kizlar 3 aydan beri issizdim sonunda is buuldummyerimseniben
ewet canimm aksam esimde diyoo biraz saatleri iyi degil diye ama ben evde durmaya alismmamisim ya cok bunaldim insallh iyi olurr.ne güzel bir haber bu kafanı dağıtırsın biraz dimi :lepi: :lepi:
canim yaaa
kac zamandirr oyle oluyoo kimsee bana gunaydin yazmiyo nasilsin yazmiyoo gormuyolar benii :gitme:zaten burda yanlizimm hep bir fena oluyorum
heee diyosunuz herkese ayri ayri yazamayiz ama goruyorumki ben haric herkese ayri bir ilgi varrsenağlama
canimm sanada gunaydinnn opuyorumnanaktanravzanur, lorkee, edut+, halev, kvrck günaydınlarrrr hatunlar
insallah guzelim hayirli olurr sagol .ulasim biraz sorun olcak ama olsunn bebis olana kadar degergamyoncuiremsuhayırlı olsun gozun aydı a.s.
ewet canimm aksam esimde diyoo biraz saatleri iyi degil diye ama ben evde durmaya alismmamisim ya cok bunaldim insallh iyi olurr.
ama sizlerden biraz ayri kala bilirim vardiyeme gore girebilirim buraya 2 vardiye calisacagimm:hulya:
yok be bitanem...emin ol herkez bazen öle oluyor... günaydın herkez dyince atlanıyor..bazen senin için çnemli bişi yazıyorsun ama insanlar başka şey konuşuyor...ama kişisel alma yada onlarada kızma...bilinçli yaplan bişi değil....kaydirigubbakcemile5
canimm ne kizmasii hicde kizmadim sadece kiskandigimi belli ettimm ..yok be bitanem...emin ol herkez bazen öle oluyor... günaydın herkez dyince atlanıyor..bazen senin için çnemli bişi yazıyorsun ama insanlar başka şey konuşuyor...ama kişisel alma yada onlarada kızma...bilinçli yaplan bişi değil....kaydirigubbakcemile5
ravzanur, lorkee, edut+, halev, kvrck günaydınlarrrr hatunlar
ravzanur, lorkee, edut+, halev, kvrck günaydınlarrrr hatunlar
canimm ne kizmasii hicde kizmadim sadece kiskandigimi belli ettimm ..
tamam oyle olsunn ben alinganim herhalde bu aralarr kusurabakmayinn:1hug:
tamam talimm insallah :ecrin_bebek:olsun ne zaman müsait olursan havadisleri verirsin bizee olumunekankayizsmile
insallah guzelimmm sagolunnopuyorumnanaktangözünaydın canım inşallah iyi ve uğurlu gelir bu iş sana:1hug::dance:
ewet canim haklisinn galibaaaŞenizben evdeyimm oturuyorumm ama siz calisiyosunn sizin icin daha zor olmalii ayy kusura bakmayin vallahi utandim simdiiiohaoldumsmilebir cingenlik yaptim sabah sabah ohaoldumsmilebende sizi seviyorumm tatlimm:1hug:gözün aydın ravzanuurrr.... hayırlı olsun yeni işin...
yav sen çok alınıyorsun şu yazmama işine... bu kadar takılma yahu.. burada bir sürü kişi var.. herbirine tek tek günaydın yazsak zaten ne okumaya zaman kalır nede başka şeye cevap yazmaya =)) genel bi günaydın çekiyoruz genelde o kadar..
mesela ben çalışıyorum.. sürekli sayfayı yenileyemiyorum.. herkese cvp yazamıyorum... eminim herkesin böyle bir sebebi vardır.. hiç üzme kendini.. biz seni seviyoruz.. :teselli:
e süperrr...gözün aydınvereliniortak
kısssss edut nasılsın anlat hele sende havadis vardır olumunekankayizsmile
günaydın canım hoşgeldin
burdaydım ama işlerim yoğundu ara ara girdim çıktım sen biraz stresliydin dün bugün iyisindir inşallah olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?