Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şimdide antalyadaki dr aradım 9 hafta olana kadar bekle dedi bakalım hayırlısı ilk kızımda geç gözükmüştü ama tarihi hatırlamıyorum işallah haftaya bebişimi görürüm

inşallah görürsün canım yaa..dur bakalım bekle biraz daha...
belki tarihin uyumsuzdur... benim SAT a göre 8 haftalıktı ama ultrasona göre 6 haftalık çıktı... o hafta gördük bebeği.. belki sende de öyle birşey oldu... kese ölçüsüne gmre kaç haftalık olduğunu söyledi dr un?
eğer görünmezse dediğin gibi başka doktora da git... herşey olabiliyor bak.. ben bir hafta arayla 2 farklı doktora gittim.. birisi bekle adet olucaksın dedi diğeri hamilesin dedi.... ikiside çok iyi doktorlardı üstelik...

Selam kizlar ...Ama kimse kalmamis gec oldu is cikisi artik sanirim. Bugün giremedim hic yarim gün izinliydim öglen geldim ise ee tabi isler beni bekliyordu.
Neyse yarin görüsürüz insallah. Bende kacim artik opuyorumnanaktan

Selam kizlar ...Ama kimse kalmamis gec oldu is cikisi artik sanirim. Bugün giremedim hic yarim gün izinliydim öglen geldim ise ee tabi isler beni bekliyordu.
Neyse yarin görüsürüz insallah. Bende kacim artik opuyorumnanaktan

ayyyyyyyy resmine de cetvele de bayıldımmmmmmmmm
nasılsınız kızlar bugun yoğundu baya hi. giremedim. varmı güzel haberler

supreme e prenses gelıyomus hadı hayırlı olsun ınsallah ...
samsak sana da gecmıs olsun donlenmek ıyı gelır umarım..
ayselım hala toparlanamadın mı ...
ya ebnde grıp mı olcam ne hıc halım yok gozlerım kapanıo sureklı ve usuyorum ...
slm kızlar nasılsınız 2 haftada güzel haberler varmı bende durumlar kötü 7 hafta 3 günlük oldum ama bebiş hala yok gözükmüyo yine boş gebelik galiba sizlerin bebişleri na zaman gözüktü

canım sen stres yapma bebegın ordadır ınsallah ve stresınden kotu etkılenmesın ...sabredıp bekle bakalım ...ıyı hbaerler verırsın ınsallah haftaya bıze...
ayyyyyyyy resmine de cetvele de bayıldımmmmmmmmm
nasılsınız kızlar bugun yoğundu baya hi. giremedim. varmı güzel haberler

ıyıdır bafo sen nasılsın ..
benımde mısafırım vardı yenı gıttıler anca gırdım okudum gecmısı...
merak edıyo ınnsan dımı hergun kızların baına ne geldı kımler ne yazdı delikafadulden

lorkeem canım yok atlatamadım
buralarda havada bir soğuk ki anlatamam bi anda buz kesmeye başladı
çok halsizim ıhlamurda içtim ama fayda yok
aman dikkat et gribe yakalanma

lorkee canım ben çıkıyorum eve gidip dinkeneyim görüşmek üzere öptüm seniolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

lorkeem canım yok atlatamadım
buralarda havada bir soğuk ki anlatamam bi anda buz kesmeye başladı
çok halsizim ıhlamurda içtim ama fayda yok
aman dikkat et gribe yakalanma
canım tam mesajını okurken hapsırdım kaydirigubbakcemile3
bende ptesıden berı uyukluyorum ya bı halsızlık var belım agrıyo karnım taş gıbı adetım cok kısa surdu 3 gun anca sanırım o sıkıntı yaptı..
az oncede adacayı ıctım ...
az az kahve leke gelıyo bıtsede baslasak dıye bakıyorm yanı

lorkee canım ben çıkıyorum eve gidip dinkeneyim görüşmek üzere öptüm seniolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

hadı canım gorusuruz... ben gelene kadr gıtmıssın sanırım zaten...

ya bendeeeeeee:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…