Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet adetlerım duzenlı ama asırı sancım oluyo yerde kıvranıyorum uterusum tersmıs ole dedı dktr ondan sancım oluyomus bazen hıc hamıle kalamıyca dıye dusunuyorumsenağlama

bak sende karamsarlığa giriyorsun normal yolla olmasa bile tıp ilerlediği için Allah izin verdiği sürece mutlaka olacaktır böyle düşünerek kendini yıpratma oluruna bırak burdaki arkadaşların çoğu takmadıkları zaman oldular sende öyle yap ne kadar zor olsa bile tatlım:1hug:

canım nezamandn berıdır ıstıyosun

ya her ay bu ay dusunmıycem dıyorum ama olmuyo ıste ılıskıde bıle olacakmı bu sefer dıye dusunuyorum esım de oyle ınsalah olur rabbım ısteyen herkese verır ınsallah

yaaa yine olmamış erken mi girdim acaba :sinifsinif:

kvrck canım dediğim gibi sanırım senin kendi bilgisayarından yapman gerekiyor çünkü ikiniz farklı yerlerden farklı pclerden giriyorsunuz

ya her ay bu ay dusunmıycem dıyorum ama olmuyo ıste ılıskıde bıle olacakmı bu sefer dıye dusunuyorum esım de oyle ınsalah olur rabbım ısteyen herkese verır ınsallah

canım hepimiz aynı durumdayız ama karamsarlığa düşersen psikolojikmen hamilelik yaşarsın ki buda çok kötü birşey, o yüzden kafa dağıtacak birşeylerle uğraş tatlım:1hug:

bende görünüyor resim ama demin internetim gitti de gitmedim yoksam...remi beğenmediysen değiştiririm

selaamm bittee.. hoşgeldin canım.. yoğunum da yazamıyorum hiç =((
kıvırcıkım hani kıvırcık saçlı bi bebek koycaktın =)) bu düz saçlı olmuş.. =))

bitanem daha 3 ay oldu ama benim derdim pko lu olmam...o açıdan korkuyorum birde 32 yaşındayım...

ya edutcum... sen hep olumsuz şeyleri düşünüyorsun.. bırak yaşını başını.... sağlıklısın.. kistin falan yok... yumurtalıkların sağlam ve 2 tane.. bunları düşün bir de... ne kadınlar var tek yumurtalıkla çocuk doğuran, kocaman kistle bebek dünyaya getiren.. oo neler.. halimize şükür sağlıklıyız.. aciz falan değiliz... vakti zamanı gelince bi bakcaksın hamilesin... hhiiçççç olumsuzluk düşünme canım benim..

selaamm bittee.. hoşgeldin canım.. yoğunum da yazamıyorum hiç =((
kıvırcıkım hani kıvırcık saçlı bi bebek koycaktın =)) bu düz saçlı olmuş.. =))

slm canımm nasıl gidiyooo herşey yolundadır inşallah olumunekankayizsmile

ayyyyyyyyyyyy benim resmim gelmiş
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok şeker bu resim yaaa
teşekkür ederimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…