gunaydın canım
günaydın canım hoşgeldin:1rolleyes:
yaa yaşında ne varmış millet takırtakır doğuruyoo ama edut sen yumurta takibi yaptırsana bacım :lepi:
halevv bu gün hava güzel sayılırr düne göre dimi sositososito
bitanem daha 3 ay oldu ama benim derdim pko lu olmam...o açıdan korkuyorum birde 32 yaşındayım...
leylem hoşgeldin canım sen yeni geldin heralde nasılsın :lepi:
doktor bana 6 ayı tamamlamadan gelme dedi:çok üzgünüm:
ya edutcum... sen hep olumsuz şeyleri düşünüyorsun.. bırak yaşını başını.... sağlıklısın.. kistin falan yok... yumurtalıkların sağlam ve 2 tane.. bunları düşün bir de... ne kadınlar var tek yumurtalıkla çocuk doğuran, kocaman kistle bebek dünyaya getiren.. oo neler.. halimize şükür sağlıklıyız.. aciz falan değiliz... vakti zamanı gelince bi bakcaksın hamilesin... hhiiçççç olumsuzluk düşünme canım benim..
doktor bana 6 ayı tamamlamadan gelme dedi:çok üzgünüm:
ay çok mutlu oldum ya
rabbimde seni mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
artık benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var :sm_cool:
ay çok mutlu oldum ya
artık benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var :sm_cool:
ay çok mutlu oldum ya
slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur olumunekankayizsmile ayselcim canım bebişini görmeye gittin mi ben pazartesi gördüm kaç gün vardı aramızda benim son tarihim 23 Ocaktı
edutcum 6 aycık ya bizim 6 ay oldu bak ama doktor bize 8 9 ay veriyorum size dedi senin ki yine insaflıymış
en azından 6 ay demiş tatlım 8 ay veya 1 yıl dememiş göz açıp kapatıncaya kadar geçer dert etme bak gör yasakkelime
canım bizimde bu ay 6.cı ayımız eğer 8.ayda tutarsa bizimki de evlilik yıldönümümüze denk gelir ne güzel olur gerçi haziranda tutarsa eşimin doğum günü temmuzda tutarsa da benim doğum günüm ayyyyy hiç farketmemiştim kızlar ne güzel peş peşe olmuş hepsikaydirigubbakcemile3
bitancım sende bel agrısı olmuşmuydu ögrenmeden önce hangi belirtiler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?