kafaya takan yapın varsa zor işte geçmiş olsun...ben öyleyim işte o yğzden ya herşey, pko yum, midem böyle, kafamda ve yüzümde kızarıklıklar var ki bunlar da yağlı egzama....
sorma canım ya aynen havaya toz kalksa neden ya diye aglıyorum
işte huylu huyundan vazgeçmiyor ki
hayırlısı bakalımya kızlar hala adet olmadım bakalım yarında olmazsam inşallah hayırlara çıkar diyecem dün bafoya 7 gün geciktiğim oldu demiştim ama bugün ajandayı kontrol ettim en fazla 3 gün gecikmem olmuş 19 ayda sadece bi kere bugün gecikmenin 2. günü. p.tesiye kadar bekliycem gelmezse test yapıcam
yoğunluktan giremedim şimdi de müdür çağırıyor tekrar gidiyorum. ben de heyecanla bekliyorum kendi haberlerimi:)))
ya kızlar hala adet olmadım bakalım yarında olmazsam inşallah hayırlara çıkar diyecem dün bafoya 7 gün geciktiğim oldu demiştim ama bugün ajandayı kontrol ettim en fazla 3 gün gecikmem olmuş 19 ayda sadece bi kere bugün gecikmenin 2. günü. p.tesiye kadar bekliycem gelmezse test yapıcam
yoğunluktan giremedim şimdi de müdür çağırıyor tekrar gidiyorum. ben de heyecanla bekliyorum kendi haberlerimi:)))
kızlar afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum
ewet canim yemege gitti herkesskaydirigubbakcemile3selam kızlarrr, yemek molasımı var? kimseler konusmuyor...
selam kızlarrr, yemek molasımı var? kimseler konusmuyor...
ewet canim yemege gitti herkesskaydirigubbakcemile3
sen nasilsin bebis nasill:hulya:
bende iyiyim cok sukurr.sağol tatlım iyiyiz şükür, müşteriler gelecek iş yetiştiriyorum ama sıkıldım bir nefes alayım dedim
sen nasılsın :hulya:
selam kızlarrr, yemek molasımı var? kimseler konusmuyor...
bende iyiyim cok sukurr.
bende kendimi biraz tuhaf hissediyorum 6 gunum var reglimee bakalimm
hoşgeldin kuzum...yemekten geldik bizde...sen nasılsın
ayy valla bende bı acaıb oluom bakarken yanı sempatiksalakcinniafiyetler olsun herkesee..bende şişirdim göbeciğimi yemekle =)
ravzanur avatar resmini nerden buldun canım ya? gözlerim şaşı olacak.. bakamıyorum ekrana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?