canım herşeyin güzel gitmesine sevndim
eee cinsiyet belli oldu mu?
kız mı erkek mi?
canım martın 20de gidecem erken gitmeyi düşünmüyorum
dr konusu kafamı karıştırıyor o kadar:sinifsinif:
ya sorma bende şöyle adam akıllı bi doktor bulamadım ben sormadan herşeyi anlatsa insanı motive etseler nerde anam saatini doldurmak için oturuyolar öle
bana göre 6+4 doktora göre 5+4 aklinialirimsmile
evettt belli oldu hamdolsun ya KIZIM GELİYO :hulya:
canlarım darısı hepinizin başına inş
bana göre 6+4 doktora göre 5+4 aklinialirimsmile
ayyyyyyy bi prensesimiz daha oldu desene rabbim nazarlardan saklasın saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhhevettt belli oldu hamdolsun ya KIZIM GELİYO :hulya:
canlarım darısı hepinizin başına inş
bu arada istersen sana kıvırcık bebkte koyabilirim ne dersin
süper yaaaa bi prensesimiz daha geliyor
yerim ben onu tatlım
çok sevindimmmmm
amin canım
kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.
ayyyyyyy bi prensesimiz daha oldu desene rabbim nazarlardan saklasın saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhh
olurrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 canım ya
doktor bebişin usg deki boyuna göre söylüyor
bikaç mm uzunsa biraz önde gün veriyo ama hiç birbirini tutmuyo
bitancım sen nereye gidiyosun doktora? ssk varmı
canım darısı en kısa zamanda saglıkla senın başına inş. napıosun ne var neyok bakimaklinialirimsmile
Selam kizlar ben geldim...
Supreme prenses mi geliyor? Ay cok sevindim..darisi bizlere insallah
sagol canım nolsun umutlu her ay gün sayıyoruz bu ay bizde kocişle küsüştükte küsüşen hamiş kalıyo ya ondan umutluyummmmm sempatiksalakcinni
sagol canım nolsun umutlu her ay gün sayıyoruz bu ay bizde kocişle küsüştükte küsüşen hamiş kalıyo ya ondan umutluyummmmm sempatiksalakcinni
SUPREME
canım ya senin ne belirtilerin vardı belinde agrı falan olmuşmuydu hamiş oldugunu ögrenmeden önce
SUPREME
canım ya senin ne belirtilerin vardı belinde agrı falan olmuşmuydu hamiş oldugunu ögrenmeden önce
Ssk var Özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyodum.Ama en son başka bi yere gittim Fiyatı daha düşük diye zaten hepsi ultrasonla bakıyo İkili test için tekrar gidicem yine oraya bide son 2 ay kala giderim doğumu orda yapmayı düşünüyorum
hamişlerin genelde akıntısı olmuş bende tam tersi bu ay azıcık bile akıntım olmadı hala da kupkuruyum demekki bu ay boşa gitticanım benim belimde pek agrı olmamıştı, ilk değişen gögüslerin ucu oldu bi tuhaf duruyodu ve vücudum kaşınıyodu komik ama kaydirigubbakcemile3 akıntım vardı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?