valla iyi aşerttiriyorsun canım ama bizde haftasonu muhabbetli bir kahvaltı yapıyoruz annem babam ve eşimle birlikte hele annem çok sever öyle hemen kalkmaz sofradan bide eskiden ev arkadaşlarımla ne güzel sohbetler ederdik kahvaltı sonraları özeledim o günleride
resmen yazarken yaşadım.... birde benim evim deniz görüyor ve kocaman denize nazır balkonum var...hava sıcak olacak ....allahımmmmm
valla kuzu...işten dönüşte duruldu:)) ama yarın bir idrar tahlili vereceğim...
valla iyi aşerttiriyorsun canım ama bizde haftasonu muhabbetli bir kahvaltı yapıyoruz annem babam ve eşimle birlikte hele annem çok sever öyle hemen kalkmaz sofradan bide eskiden ev arkadaşlarımla ne güzel sohbetler ederdik kahvaltı sonraları özeledim o günleride
resmen yazarken yaşadım.... birde benim evim deniz görüyor ve kocaman denize nazır balkonum var...hava sıcak olacak ....allahımmmmm
ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile
en büyük hayalimiz.. ama istanbulda denizin ucunu görse o ev 3 kat fiyata veriliyor =( o yüzden hep hayal olarak kalıcak sanırım =(
ay hadi bakalım inşallah canım bende umutlamdım bu ay kasık agrım var belim agrıyo ama her zaman 10 gün önceden gögüslerimin tamamı sızlardı dokunamazdım bile bu ay hiç yok agrı sızı bu da umutlandırıyor beni kısmet bakalımherkesee gunaydinnzemuszemus
ohh ne guzel kaynatmsiniz arkadaslarrrolumunekankayizsmile
samsak gelmedimi hala bende cok umitliyim samsaktan ,bide kvrck tan umuyorum bu ay sankiikaydirigubbakcemile5.
ohhhhhhhhhhhhhhhhh canım istedi valla insan yüzü görmeyeli çok oldudüşünsene kuş...şimdi çayı demlemişsin, ekmek kızarmışsın, meyva suyu sıkmışsın, yumurta haşlamışsın belki patates ve sigara böreği kızartmışsın, peynirler, zeytinler.....arkadaşların gelmiş.... sohbet ede ede...dedikosu yapa yapa kahvaltı edersin...sonra gelsin kahveler çaylar...olmasın akşamlarrrrsositososito
sorma ya bende öyle sanki makinaya bagladık robot gibi oldum yat kalk yat kal sadece buna programlanmış gibiyimEvet tatlim bitti calismalara basladik bile ama suan 2-4 gün ara verdik. 5 ay oldu anam agladi ha kaydirigubbakcemile3 Bende böyle bir karar aldim. Sen nasilsin
ya yaşıtım birini bulayım bırakmıycam günlerce eve hapsedicem kaydirigubbakcemile3ay varya en çok şu kahvaltı muhabbetlerinize özeniyorum(( arkadaşlarala arkasından türk kahvesi yapılan (((
hadi bakalım inşallahkizlarr size bisey soylimmii
sankii bu ay bendede biseyler olcak gibi geliyorrr
bir farkliyim sankiikafamçokkarıştı
valla aynen oyle kahvaltı yapıcaz az sonra gelırler...
Gercı sımdıde bı yandan doktorumu ızlıyom gurkan kubılay kılodan falan bahsedıo ınsan ıkı arada kalıyo..muhabbetle yemek yemek cok guzel oluyo kaydirigubbakcemile2
gunaydın canım nasılsın dınlenebılıyormusun eve gıdınce ...
Hersey yıolundadır ınsallah
günaydın şekerlerrrrrrrrrr
hadi bakalım inşallah
ya kızlar sebin ve tubilosh
gelmediler demi hiç iyice merak etmeye başladım onları
ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile
en büyük hayalimiz.. ama istanbulda denizin ucunu görse o ev 3 kat fiyata veriliyor =( o yüzden hep hayal olarak kalıcak sanırım =(
valla kuzum....kendi evim değil ama burası küçük yer ve çoğu yer deniz görüyor.... o yüzden evim ki umaım beni,m olur birgün çokta güzel bir dizaynı var...salonuma 2 basamakla iniliyor ve 4 basamakla odaları olduğu yere çıkılıyor ve komple deniz manzaralı....istanbulda olsa galiba 400-5000 bin eder burda 120-140 civarında ama ben onuda alamam((
kizlar ben cikciyorum .islerim varr guzel birde kahvalti hazirliyacam .istahimii actinizzz:enbuyukkk:
inşallah canım daha iyisi olsun sizin bizde çay içmeye gelelimvalla kuzum....kendi evim değil ama burası küçük yer ve çoğu yer deniz görüyor.... o yüzden evim ki umaım beni,m olur birgün çokta güzel bir dizaynı var...salonuma 2 basamakla iniliyor ve 4 basamakla odaları olduğu yere çıkılıyor ve komple deniz manzaralı....istanbulda olsa galiba 400-5000 bin eder burda 120-140 civarında ama ben onuda alamam((
kız nerelerdesin sen nasılsına bakalım özlettin kendiniGunaydın canlarım nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?