canım bende bel ağrısı olmamıştı sadece almama 3, 4 gün kala göğüslerimde sızlama vardı.Ve gittikçe sanki büyüyolardı.Bide ara ara kaşınıyodu.Başka hiç bi belirti yoktu bende belirtilere takma kafanı canım hiç belirtin olmayabilirdi.Benim ilk kızımda öyle olmuştu çünkü
ya bu 1 yıl 8 ay muhabbeti çok saçma geliyo bana insanlar bebek istedikleri zaman kontrolden geçmeli ve birşey olmazsa beklemeli ya bi sorun varsa ve tedavi gerekiyosa boşuboşuna bekletiyolar. şakkıdı şakkıdı
kızlar kaçtım ben sonra görüşürüz
slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur olumunekankayizsmile ayselcim canım bebişini görmeye gittin mi ben pazartesi gördüm kaç gün vardı aramızda benim son tarihim 23 Ocaktı
kızlar kaçtım ben sonra görüşürüz
görüşürüz kvrck
bende yemeğe çıkıyorum arkdaşlar afiyet olsun hepinize sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
bitaannn..hadi gözün aydın.. minişide görmüşsün.. kalp atışlarını duydunmu peki?
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım =)
slm supreme cim biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyo yaramazlık yapıyo mu benim ki şimdiden çektiriyo mide bulantısı ve mide yanmasından öldüm kaç haftalık oldun canım bi de :CüvCüv:
slm supreme cim biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl neler yapıyo yaramazlık yapıyo mu benim ki şimdiden çektiriyo mide bulantısı ve mide yanmasından öldüm kaç haftalık oldun canım bi de :CüvCüv:
canım hadi inşallah cinsiyetinide ögrenirsin. Seni cok iyi anlıyorum 7.haftada başlayan bulantılarım hala devam ediyor, kusuyorum bide kötüsü, olsun boshayallersmile benim 16 hafta oldu inş. dün gittik doktora bizde normal herşey cokşükür.
barays canım 6 gün var aramızda üstten sadece kese gözüktü aslında alttan baktırmak hiç istemiyordum ama daha önce boş gebelik yaşadığım için mecbur kaldım alttan bakınca gördü bide kıpırdanma var kalp atışlarında dedi ben pazartesi gittim sende haftaya cuma falan gitsen karından görürsün
canım senin kaç haftalıktı?
canım herşeyin güzel gitmesine sevndim
eee cinsiyet belli oldu mu?
kız mı erkek mi?
canım martın 20de gidecem erken gitmeyi düşünmüyorum
dr konusu kafamı karıştırıyor o kadar:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?