Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım herşeyin güzel gitmesine sevndim
eee cinsiyet belli oldu mu?
kız mı erkek mi?

canım martın 20de gidecem erken gitmeyi düşünmüyorum
dr konusu kafamı karıştırıyor o kadar:sinifsinif:

evettt belli oldu hamdolsun ya KIZIM GELİYO :hulya:
canlarım darısı hepinizin başına inş

ya sorma bende şöyle adam akıllı bi doktor bulamadım ben sormadan herşeyi anlatsa insanı motive etseler nerde anam saatini doldurmak için oturuyolar öle

evet yaa gittiğim dr a içim ısınmadı walla
ne yapacağımı bilmiyorum dr konusunda ??????

bana göre 6+4 doktora göre 5+4 aklinialirimsmile

karından bakılan ultrason haftası falan net belli oluyormuş

evettt belli oldu hamdolsun ya KIZIM GELİYO :hulya:
canlarım darısı hepinizin başına inş
ayyyyyyy bi prensesimiz daha oldu desene rabbim nazarlardan saklasın saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhh

bu arada istersen sana kıvırcık bebkte koyabilirim ne dersin

olurrrrrrrrr opuyorumnanaktan

süper yaaaa bi prensesimiz daha geliyor
yerim ben onu tatlım
çok sevindimmmmm
amin canım
kızını sağlıkla kucağına alırsın inş.

amin canım hayırlı bi evlat olsun vatanına milletine aielesine inş
çin takvimine bakmıştık erkek diyodu, herkes erkek dıyodu doktor bile 3 ayda erkek gibi dedi
dün bi baktık kızz cok sevindik saglıklı cok şükür

kaydirigubbakcemile3 canım ya
doktor bebişin usg deki boyuna göre söylüyor
bikaç mm uzunsa biraz önde gün veriyo ama hiç birbirini tutmuyo

öle hakikaten de prensesimiz olucakmış ayy ne güzel bıcır bıcır benimde bi kızım var çok şeker oluyolar yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İkinize de sağlıklı uzun ömürler versin.

bitancım sen nereye gidiyosun doktora? ssk varmı

Ssk var Özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyodum.Ama en son başka bi yere gittim Fiyatı daha düşük diye zaten hepsi ultrasonla bakıyo İkili test için tekrar gidicem yine oraya bide son 2 ay kala giderim doğumu orda yapmayı düşünüyorum

canım darısı en kısa zamanda saglıkla senın başına inş. napıosun ne var neyok bakimaklinialirimsmile

sagol canım nolsun umutlu her ay gün sayıyoruz bu ay bizde kocişle küsüştükte küsüşen hamiş kalıyo ya ondan umutluyummmmm sempatiksalakcinni

SUPREME
canım ya senin ne belirtilerin vardı belinde agrı falan olmuşmuydu hamiş oldugunu ögrenmeden önce

SUPREME
canım ya senin ne belirtilerin vardı belinde agrı falan olmuşmuydu hamiş oldugunu ögrenmeden önce

canım benim belimde pek agrı olmamıştı, ilk değişen gögüslerin ucu oldu bi tuhaf duruyodu ve vücudum kaşınıyodu komik ama kaydirigubbakcemile3 akıntım vardı hep

hımm anladım cnm ilgileniyolarsa iyi, bende özele gidiyorum testlerimi götürüp sskda yaptırıyorum dogum için doktorumun ssk anlaşması yok ve memorial ile anlaşması var cok pahalı. dogum için huzur hastanesi var doktorum yönlendiricek arkadaşı orda kadın dogumcu oraya giderim inş. ordaki doktoru okudum kk da anlatmışlar iyiymiş cok.kaydirigubbakcemile5

canım benim belimde pek agrı olmamıştı, ilk değişen gögüslerin ucu oldu bi tuhaf duruyodu ve vücudum kaşınıyodu komik ama kaydirigubbakcemile3 akıntım vardı hep
hamişlerin genelde akıntısı olmuş bende tam tersi bu ay azıcık bile akıntım olmadı hala da kupkuruyum demekki bu ay boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…