Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne güzel bir haber bu kafanı dağıtırsın biraz dimi :lepi: :lepi:
ewet canimm aksam esimde diyoo biraz saatleri iyi degil diye ama ben evde durmaya alismmamisim ya cok bunaldim insallh iyi olurr.
ama sizlerden biraz ayri kala bilirim vardiyeme gore girebilirim buraya 2 vardiye calisacagimm:hulya:

yok be bitanem...emin ol herkez bazen öle oluyor... günaydın herkez dyince atlanıyor..bazen senin için çnemli bişi yazıyorsun ama insanlar başka şey konuşuyor...ama kişisel alma yada onlarada kızma...bilinçli yaplan bişi değil....kaydirigubbakcemile5

ewet canimm aksam esimde diyoo biraz saatleri iyi degil diye ama ben evde durmaya alismmamisim ya cok bunaldim insallh iyi olurr.
ama sizlerden biraz ayri kala bilirim vardiyeme gore girebilirim buraya 2 vardiye calisacagimm:hulya:

olsun ne zaman müsait olursan havadisleri verirsin bizee olumunekankayizsmile

kizlar 3 aydan beri issizdim sonunda is buuldummyerimseniben

gözün aydın ravzanuurrr.... hayırlı olsun yeni işin...
yav sen çok alınıyorsun şu yazmama işine... bu kadar takılma yahu.. burada bir sürü kişi var.. herbirine tek tek günaydın yazsak zaten ne okumaya zaman kalır nede başka şeye cevap yazmaya =)) genel bi günaydın çekiyoruz genelde o kadar..
mesela ben çalışıyorum.. sürekli sayfayı yenileyemiyorum.. herkese cvp yazamıyorum... eminim herkesin böyle bir sebebi vardır.. hiç üzme kendini.. biz seni seviyoruz.. :teselli:

kısssss edut nasılsın anlat hele sende havadis vardır olumunekankayizsmile

canimm ne kizmasii hicde kizmadim sadece kiskandigimi belli ettimm ..
tamam oyle olsunn ben alinganim herhalde bu aralarr kusurabakmayinn:1hug:

olsun ne zaman müsait olursan havadisleri verirsin bizee olumunekankayizsmile
tamam talimm insallah :ecrin_bebek:
gözünaydın canım inşallah iyi ve uğurlu gelir bu iş sana:1hug::dance:
insallah guzelimmm sagolunnopuyorumnanaktan

ewet canim haklisinn galibaaaŞenizben evdeyimm oturuyorumm ama siz calisiyosunn sizin icin daha zor olmalii ayy kusura bakmayin vallahi utandim simdiiiohaoldumsmilebir cingenlik yaptim sabah sabah ohaoldumsmilebende sizi seviyorumm tatlimm:1hug:

e süperrr...gözün aydınvereliniortak

kısssss edut nasılsın anlat hele sende havadis vardır olumunekankayizsmile

havadismi...yok anam..canım sıkkın bu ara evim çokkkk pis ve dağınık:))) kadın gelecek cumaya diye toz bile almıyorum:))) pis kadın oldum ben:))) birde kürlerden bıktım....birde üşüttüm galiba yine, midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor felan bunlar zaten rutinim oldu:)))

yaa kizlarr soylemsii bile utandiriyoda bu dediginiz delik nasil buyuyoo onu anlamis degil insanin elinde olmadanmii yoksaa bizi fantaziler ugrunamiohaoldumsmileyaa kusura bakmayin ogrenmem lazimm sempatiksalakcinni

burdaydım ama işlerim yoğundu ara ara girdim çıktım sen biraz stresliydin dün bugün iyisindir inşallah olumunekankayizsmile

stres değil kuzumda sürekli bebeğin aklımda olması canımı sıkıyor:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…