Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

halevcim. zeytincimm sagolun kizlarrr.sizelrede iyi sohbetlerr
barayscim benim sen nasilsin simdii ?
baraysimm benim sat 17 mart olacak mis ben subatii dusunmemistim yanii.duzeltirsen sevinirimmm:1hug:

kvrck, halev, barays, ravzanur, lapaci nasılsınız hatunlarr

ben iyiyim canım adetimin tamamen bitmesini bekliyorum btç uyguluyorum keçiboynuzu pekmezi henüz bulamadım bulunca hemen alıp başlayacağım bakalım hayırlısı olsun her zaman için

gunaydın kızlar

günaydın canım

senden de bekliyoruz güzel haberler
bu ay adut, kvrck, ravzanur, bebşkom ve sen hadi bakalım güzel Allahım yarımcımız olsun:Saruboceq:

ayy halev ben hiç beklemiyorum ama siz dedikçe gaza gelicem valla:)))))......kuzum o akıntım bile olmadı bu ay(((.... ama hamile gibi mide bulantısı yaşıyorum sıksık psikolojik olarak:)))) bu arada hamile kalınca ne zaman mide bulanmaya başlıyor??? bu ay için sormuyorum zaten

tubilosh eylül annesi.. giriyo bazen topice... iyi sanırım sorun olsa yazardı....

normalde en erken 5. haftada başlıyor genelde 6. haftada ve 12. haftada tamamen bitiyor..
normal koşullarda tabi...

normalde en erken 5. haftada başlıyor genelde 6. haftada ve 12. haftada tamamen bitiyor..
normal koşullarda tabi...

benim midem çok hassas...umarım hamile kalınca olmaz...azcık ağrım olsa, azcık canım sıkılsa, ne biliyim rüzgar esse midem bulanır benim:)))

edut bende senin gibiyim canım inş. buay hepimiz hamiş haberi verecez aşağıdaki listede kimse kalmicak hamiş listesinde olacazz

benim midem çok hassas...umarım hamile kalınca olmaz...azcık ağrım olsa, azcık canım sıkılsa, ne biliyim rüzgar esse midem bulanır benim:)))

ne kötü güzelim, bende mideden rahatsızım aç kalmaya gelmiyor mevsim değişikliklerinde de bulantı acı falan oluyor çünkü midemde helicobacter pylori mikrobu var :sinifsinif:

ne kötü güzelim, bende mideden rahatsızım aç kalmaya gelmiyor mevsim değişikliklerinde de bulantı acı falan oluyor çünkü midemde helicobacter pylori mikrobu var :sinifsinif:

bende de canım aynından var ben onlara helikopter mikroplar diyorum artık en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı tedaviyle atlattık çok şükür ama sürekli tekrarlıyor bu hastalık kendini malesef

bende mikrop çıkmadı ama 12 parmak bağırsağım dahil tüm midemde kılcal damarlarım yüzeye yakın strese bağlı ve gastridim ve reflüm var....

o hiç belli olmuyo edut.. benimde midem hassas... asla istifra edemem... ömrümde 2 kez ya ettim ya etmedim... edemiyorum yani... ama çok şükür hamileliğim çok iyi geçiyo.. ne midem hassas, ne kokulardan tiksiniyorum nede istifra ettim... hiç belli olmuyor yani...
normalde feci kabızımdır ben.. hemeroidim de var.. yıllardıırr var hemde.. hamilelikte direkt kabız oluyosun... hiç kaçarı yok.. bende tam tersi oldu.. hamile kaldığımdan beri düzene girdi
hele bi hamile kal ancak o zaman görebilriz ne olacak ne olmayacak.. şimdiden anlamak imkansız

kızlar geçmiş olsun yaa... mide şikayeti de zordur.. allah yardımcınız olsunnn... =( hiç duymmaıştım o mikrobu ben

bende de canım aynından var ben onlara helikopter mikroplar diyorum artık en son agzımdan kan gelmeye başlamıştı tedaviyle atlattık çok şükür ama sürekli tekrarlıyor bu hastalık kendini malesef

güzel isim bulmuşsun canım malesef ki dr da dedi tekrarlar geçmez diye

bende mikrop çıkmadı ama 12 parmak bağırsağım dahil tüm midemde kılcal damarlarım yüzeye yakın strese bağlı ve gastridim ve reflüm var....

seninki de kötüymüş canım geçmiş olsun stres çok kötü birşey

benim arkadaşta kabızdı hamilelikte çok rahattım dedi ama şimdi eskiye dönmüş canım

kafaya takan yapın varsa zor işte geçmiş olsun...ben öyleyim işte o yğzden ya herşey, pko yum, midem böyle, kafamda ve yüzümde kızarıklıklar var ki bunlar da yağlı egzama....

benim arkadaşta kabızdı hamilelikte çok rahattım dedi ama şimdi eskiye dönmüş canım

eminim benimde eski haline dönecektir.. çünkü yıllarca kabızlık çektim.. bağırsaklar tembel... ne yapsam işe yaramıyo.. hemeroidim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…