Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar yeni evrak sistemine geçtiğimiz için pclerimiz değişiyor o yüzden kapatmıştım pcyi şimdi takıldı açtım hemen birazda fotokobim var onları da halledip geliyorum

online olanların ismi gözükmüyor altta bende mi bi sorun var acaba

evet kvrck bende de gorunmuyor suan ...
nasılsın hala belın agrıyomu...
benımde ıkı gundur o kadar cok agrıyo kı bıde yumurtlama akıntım geldı adet dun bıttı dunden berı akıntı var...
sanırım erken yumurtluyorum ..
az sonra dus alıcam
bu gece de hemen calısmalara baslarız ınsallah ne olur ne olmaz

bence de vakit kaybetme lorkeecim inşallah tutar

belim agrıyo hayatım ve senelerdir adete 10 gün önceden gögüslerime dokunamazdım agrıdan hala gelmedi o agrı o yüzden biraz umutlanıyorum ama kısmet

Allah umutlarımızı ve göbüşlerimizi boşa çıkartmasın inşallah canlarım:Saruboceq:

belim agrıyo hayatım ve senelerdir adete 10 gün önceden gögüslerime dokunamazdım agrıdan hala gelmedi o agrı o yüzden biraz umutlanıyorum ama kısmet

hayırlısı olsun canım...
ınsallah guzel haberler alırız 10 gun sonra senden de ...

selam arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak gelebildim nasılsınız bakalım ne var ne yok?kaydirigubbakcemile2

slm canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz nasıl

hosbulduk cnm olumunekankayizsmile iyiyiz bugün 2.trimester testlerinide yaptık bakalım beklıyoruz. samsak regl olmamış daha negüzel başka haber var mı kinseden =) sitede sorun var heralde online olanları göremiyorum

Allah daha iyi etsin canım şimdilik başka haberimiz yok canım beklemedeyiz inşallah alacağız bu ay içinde güzel haberler :Saruboceq:
site kaç gündür öğleden sonraları böyle oluyor nedense canım

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…