Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aaaa degişmiş sagol edutcum ama
bu resim başka bi arkadaşta vardı şimdi ona ayıp olmasın
rica etsen digerini tekrardan yapabilirmisin

tamam bu süperrrrrrrrrr
sagol canım ya ugraştırdım seni de

yok canım duymadık ama küçük bi kıpırdanma var dedi doktor haftaya tekrar çağırdı ama ne biliyim böle sık sık gitmek istemiyorum aslında devamlı ultrasona girmeye korkuyorum

normalde ayda bir gidiliyor bitancım.. o yüzden acele etmeden zamanını beklemek gerek...
ama ultrasonun zararı yok.. benim girdiğim ultrasonları saysam ooooooooo.. haddi hesabı yok =)) bir haftada 2 kez vajinal ultrasona girdiğim oldu düşün yani...

bana göre 6+4 doktora göre 5+4 aklinialirimsmile

canım doktorun söylediği daha doğrudur.. benimki mesela bna kalsa 14+2 ama doktora göre 12+2 =))) uyumsuz olabiliyor.. yumurtladığın gün farklı olabiliyor.. önemli olan bebeğin kaç haftalık olduğu.. onuda ultrasonla doktor söyleyebiliyor...

oyy ooyyy..supreme gözün aydın canım.. cinsiyeti de belli olmuşş..
darısı başımıza artık =)

kızlar ben çıkıyorum hoşçakalınnnn komşum gelicekte ne yapsam ki şöyle pratik bişiler biliyomusunuz kızlar hemencik yapılcak çayın yanına

slm canlarım ben geldim supremcim çok sevindim kızın olacakmış inşallah hayırlı bir evlat olur sağ salim kucağına alırsın inşallah canım

ay kızlar bi arkadaşım da hamileymiş 7 haftalık yeni öğrendim daha ama düşük tehlikesi varmış şimdi evde yatıyormuş ilkini düşürmüştü de ama ne problemi olduğunu bilmiyorum

canım benim saolasın inş darısı başınıza kuşlarım saglıkla =)

supreme gözün aydın canım hayırlı evlat tahtıda bahtıda iyi olur inş. kız olacakmış maşallah canım

selam kızlar ben geldim birazdan çıkıcam ama nasılsınız ben bugün işe gidemedim dünden çok kötüydüm halsizlik falan bu arada hala adet olmadım. inşallah da olmam. aa supremin kızı olacakmış ne güzel bi onun haberini aldım başka değişiklik varmı arkadaşlar

ay kimse kalmamış öğleden sonraları da hep boş oluyor burası hamileler çoğalınca eskisi gibi kimse girmiyor sanki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…