:kar mı yagıyo bırrrrrrrrrrrrrr hiç sevmem sogugu
halev, kvrck, lapaci+
gunaydın mıllet nasılsınız bakalım ..
bende cok iyiyim sanada gunaydinşakkıdı.
ben bunu anlamadim idrar yolu nasil oluyokiiiohaoldumsmilekadınlar hamiş kalamıyorum diye doktora gidiyor bide bakıyolar ki dogru beraber olmuyolarmış idrar yolunu kullanıyorlarmış beraber olabilmek için böyle çok kişi varmış
kadınlar hamiş kalamıyorum diye doktora gidiyor bide bakıyolar ki dogru beraber olmuyolarmış idrar yolunu kullanıyorlarmış beraber olabilmek için böyle çok kişi varmış
canim yaaaniye kızdın sen
gunaydin canim ama kasim ayindan beride biraz insana febnalik getiriyorr ama ,ben gunes ve sicaklik gormek istiyorum artikk .oyuzdennbilmiyorumkismilegünaydın ravzanurcum kar güzeldir ya bembeyaz
halev, kvrck, lapaci+
gunaydın mıllet nasılsınız bakalım ...
kvrck ım bende ızlıyorum doktorumu genelde faydası oluyo bayagı...
gicik oluyorum su almanyann havasinaaa insanlari havasi buz gibiii:gitme:
halev, kvrck, lapaci+
gunaydın mıllet nasılsınız bakalım ..
bende cok iyiyim sanada gunaydinşakkıdı.
ben bunu anlamadim idrar yolu nasil oluyokiiiohaoldumsmile
çiş yaptıgın yer yok mu hayatım küçücük delik orasını genişletiyolar işte beraber ola ola
canim yaaa
kac zamandirr oyle oluyoo kimsee bana gunaydin yazmiyo nasilsin yazmiyoo gormuyolar benii :gitme:zaten burda yanlizimm hep bir fena oluyorum
heee diyosunuz herkese ayri ayri yazamayiz ama goruyorumki ben haric herkese ayri bir ilgi varrsenağlama
gunaydin canim ama kasim ayindan beride biraz insana febnalik getiriyorr ama ,ben gunes ve sicaklik gormek istiyorum artikk .oyuzdennbilmiyorumkismile
kizlar 3 aydan beri issizdim sonunda is buuldummyerimseniben
yapmaya calisacagimm sagoll pozitif enerjin icinn:1hug:canım benim geç görebiliyoruz bazen mesela ben sayfayı yenilemezsem yada birşey yazmazsam yeni yazılanları göremiyorum seni kayırmıyoruz yanlış anlama sakın tatlım
tamam canim biraz duygusalim herhalde bu aralarrŞeniz
canım burda da güneş yok esinti ve yağmur var sen neşeli olursan hiç bi hava seni etkileyemez canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?