Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın lapacı
samsak bize hamiş haberi ver hadi
mendil hazır bekliyorummm
bol hamişli günler kızlarr

günayddıınnn yvonna, zeytin1007
güzel bir gün diliyorummm...
geçmişi okumaya takılmışım..
nasılsınız bakalımmmm

gunaydın kızlarrr.
dun oglen cayında mısafırım vardı bugun kahvaltıya mısafırım var bıde aksam cayına ...
yogun basladık haftaya aynen oylede devam edıyor...

gunaydın kızlarrr.
dun oglen cayında mısafırım vardı bugun kahvaltıya mısafırım var bıde aksam cayına ...
yogun basladık haftaya aynen oylede devam edıyor...

ay varya en çok şu kahvaltı muhabbetlerinize özeniyorum(( arkadaşlarala arkasından türk kahvesi yapılan(((

günaydın canlarım güzel birgün diliyorum hepinize,
zeytincim eşin geldimi canım
edutcum sen nasılsın hala sık idrar devam ediyormu dra gitmeye karar verdin mi
bebişkom sen nasılsın adetin bittimi

ay bende çalışınca herşey gözümüzde kalıyooo

düşünsene kuş...şimdi çayı demlemişsin, ekmek kızarmışsın, meyva suyu sıkmışsın, yumurta haşlamışsın belki patates ve sigara böreği kızartmışsın, peynirler, zeytinler.....arkadaşların gelmiş.... sohbet ede ede...dedikosu yapa yapa kahvaltı edersin...sonra gelsin kahveler çaylar...olmasın akşamlarrrrsositososito

valla kuzu...işten dönüşte duruldu:)) ama yarın bir idrar tahlili vereceğim...

Evet tatlim bitti calismalara basladik bile ama suan 2-4 gün ara verdik. 5 ay oldu anam agladi ha kaydirigubbakcemile3 Bende böyle bir karar aldim. Sen nasilsin

ay varya en çok şu kahvaltı muhabbetlerinize özeniyorum(( arkadaşlarala arkasından türk kahvesi yapılan(((
valla aynen oyle kahvaltı yapıcaz az sonra gelırler...
gercı sımdıde bı yandan doktorumu ızlıyom gurkan kubılay kılodan falan bahsedıo ınsan ıkı arada kalıyo..muhabbetle yemek yemek cok guzel oluyo kaydirigubbakcemile2
günaydın fıstıklarrrrr
nasılsınız ????????

gunaydın canım nasılsın dınlenebılıyormusun eve gıdınce ...
hersey yıolundadır ınsallah

valla iyi aşerttiriyorsun canım ama bizde haftasonu muhabbetli bir kahvaltı yapıyoruz annem babam ve eşimle birlikte hele annem çok sever öyle hemen kalkmaz sofradan bide eskiden ev arkadaşlarımla ne güzel sohbetler ederdik kahvaltı sonraları özeledim o günleride

valla kuzu...işten dönüşte duruldu:)) ama yarın bir idrar tahlili vereceğim...

iyi olur canım en azından için rahat etmiş olur kafanda negatif düşünce olmaz ki inşallah birşey çıkmaz

Evet tatlim bitti calismalara basladik bile ama suan 2-4 gün ara verdik. 5 ay oldu anam agladi ha kaydirigubbakcemile3 Bende böyle bir karar aldim. Sen nasilsin

bende iyiyim canım benim adette bu ay az sürdü nedense 7-8 gün sürerdi 4 günde bitti denilecek kadar az geliyor sonrasında çalışmalara başlayacağım bende:kedi:

günaydın fıstıklarrrrr
nasılsınız ????????

sanada günaydın canımbiz iyiyiz sen nasılsın bugün biraz daha iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…