Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay çok mutlu oldum ya
rabbimde seni mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
artık benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var :sm_cool:

kaydirigubbakcemile5
halevv bu gün hava güzel sayılırr düne göre dimi sositososito

evet canım en azından güneş varda içimizi ısıtıyor insanı mutsuzluktan arındırıyor vallaalkisalkisalkis

doktor bana 6 ayı tamamlamadan gelme dedi:çok üzgünüm:

en azından 6 ay demiş tatlım 8 ay veya 1 yıl dememiş göz açıp kapatıncaya kadar geçer dert etme bak gör yasakkelime

o kadar haklısın ki...ve bunu okuyunca utanıyorum kendimden..şükürler olsun kuzum binlerce kere...

doktor bana 6 ayı tamamlamadan gelme dedi:çok üzgünüm:

bana da 8 ay demişti ne kızmıştım dr almaz: sonra 8.ayda hamiş kaldım:kedi:

ay çok mutlu oldum ya
artık benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var benimde resmim var :sm_cool:

oo süper bebiş resmi tatlımkaydirigubbakcemile5

ay çok mutlu oldum ya

canım... sevdiysen ne güzel...amin allah hepimizi çok mutlu etsin inşallah

edutcum 6 aycık ya bizim 6 ay oldu bak ama doktor bize 8 9 ay veriyorum size dedi senin ki yine insaflıymış

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur olumunekankayizsmile ayselcim canım bebişini görmeye gittin mi ben pazartesi gördüm kaç gün vardı aramızda benim son tarihim 23 Ocaktı

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur olumunekankayizsmile ayselcim canım bebişini görmeye gittin mi ben pazartesi gördüm kaç gün vardı aramızda benim son tarihim 23 Ocaktı

bitancım sende bel agrısı olmuşmuydu ögrenmeden önce hangi belirtiler vardı

edutcum 6 aycık ya bizim 6 ay oldu bak ama doktor bize 8 9 ay veriyorum size dedi senin ki yine insaflıymış

canım bizimde bu ay 6.cı ayımız eğer 8.ayda tutarsa bizimki de evlilik yıldönümümüze denk gelir ne güzel olur gerçi haziranda tutarsa eşimin doğum günü temmuzda tutarsa da benim doğum günüm ayyyyy hiç farketmemiştim kızlar ne güzel peş peşe olmuş hepsikaydirigubbakcemile3

en azından 6 ay demiş tatlım 8 ay veya 1 yıl dememiş göz açıp kapatıncaya kadar geçer dert etme bak gör yasakkelime

ya bu 1 yıl 8 ay muhabbeti çok saçma geliyo bana insanlar bebek istedikleri zaman kontrolden geçmeli ve birşey olmazsa beklemeli ya bi sorun varsa ve tedavi gerekiyosa boşuboşuna bekletiyolar. şakkıdı şakkıdı

kaydirigubbakcemile3

bitancım sende bel agrısı olmuşmuydu ögrenmeden önce hangi belirtiler vardı

canım bende bel ağrısı olmamıştı sadece almama 3, 4 gün kala göğüslerimde sızlama vardı.Ve gittikçe sanki büyüyolardı.Bide ara ara kaşınıyodu.Başka hiç bi belirti yoktu bende belirtilere takma kafanı canım hiç belirtin olmayabilirdi.Benim ilk kızımda öyle olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…