evet adetlerım duzenlı ama asırı sancım oluyo yerde kıvranıyorum uterusum tersmıs ole dedı dktr ondan sancım oluyomus bazen hıc hamıle kalamıyca dıye dusunuyorumsenağlama
canım saolun ya iyiki varsınız..ben de kızıyorum bu hissime ama aman hayırısı olsun bacım
sağol kuzum..
demez Allah razı olsun....zaten zamanı gelince olacak biliyorum ama içimdeki bu hissi giderecek bişi bulamıyorum her ay acaba hamilemğiyim diye beklemek kötü ya
bak sende karamsarlığa giriyorsun normal yolla olmasa bile tıp ilerlediği için Allah izin verdiği sürece mutlaka olacaktır böyle düşünerek kendini yıpratma oluruna bırak burdaki arkadaşların çoğu takmadıkları zaman oldular sende öyle yap ne kadar zor olsa bile tatlım:1hug:
ya her ay bu ay dusunmıycem dıyorum ama olmuyo ıste ılıskıde bıle olacakmı bu sefer dıye dusunuyorum esım de oyle ınsalah olur rabbım ısteyen herkese verır ınsallah
canım nezamandn berıdır ıstıyosun
bitanem daha 3 ay oldu ama benim derdim pko lu olmam...o açıdan korkuyorum birde 32 yaşındayım...
barays, halev, leylem, lapaci günaydııın hatunlarrrr
bitanem daha 3 ay oldu ama benim derdim pko lu olmam...o açıdan korkuyorum birde 32 yaşındayım...
selaamm bittee.. hoşgeldin canım.. yoğunum da yazamıyorum hiç =((
kıvırcıkım hani kıvırcık saçlı bi bebek koycaktın =)) bu düz saçlı olmuş.. =))
barays, halev, leylem, lapaci günaydııın hatunlarrrr
yaa yaşında ne varmış millet takırtakır doğuruyoo ama edut sen yumurta takibi yaptırsana bacım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?