afiyetler olsun herkesee..bende şişirdim göbeciğimi yemekle =)
ravzanur avatar resmini nerden buldun canım ya? gözlerim şaşı olacak.. bakamıyorum ekrana
hadi bakalım bekliyoruz
bende daha yemek yemedim. acıktım ama ne yesem bilemedim.. pizzamı söylesem pek yararlı bişi değil ama bilmiyorumkismile
vejeteryan pızza yıyebılırsın bence ...
evdemısın ıs yerınde mı ona gore farklı seyler duusnebılırız
şımdı lısteye baktım da ben lısteye katılmadan once 10 katıldıktan sonra 21 tane anne adayı olmus ne guzel masallah yaaa a.s.hihoyyyt
evde olsam hiç düşünmem, işteyim... hiç yemek konusunda düşünmem, heryerde yerim .. tükürük köftesi dahil delikafadulden
ama bebiş olunca nerden yesem diye düşünüp aç kalıyorum işteyken. her zaman evdende taşıyamıyorum..
ben o lıstede degılımm kı :sinifsinif:ayselcim seni listeden silsin bi daha yazsın, herkes h a m i ş olsunnnn olumunekankayizsmile
nasılsın canım, şaka maka 1. trimester bitiyo...
ravzanur şaşı baktık şaşırdık vallaa laelaelaelaelae
allahim saglikla versin bebisini insallahh canimmŞeniznasılsın canım, şaka maka 1. trimester bitiyo...
ravzanur şaşı baktık şaşırdık vallaa laelaelaelaelae
ewet canimm cok kotu emellerimm varrrşakkıdıammma soylememmmdelikafaduldensiz biraz daha sasi olun bakimm belki hipnoz olur bana herseyi soylersinizz:smiley-cool:çok iyiyim canım sağolasınn... valla nasıl geçti anlamadım..zaten geç öğrendim ya =))) iyi oldu böyle... hemen geçiverdi..
bende pizza yedim bugün.. normalde sağlıklı beslenirim de bugün canım çekti yedim =))
sen nasılsın? paşacık nasıl?
ravzanuurr..yoksa hepimizi hipnoz mu ediceksin sen? kötü emellerin mi var yoksa?
kolay gelsin sana lorkeecim
kızlar ben geldim yemeğimi de yedim nasılsınız
güle güle kızlar kimse kalamamış ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?