Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

afiyetler olsun herkesee..bende şişirdim göbeciğimi yemekle =)
ravzanur avatar resmini nerden buldun canım ya? gözlerim şaşı olacak.. bakamıyorum ekrana

nasılsın canım, şaka maka 1. trimester bitiyo...

ravzanur şaşı baktık şaşırdık vallaa laelaelaelaelae

hadi bakalım bekliyoruz
bende daha yemek yemedim. acıktım ama ne yesem bilemedim.. pizzamı söylesem pek yararlı bişi değil ama bilmiyorumkismile

vejeteryan pızza yıyebılırsın bence ...
evdemısın ıs yerınde mı ona gore farklı seyler duusnebılırız

şımdı lısteye baktım da ben lısteye katılmadan once 10 katıldıktan sonra 21 tane anne adayı olmus ne guzel masallah yaaa a.s.hihoyyyt

vejeteryan pızza yıyebılırsın bence ...
evdemısın ıs yerınde mı ona gore farklı seyler duusnebılırız

evde olsam hiç düşünmem, işteyim... hiç yemek konusunda düşünmem, heryerde yerim .. tükürük köftesi dahil delikafadulden

ama bebiş olunca nerden yesem diye düşünüp aç kalıyorum işteyken. her zaman evdende taşıyamıyorum..

aynen bende sen gıbıyım ınsan ıstanbulda yasayınca ogrencılıgı falan boyle oluyor genelde sanırımm kaydirigubbakcemile3
o zmana dedıgıgım gıbı sen yıne de temkınlı ol ve vejeteryan pızza ye bari...
yada mantıcı falan varmı sıparıs verebılecegın yakında yada cıger tava cokacimcoook
ayyy ne oluyo bana daha yenı kalktım sofradan eyvahedigeldismile

ayselcim seni listeden silsin bi daha yazsın, herkes h a m i ş olsunnnn olumunekankayizsmile
ben o lıstede degılımm kı :sinifsinif:
yanı lıste derken topıge takılmaya basladıgımdan berı 21 kısı hamıle olmus ...
ben gelmeden once de 10 tane varmıs

ben kalkıp bı evı supureyım ...
arada gelır bakarım kızlar sıze dayanamayıp

nasılsın canım, şaka maka 1. trimester bitiyo...

ravzanur şaşı baktık şaşırdık vallaa laelaelaelaelae

çok iyiyim canım sağolasınn... valla nasıl geçti anlamadım..zaten geç öğrendim ya =))) iyi oldu böyle... hemen geçiverdi..
bende pizza yedim bugün.. normalde sağlıklı beslenirim de bugün canım çekti yedim =))
sen nasılsın? paşacık nasıl?

ravzanuurr..yoksa hepimizi hipnoz mu ediceksin sen? kötü emellerin mi var yoksa?

ewet canimm cok kotu emellerimm varrrşakkıdıammma soylememmmdelikafaduldensiz biraz daha sasi olun bakimm belki hipnoz olur bana herseyi soylersinizz:smiley-cool:

kızlar gelen giden çok oldu arada bakabiliyorum...

lorkee listede görünüyosun tatlım...

bitter çukulatamda gelmiş.. aysel selammmmm

kolay gelsin sana lorkeecim

sagol halev tatlımı yaptım bıde tavugu haslıyorum ..
evı sımdı supurucem sonra dus alıcam sonra da yatıcam vakıt kalırsa akannehir

kızlar ben geldim yemeğimi de yedim nasılsınız

nasılsın samsak cıkmıssın sanırım ya ebn heyecan yaptım valla senın ıcın bı an once ptesı olsa da gelmese de senın kırmızılar bebe gelse onun yerıne ...hayrlsı ıle tabııkı :Saruboceq:

güle güle kızlar kimse kalamamış ohaoldumsmile

evet suan yalnızım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…