- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
günaydın tatlımgunaydın kızlar
kvrck, halev, barays, ravzanur, lapaci nasılsınız hatunlarr
gunaydın kızlar
evet kocam geldi akşam umarım yumurtlama kaçmamıştır
hadi bakalım kızlar hamiş haberleri bekliyoruz sizlerden
benim evde deniz görüyoo kızlarr
yaz gelsede balkonda kahvaltı yapsakkk
umarım idrar tahlilin temiz çıkar edut
işi olan arkadaşlara kolay gelsinn
ben iyiyim canım adetimin tamamen bitmesini bekliyorum btç uyguluyorum keçiboynuzu pekmezi henüz bulamadım bulunca hemen alıp başlayacağım bakalım hayırlısı olsun her zaman için
günaydın canım
senden de bekliyoruz güzel haberler
bu ay adut, kvrck, ravzanur, bebşkom ve sen hadi bakalım güzel Allahım yarımcımız olsun:Saruboceq:
ooo afiyet olsun tatlım
ben halen aynıyım evde dinleniyorum ama işyerine gelince tekrar başlıyor
bi türlü atamadım üzerimden
evet bende merak ettim özellikle sebini
tubilossh dinlenerek hamilelik geçirdiğinden fazla giremiyor
ama sebin bu hafta hiç girmedi
eda da girmedi
gaye de az girdi
ayy halev ben hiç beklemiyorum ama siz dedikçe gaza gelicem valla:)))))......kuzum o akıntım bile olmadı bu ay(((.... ama hamile gibi mide bulantısı yaşıyorum sıksık psikolojik olarak:)))) bu arada hamile kalınca ne zaman mide bulanmaya başlıyor??? bu ay için sormuyorum zaten
valla kuzum....kendi evim değil ama burası küçük yer ve çoğu yer deniz görüyor.... o yüzden evim ki umaım beni,m olur birgün çokta güzel bir dizaynı var...salonuma 2 basamakla iniliyor ve 4 basamakla odaları olduğu yere çıkılıyor ve komple deniz manzaralı....istanbulda olsa galiba 400-5000 bin eder burda 120-140 civarında ama ben onuda alamam((
ayy ne güzel yaaaa...... boshayallersmile
normalde en erken 5. haftada başlıyor genelde 6. haftada ve 12. haftada tamamen bitiyor..
normal koşullarda tabi...
benim midem çok hassas...umarım hamile kalınca olmaz...azcık ağrım olsa, azcık canım sıkılsa, ne biliyim rüzgar esse midem bulanır benim:)))
edut bende senin gibiyim canım inş. buay hepimiz hamiş haberi verecez aşağıdaki listede kimse kalmicak hamiş listesinde olacazz
ne kötü güzelim, bende mideden rahatsızım aç kalmaya gelmiyor mevsim değişikliklerinde de bulantı acı falan oluyor çünkü midemde helicobacter pylori mikrobu var :sinifsinif:
ne kötü güzelim, bende mideden rahatsızım aç kalmaya gelmiyor mevsim değişikliklerinde de bulantı acı falan oluyor çünkü midemde helicobacter pylori mikrobu var :sinifsinif:
benim midem çok hassas...umarım hamile kalınca olmaz...azcık ağrım olsa, azcık canım sıkılsa, ne biliyim rüzgar esse midem bulanır benim:)))
bende de canım aynından var ben onlara helikopter mikroplar diyorum artık en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı tedaviyle atlattık çok şükür ama sürekli tekrarlıyor bu hastalık kendini malesef
bende mikrop çıkmadı ama 12 parmak bağırsağım dahil tüm midemde kılcal damarlarım yüzeye yakın strese bağlı ve gastridim ve reflüm var....
o hiç belli olmuyo edut.. benimde midem hassas... asla istifra edemem... ömrümde 2 kez ya ettim ya etmedim... edemiyorum yani... ama çok şükür hamileliğim çok iyi geçiyo.. ne midem hassas, ne kokulardan tiksiniyorum nede istifra ettim... hiç belli olmuyor yani...
normalde feci kabızımdır ben.. hemeroidim de var.. yıllardıırr var hemde.. hamilelikte direkt kabız oluyosun... hiç kaçarı yok.. bende tam tersi oldu.. hamile kaldığımdan beri düzene girdi
hele bi hamile kal ancak o zaman görebilriz ne olacak ne olmayacak.. şimdiden anlamak imkansız
bende de canım aynından var ben onlara helikopter mikroplar diyorum artık en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı tedaviyle atlattık çok şükür ama sürekli tekrarlıyor bu hastalık kendini malesef
benim arkadaşta kabızdı hamilelikte çok rahattım dedi ama şimdi eskiye dönmüş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?