Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hımm anladım canım sagol

ya bu 1 yıl 8 ay muhabbeti çok saçma geliyo bana insanlar bebek istedikleri zaman kontrolden geçmeli ve birşey olmazsa beklemeli ya bi sorun varsa ve tedavi gerekiyosa boşuboşuna bekletiyolar. şakkıdı şakkıdı

orası öyle canım zaten ben düşündüğüm zaman kan, hormon ve idrar tahlilerime baktırmıştım bide muayene olmuştum zaten çok şükür birşey çıkmamıştı zaten 6 ayda bi gidiyorum neredeyse adet düzensiz olunca :sinifsinif:

bitaannn..hadi gözün aydın.. minişide görmüşsün.. kalp atışlarını duydunmu peki?

görüşürüz kvrck
bende yemeğe çıkıyorum arkdaşlar afiyet olsun hepinize sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur olumunekankayizsmile ayselcim canım bebişini görmeye gittin mi ben pazartesi gördüm kaç gün vardı aramızda benim son tarihim 23 Ocaktı

benim son sat 29 ocaktı tatlım
nasıl gördün mi ultrasonla mı vajinal mi
kalp atışını duydun mu ? çok sordum çok meraklıyım

kızlar kaçtım ben sonra görüşürüz

hadi görüşürüz by

bitaannn..hadi gözün aydın.. minişide görmüşsün.. kalp atışlarını duydunmu peki?

yok canım duymadık ama küçük bi kıpırdanma var dedi doktor haftaya tekrar çağırdı ama ne biliyim böle sık sık gitmek istemiyorum aslında devamlı ultrasona girmeye korkuyorum

barays canım 6 gün var aramızda üstten sadece kese gözüktü aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum ama daha önce boş gebelik yaşadığım için mecbur kaldım alttan bakınca gördü bide kıpırdanma var kalp atışlarında dedi ben pazartesi gittim sende haftaya cuma falan gitsen karından görürsün

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım =)

slm supreme cim biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyo yaramazlık yapıyo mu benim ki şimdiden çektiriyo mide bulantısı ve mide yanmasından öldüm kaç haftalık oldun canım bi de :CüvCüv:

canım hadi inşallah cinsiyetinide ögrenirsin. Seni cok iyi anlıyorum 7.haftada başlayan bulantılarım hala devam ediyor, kusuyorum bide kötüsü, olsun boshayallersmile benim 16 hafta oldu inş. dün gittik doktora bizde normal herşey cokşükür.

slm kızlar
hamişler nasılsınız
kocam akşama burdaaa 12 de biniyolar otobüsee umarım geç olmaz 20:30 da burda sabah akıntım geldi bişe soracam kızlar akıntı gelince mi çatlamış oluyo yumoşlar geldikten sonra mı

canım herşeyin güzel gitmesine sevndim
eee cinsiyet belli oldu mu?
kız mı erkek mi?

canım martın 20de gidecem erken gitmeyi düşünmüyorum
dr konusu kafamı karıştırıyor o kadar:sinifsinif:

canım herşeyin güzel gitmesine sevndim
eee cinsiyet belli oldu mu?
kız mı erkek mi?

canım martın 20de gidecem erken gitmeyi düşünmüyorum
dr konusu kafamı karıştırıyor o kadar:sinifsinif:

ya sorma bende şöyle adam akıllı bi doktor bulamadım ben sormadan herşeyi anlatsa insanı motive etseler nerde anam saatini doldurmak için oturuyolar öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…