Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar rapor aldım geldim sağolsun doktor daha ben istemeden beni görünce sana rapor yazayım biraz dinlen okuldakiler başlarının çaresine baksın diyor.
baya bi dinlendim iyi geldi şimdi de evi toparlamam lazım 3 gündür hiçbirşeye el atmıyorum aradabi gelir laf atarım size

ay kimse kalmamış öğleden sonraları da hep boş oluyor burası hamileler çoğalınca eskisi gibi kimse girmiyor sanki :sinifsinif:

ya benim işlerim yoğun... yetiştirmem gerken bir dünya şey var.. o yüzden sohbete katılamıyorum hiç =( arada bakıp cvp yazıyorum hepsi o... cvplamadığımda bi sürü şey kalıyo...

ya benim işlerim yoğun... yetiştirmem gerken bir dünya şey var.. o yüzden sohbete katılamıyorum hiç =( arada bakıp cvp yazıyorum hepsi o... cvplamadığımda bi sürü şey kalıyo...

benimde yoğun hakkatten bu ara....

geçmiş olsun samsakcım....
iyice dinlen bakalım... evdede dinlenmek zor oluyor işten güçten..

kolay gelsin canım fazla da yorma kendini

tamam canım kolay gelsin

benimde yoğun hakkatten bu ara....

sanada kolay gelsin canım

yaw kızlar benimki galiba sistit değil evet sıklıkla tuvalete gidiyorum ama gidincede yapıyorum...canımda acımıyor...öle azda değil... böle olmaz dimi o sisitit

yaw kızlar benimki galiba sistit değil evet sıklıkla tuvalete gidiyorum ama gidincede yapıyorum...canımda acımıyor...öle azda değil... böle olmaz dimi o sisitit

belki herkesde farklı etki olabilir.. bilemiyorum.. bende sürekli wc ye gitme isteği oluyodu ama çok bişi yapamıyodum.. aslında tuvaletim yoktu yani.. yanma oluyodu.. hatta son zamanlar kan yapmaya başladımi... idrar kesem kanla dolmuştu =(((
sistit için en güzeli idrar kültürü yaptırmak... orda ne var ne yok çıkıyor... kolibasili oranı çoookkk yüksek çıkmıştı bende... hemen antibiyotik verdi dr ve booolll su içmemi önerdi... bide illetki yapıştımı bırakmıyo yakayı... aylarca uğraştım zor temizledim o illeti idrar yollarımdan.. inş seninki değildir canım ya

:1shok:... o nasılbişi öle Allah korusun canım ben baktırayım perşembe felan

edut hamişliktendir hamişlikten inş.
samsak geçmiş olsun canım dikkat et kendine

:Saruboceq: edut hamişliktendir hamişlikten inş.

:Saruboceq: edut hamişliktendir hamişlikten inş.

kuzum keşke ama benim bildiğim sık tuvalete gitme son aylarda oluyor:))) inşallah bigün onun içinde giderim:Saruboceq:

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN FAZLA GıREMEDıM BUGÜN
SOĞUK ALGINLIĞINI BıR TÜRLÜ ATLATAMADIM

EDUT UMARIM HAMıŞSıNDıR:Saruboceq:

kuzum keşke ama benim bildiğim sık tuvalete gitme son aylarda oluyor:))) inşallah bigün onun içinde giderim:Saruboceq:

edutcuuuuuuum nasılsın bakayumm duyduğum kadarıyla çok tuvalete gidiyomuşun hamişmisin kızz yoksa buda bi belirtiymişş :lepi:

edutcuuuuuuum nasılsın bakayumm duyduğum kadarıyla çok tuvalete gidiyomuşun hamişmisin kızz yoksa buda bi belirtiymişş :lepi:

çok sık gidiyorum ama ayıptır söylemesi adetimin 17. günüm daha ki olmadı ama olsun 14ünde yumurtam...3 günde olmaz kuzum...ama Allah ağzınızdan duysun keşke ama benim endişem sistit olmasında...2 gün önce koku geldi ama sonra gelmedi....aman hayırlsı bacım

inşallah sistit değildir zaten sistitte yanma falan da oluyo seni çok rahatsız ederse doktora gidersin tatlım :lepi:

inşallah sistit değildir zaten sistitte yanma falan da oluyo seni çok rahatsız ederse doktora gidersin tatlım :lepi:

canım yanma yok...ama perşembe bir ürolojiye gideyim dedim.... korktum açıkcası...

ay sabahtan beri ne ç.ş muhabbeti yaptım kızlar ya:))) kusura bakmayın...8 kere felan işte...ilginç:)))) siz bakmayın bana severim sizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…