Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay sabahtan beri ne ç.ş muhabbeti yaptım kızlar ya:))) kusura bakmayın...8 kere felan işte...ilginç:)))) siz bakmayın bana severim sizi kızlar

heee valla bi çiştir gidiyoo ben de sana son tavsiyemi yapayım çok su iççççç

heee valla bi çiştir gidiyoo ben de sana son tavsiyemi yapayım çok su iççççç

ay aslında ben sana diyim... siz öle hamilemsin felan deyince hoşuma gitti uzatıyorumkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana sistiti demin lapacı anlatınca korktum kuzum... siz bakmayın kusuruma su içiyorum

canlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar size şimçilik hoşca kalın opuyorumnanaktan

ay aslında ben sana diyim... siz öle hamilemsin felan deyince hoşuma gitti uzatıyorumkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana sistiti demin lapacı anlatınca korktum kuzum... siz bakmayın kusuruma su içiyorum

canım ya ne kusuru inşallah hepimiz yaşıcaz bu duyguyu bugün yarın olur seninde :))

ıYı AKŞAMLAR HALEV

zeytin; aynı yaa hiç halim yok havada bir soğuk ki iyice tetikliyor rahatsızlığımı

slm kızlar nasılsınız 2 haftada güzel haberler varmı bende durumlar kötü 7 hafta 3 günlük oldum ama bebiş hala yok gözükmüyo yine boş gebelik galiba sizlerin bebişleri na zaman gözüktü

slm kızlar nasılsınız 2 haftada güzel haberler varmı bende durumlar kötü 7 hafta 3 günlük oldum ama bebiş hala yok gözükmüyo yine boş gebelik galiba sizlerin bebişleri na zaman gözüktü

ayy canım yyaaa.. bekle bakalım biraz dahaa... belki SAT la uyumsuzdur..geriden geliyordur.... inşallah düşündüğün gibi değildir canım yaaaaa.....

ö

öle deme kuzum 10 haftada duyan varmış ...

işallah kızlar ya bebişim olur geçen hafta gittim 6.haftalıkken gözükmedi haftaya gel dedi dün gittim yine yok bu sefer alttan baktı gelişmiyo olabilir dedi bir hafta sonra yine bakalım dedi ama düşük tehliken var dikkat et dedi anlamadım şey bebiş yokken düşük riski oluyomuki daha önceki boş gebelikte yolk saç yoktu şimdi var haftayada gözükmezse biraz daha beklicem başka dr gözükçem bide rabbi hepimiz için hayırlısını versin bu arada yeni hamişler varmı 2 hafta içinde

şimdide antalyadaki dr aradım 9 hafta olana kadar bekle dedi bakalım hayırlısı ilk kızımda geç gözükmüştü ama tarihi hatırlamıyorum işallah haftaya bebişimi görürüm

şimdide antalyadaki dr aradım 9 hafta olana kadar bekle dedi bakalım hayırlısı ilk kızımda geç gözükmüştü ama tarihi hatırlamıyorum işallah haftaya bebişimi görürüm

inşallah bacım...bence göreceksin sadece ufaklık azcık nazlı...kızın olursa adı belli yani nazlı

canım telaşa kapılma geç yerleşme olmuştur duanı eksik etme bebişin sıkı sıkı tutunsun sana

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN FAZLA GİREMEDİM BUGÜN
SOĞUK ALGINLIĞINI BİR TÜRLÜ ATLATAMADIM

EDUT UMARIM HAMİŞSİNDİR:Saruboceq:
hala hastamısın kız sen bi kurtulamadın şundan bebege naz yapıyosun galiba
sevindim bu illet dinlenmeden geçmiyo ki bolbol yat

ayyyyyy bu resim süper olduuuu tekrar sagol edutcum nası mutlu ettin beni

neyse kociş geldi hoşçakalın

kızlar biraz gebelikle ilgili konular araştırcam hepinize ilginiz için teşekkür ederim sonra yine görüşürüz benim dualarım sizler için sizde beni unutmayın hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…